Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

22/11/63 romanının 91. sayfasındayım.
biraz yavaş gidiyor ama konu ve kurgu süper

Deniz feneri koyu kitabımı bitirdim. Aynı yazarın kır çiçeği tepesini de çok beğenmiştim. 100 yıl arayla aynı koyda iki kadının yaşadıklarını ve Aralarındaki Bağlantıyı anlatıyor. Kitabı'n her sayfadını nefesimi tutarak okudum.
Yeni kitabım bülbülün kırk Şarkısı. Kitap stoğum bu kitapla bitiyor. Yeni siparişlerimi bekliyorum.

Merhaba bilgeler,

Ben kitap okuyamıyorum bayadır. Ödevlerden başımı kaldıracak vaktim yok, işe de başladım bir aydır.
Bütün gün koşturmaca geçiyor.
Umarım her şey güzeldir, mutlu kalın. =)

Surrender
Sör'üm hamile olduğunu gördüm şimdi, çok sevindim, hayırlısıyla doğsun inşallah.
Dikkat et kendine. Öpüyorum.

yeni kitabıma hafta sonu başlayamadım mısafırım vardı ev işi gezme falan bugün başlıyorum: bu yılın 15. kitabı nazan Bekiroğlu isimle ateş arasında:)bu hafta bitmesini planlıyorum:))))))))
okul sınavlar bitince kitap okuma hızımı iki katına çıkarmayı hedefliyorum haziran temmuz ağustos ayını 21 kitapla kapatmayı hedefliyorum hadi bakalım:)

Henüz kitabıma başlayamadım. Evdeyim bugün. Kendime tatil verdim ama ayakkabı Çizme yazlık kışlık değişimi ile uğraşıyorum.
Kitaba başlarsan aklım onda kalıyor iş yapamıyorum diye geciktiriyorum.

Selam kızlar
Bugünü niye izin almadım acaba

Aklından Bir Sayı Tut'a başladım.Henüz 40'lı sayfalardayım.

Bülbülün kırk Şarkısı sayfa 52 deyim. Kitap çok güzel gidiyor ama orada burada okunmuyor. Sakin kafayla anlayarak okumak gerek.

Günaydınlar. Güneş Çavması 2 bitti. Tavsiye ederim.
İçimizdeki Şeytan sayfa 60
Etkili ve Başarılı Konuşma Sanatı sayfa 50

Günaydınlar,hayırlı cumalar
Serenad bitti çok güzeldi.
Yeni kitabım Emrah Serbes-Deliduman

günaydınlar
bülbülün kırk şarkısı çok güzel gidiyor ben nedense yavalş okuyorum. bir türlü kitabı elime alacak vakit bulamıyorum.
kışın daha verimli idim. yaz akşamları çok bereketsiz geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…