Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

stephen king 22/11/63 kitabında 165. sayfadayım.
ağır ilerliyor kitap, işlerim de yoğun sanırım uzun bi süre de bitmeyecek gibi duruyor

Yakın zamanda bitirdim bu kitabı.
benzer şeyler hissettim.
Ben de en çok Meryem'e üzüldüm.En çokta babasının onun için vasiyetine koyduğu çizgi filmde.Meryem babasından kardeşleriyle çizgi film istemişti.Üstelik babasının sineması vardı ama ona hiç çizgi film izletememişti.

ben isimle ateş arasındayı hala bitiremedim bu hafta sonu sınavlarımı verim deli gibi kitap okuycam acayip özledim yahu

Günaydınlar.
Etkili ve Başarılı Konuşma Sanatı-Adil Maviş bitti.
Kirpinin Zarafeti-Muriel Barbary sayfa 130
İçimizdeki Şeytan sayfa 85'teyim.

Merhabalar uzun suredir yazmiyordum bugun tekrar bildirime basliyorum
Hamileligikin son zamanlari artik bildirim yapmayi birakmistim bebekle pek okuyamam diye ama okuma aliskanlik haline gelince firsat buluyormussun

Bebegim 4 aylik oldu bu surede sanirim 7 kitap bitirdim. İsimlerini yazarim bir ara.

Suan elimde Sinan Akyüz - Piraye okuyorum 273. Sayfadayim.

hala ve hala stephen king in 22/11/63 kitabını okuyorum. 178. sayfadayım.
normalde ayda 2 3 kitap bitiren ben, bu ara hiç fırsat bulamıyorum okumaya ya kitap da 800 sayfa ne zaman bitecek acaba

ince memed4 sayfa 550

Çoktan bitirirdim ben seni çoktaaaan
ah şu KPSS nin gözü kör olsun
Allah kolaylik versin gecen sene bu zamanlar bende ayni stres sikinti icindeydim.
Bolumunuz nedir?

Bu hangi kitap?
Gecmisi okuyamadim da merak ettim

yeni kitabım; Ayşe Kulin - Bora'nın Kitabı
Safran, bebeğin doğdu demek. Kız mıydı? güle güle büyüt canım

yeni kitabım; Ayşe Kulin - Bora'nın Kitabı
Safran, bebeğin doğdu demek. Kız mıydı? güle güle büyüt canım
Evet canim kizim oldu 4 aylik oldu bile
Bende gizli anlarin yolcusundan sonra Dönüş ve Handan'i okudum. Boranin kitabi kaldi. O da aklimda okuyacagim. Ayse kulin'in yaklasik tum kitaplarini okudum da

Evet canim kizim oldu 4 aylik oldu bile
Bende gizli anlarin yolcusundan sonra Dönüş ve Handan'i okudum. Boranin kitabi kaldi. O da aklimda okuyacagim. Ayse kulin'in yaklasik tum kitaplarini okudum da
Güzli anların yolcusu - > bora'nın kitabı -> dönüş -> handan

sıra böyle diye biliyorum.

ben de ayşe kulin 'in tüm kitaplarını okuyacağım inşallah. Şu anda 6 tane kitabını okudum :)
Çok akıcı bir tarzı var. ŞAHANE!

Evet siralama.o sekilde
Ama ben kucuk bir ilcede yasiyorum burada kitap alma sansim cok yok. Memlekete gittikce yuklenip geliyorum yada internetten siparis veriyorum. Aon zamanlarda memleketten aldim ve aldigim.yerde boranin kitabi kalmamisti ondam alamadim.henuz.
Ama gizli anlarin yolcusunu okuduktan aonra digerler ayni zaman diliminde farkli insanlarin yasayislarini anlatiyor aorun yok. Boranin kitabi da sanirim boranin olmeden onceki yasantisini anlatiyor.

Allah kolaylik versin gecen sene bu zamanlar bende ayni stres sikinti icindeydim.
Bolumunuz nedir?

Bu hangi kitap?
Gecmisi okuyamadim da merak ettim
azmettim bu sabah bitirdim çok şükür
türk dili ve edebiyatı öğretmenliği
siz nasıl kurtuldunuz,atanarak mı boşvererek mi sizin bölüm ne

filozofum,öperim

Allahtan metro yolculuğum var da evden çıktığım zamanlarda kitap okuyabiliyorum
stephen king ' in 22/11/63 kitabında 276. sayfadayım

azmettim bu sabah bitirdim çok şükür
türk dili ve edebiyatı öğretmenliği
siz nasıl kurtuldunuz,atanarak mı boşvererek mi sizin bölüm ne

filozofum,öperim
Bolumum gida teknolojisi. Bolumden atama yok denecek kadar az
3001 ortak.olandan tercih yapiyorum.
Puanim 87,2
Atama bekliyorum.insallah.
Gecen sene ders calisma topigim.vardi benimde. Kk.dan arkadaslarla motive olarak calisiyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…