Ben de en çok Meryem'e üzüldüm.En çokta babasının onun için vasiyetine koyduğu çizgi filmde.Meryem babasından kardeşleriyle çizgi film istemişti.Üstelik babasının sineması vardı ama ona hiç çizgi film izletememişti.Yakın zamanda bitirdim bu kitabı.
benzer şeyler hissettim.
Allah kolaylik versin gecen sene bu zamanlar bende ayni stres sikinti icindeydim.ince memed4 sayfa 550
Çoktan bitirirdim ben seni çoktaaaan
ah şu KPSS nin gözü kör olsun
Bu hangi kitap?Ben de en çok Meryem'e üzüldüm.En çokta babasının onun için vasiyetine koyduğu çizgi filmde.Meryem babasından kardeşleriyle çizgi film istemişti.Üstelik babasının sineması vardı ama ona hiç çizgi film izletememişti.
Bin Muhteşem GüneşAllah kolaylik versin gecen sene bu zamanlar bende ayni stres sikinti icindeydim.
Bolumunuz nedir?
Bu hangi kitap?
Gecmisi okuyamadim da merak ettim
4 sene once okumustum. Cok guzel kitapBin Muhteşem Güneş
Evet.Çok etkiliyor insanı.4 sene once okumustum. Cok guzel kitap
Safran, bebeğin doğdu demek. Kız mıydı? güle güle büyüt canımMerhabalar uzun suredir yazmiyordum bugun tekrar bildirime basliyorum
Hamileligikin son zamanlari artik bildirim yapmayi birakmistim bebekle pek okuyamam diye ama okuma aliskanlik haline gelince firsat buluyormussun
Bebegim 4 aylik oldu bu surede sanirim 7 kitap bitirdim. İsimlerini yazarim bir ara.
Suan elimde Sinan Akyüz - Piraye okuyorum 273. Sayfadayim.
Ben de en çok Meryem'e üzüldüm.En çokta babasının onun için vasiyetine koyduğu çizgi filmde.Meryem babasından kardeşleriyle çizgi film istemişti.Üstelik babasının sineması vardı ama ona hiç çizgi film izletememişti.
Evet canim kizim oldu 4 aylik oldu bileyeni kitabım; Ayşe Kulin - Bora'nın Kitabı
Safran, bebeğin doğdu demek. Kız mıydı? güle güle büyüt canım
Güzli anların yolcusu - > bora'nın kitabı -> dönüş -> handanEvet canim kizim oldu 4 aylik oldu bile
Bende gizli anlarin yolcusundan sonra Dönüş ve Handan'i okudum. Boranin kitabi kaldi. O da aklimda okuyacagim. Ayse kulin'in yaklasik tum kitaplarini okudum da
Evet siralama.o sekildeGüzli anların yolcusu - > bora'nın kitabı -> dönüş -> handan
sıra böyle diye biliyorum.
ben de ayşe kulin 'in tüm kitaplarını okuyacağım inşallah. Şu anda 6 tane kitabını okudum :)
Çok akıcı bir tarzı var. ŞAHANE!
azmettim bu sabah bitirdim çok şükürAllah kolaylik versin gecen sene bu zamanlar bende ayni stres sikinti icindeydim.
Bolumunuz nedir?
Bu hangi kitap?
Gecmisi okuyamadim da merak ettim
filozofum,öperimGüzli anların yolcusu - > bora'nın kitabı -> dönüş -> handan
sıra böyle diye biliyorum.
ben de ayşe kulin 'in tüm kitaplarını okuyacağım inşallah. Şu anda 6 tane kitabını okudum :)
Çok akıcı bir tarzı var. ŞAHANE!
Bolumum gida teknolojisi. Bolumden atama yok denecek kadar azazmettim bu sabah bitirdim çok şükür
türk dili ve edebiyatı öğretmenliği
siz nasıl kurtuldunuz,atanarak mı boşvererek misizin bölüm ne
filozofum,öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?