Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Hosbuldum böyle bir topic olduğunu görünce çok sevindim eskiden iyi bir okuyucuydum çocuklardan sonra 6_ 7 senelik bir ara verdim başlamak istedim ama bir türlü olmadı burada en azından sorumluluk olur okurum
Kurallarıda okudum yarından itibaren başlıyorum

merhabalar
şuan stephen king in 22/11/63 kitabının 43. sayfasındayım. kitap 800 küsür sayfa olduğu için çabuk bitiremem sanırım ama bitirince söylediğiniz sayfaya bildirim yaparım

Merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum, çok keyifli bir forum burası :)

17 yaşında lise 3 e giden bir oğlum var, "Gerçek Özgürlük" kitabı onun için uygun mudur?
Oglunuz kitap okumayi birazcik seviyorsa ve kendini tanimaya azicik ucundanda olsa calisiyosa bence uygun bi kitap . dogan cuceloglu bu kitabinda birazcik psikolojik terumlere girm8s ama bu terimlerin hepsi turkce ve kendi buldugu yerimler adum adim gittigi icin gayet anlasilir acik bi kitap en en rn basta insanlari yargilamamayi ogretiyorb encr genc bi erkek icin gayet uygun bi kitap

kalinkaselin ne güzel yorumlamışsın.
Handanı listemden çıkarıp gerçek özgürlük Kitabı'nı listeme aldım canım.
Saol papatyacim bende senin yorumlarindan cok faydalaniyorum her zaman yirum yapamasamda takip ediyorum surekli:) handan kitabi okunmayacak gibi kotu bi kitap diil hatta gizli anlarin yolcusu nefes nefesenin falan serisi g8bi biseymis okumadigim icin yorum yapamicam ama bu dorduncu ve son kitabimiymis eger dogerlerini okursan keyof alabilirsin ben bu tarz kitaplari samimi bulmadigim icin begenmedim ticari kaygiyla yazilmis bi kitap ama belli yani

Selincim çok teşekkür ederim canım.ayşe Kulin den adı Aylin ve veda serisini okudum. O kadar. Başka Kitabı'nı okumadım hiç.
Deniz feneri koyu sayfa 120 deyim.
Yoğun iş tempomdan sonra kitap okumak inanılmaz rahatlatıyor beni. Ama çok çabuk uykum geliyor. Şöyle bire kadar oturabilmek daha hızlı ilerleyecek.

Kızlar selamlar :) uzun zaman önce takip ediyordum burayı ancak düzenli kitap okuyamadigim bi dönemdi ve bıraktım.

Şimdi tatile girdim ve ilk kitabımi bitirdim bile. Tekrar gruba girmek istiyorum. Kim ilgileniyor Surrender buralarda mi?

Merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum, çok keyifli bir forum burası :)

17 yaşında lise 3 e giden bir oğlum var, "Gerçek Özgürlük" kitabı onun için uygun mudur?

Hoşgeldiniz hepinize iyi okumalar diliyorum.

Kizlar selamlar,
Kusura bakmayin gelemiyorum.
Suanda zor bir surec benim icin
Insanin kitap okumasi saglik durumu ve psikolojisi ile acaip alakali.
Elime gunlerce alamiyorum kitap.
Ne zaman eski rutinime donerim bilmem.
Arada gelirim selam vermeye...
merhaba canım
her zaman gel okusanda okumasanda bebeğine de kendinede iyi bak.

Kizlar selamlar,
Kusura bakmayin gelemiyorum.
Suanda zor bir surec benim icin
Insanin kitap okumasi saglik durumu ve psikolojisi ile acaip alakali.
Elime gunlerce alamiyorum kitap.
Ne zaman eski rutinime donerim bilmem.
Arada gelirim selam vermeye...
Aysenur, ara ara bize CEEE de :)
Hoş geldin aramıza...
Hoş geldin tekrardan, y. lisans yapıyordun sanki.

nicki çok yakın isimli bir başkasıyla karıştırdım herhalde.

inşallah canım, yüksek lisans da yaparsın.

Deniz feneri koyu sayfa 212 deyim. Ilginç ve sürükleyici bi konusu vqr.
Az önce kitap yurdundan iki kitap aldım.
Od ve senden önce ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…