merhaba tabi ki siz de aramıza katılabilirsinizBeni duyan yoook muuuuuu
merhaba tabi ki siz de aramıza katılabilirsiniz
topiğin ilk msında kurallarımız var
yeni gelenler 2 günde bir mutlaka bildirim yapmak zorunda
şu kitap bilmem kaçıncı sayfadayım diye kitp bitince de diğer sayfamıza http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bildirimleriniz.592561/page-239#post-40825308 bitti diye yorum yapıyoruz,bu kadar
hoşgeldiniz
Oglunuz kitap okumayi birazcik seviyorsa ve kendini tanimaya azicik ucundanda olsa calisiyosa bence uygun bi kitap . dogan cuceloglu bu kitabinda birazcik psikolojik terumlere girm8s ama bu terimlerin hepsi turkce ve kendi buldugu yerimler adum adim gittigi icin gayet anlasilir acik bi kitap en en rn basta insanlari yargilamamayi ogretiyorb encr genc bi erkek icin gayet uygun bi kitapMerhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum, çok keyifli bir forum burası :)
17 yaşında lise 3 e giden bir oğlum var, "Gerçek Özgürlük" kitabı onun için uygun mudur?
Saol papatyacim bende senin yorumlarindan cok faydalaniyorum her zaman yirum yapamasamda takip ediyorum surekli:) handan kitabi okunmayacak gibi kotu bi kitap diil hatta gizli anlarin yolcusu nefes nefesenin falan serisi g8bi biseymis okumadigim icin yorum yapamicam ama bu dorduncu ve son kitabimiymis eger dogerlerini okursan keyof alabilirsin ben bu tarz kitaplari samimi bulmadigim icin begenmedim ticari kaygiyla yazilmis bi kitap ama belli yanikalinkaselin ne güzel yorumlamışsın.
Handanı listemden çıkarıp gerçek özgürlük Kitabı'nı listeme aldım canım.
Merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum, çok keyifli bir forum burası :)
17 yaşında lise 3 e giden bir oğlum var, "Gerçek Özgürlük" kitabı onun için uygun mudur?
Hosbuldum böyle bir topic olduğunu görünce çok sevindim eskiden iyi bir okuyucuydum çocuklardan sonra 6_ 7 senelik bir ara verdim başlamak istedim ama bir türlü olmadı burada en azından sorumluluk olur okurum
Kurallarıda okudum yarından itibaren başlıyorum
HoşgeldinizKızlar selamlar :) uzun zaman önce takip ediyordum burayı ancak düzenli kitap okuyamadigim bi dönemdi ve bıraktım.
Şimdi tatile girdim ve ilk kitabımi bitirdim bile. Tekrar gruba girmek istiyorum. Kim ilgileniyor Surrender buralarda mi?
merhaba canımKizlar selamlar,
Kusura bakmayin gelemiyorum.
Suanda zor bir surec benim icin
Insanin kitap okumasi saglik durumu ve psikolojisi ile acaip alakali.
Elime gunlerce alamiyorum kitap.
Ne zaman eski rutinime donerim bilmem.
Arada gelirim selam vermeye...
Aysenur, ara ara bize CEEE de :)Kizlar selamlar,
Kusura bakmayin gelemiyorum.
Suanda zor bir surec benim icin
Insanin kitap okumasi saglik durumu ve psikolojisi ile acaip alakali.
Elime gunlerce alamiyorum kitap.
Ne zaman eski rutinime donerim bilmem.
Arada gelirim selam vermeye...
Hoş geldin aramıza...Hosbuldum böyle bir topic olduğunu görünce çok sevindim eskiden iyi bir okuyucuydum çocuklardan sonra 6_ 7 senelik bir ara verdim başlamak istedim ama bir türlü olmadı burada en azından sorumluluk olur okurum
Kurallarıda okudum yarından itibaren başlıyorum
Hoş geldin tekrardan, y. lisans yapıyordun sanki.Kızlar selamlar :) uzun zaman önce takip ediyordum burayı ancak düzenli kitap okuyamadigim bi dönemdi ve bıraktım.
Şimdi tatile girdim ve ilk kitabımi bitirdim bile. Tekrar gruba girmek istiyorum. Kim ilgileniyor Surrender buralarda mi?
Hoşgeldinizhepinize iyi okumalar diliyorum.
Hoş geldin tekrardan, y. lisans yapıyordun sanki.
nicki çok yakın isimli bir başkasıyla karıştırdım herhalde.Hosbuldum :)
Yok canım lisanstayim henüz son sinifim. Allah soyletti herhalde inşallah :))
Bu arada bildirimimi yapayim iki gün önce Karanlığın Elli Tonu'nu bitirdim. Dün Özgürlüğün Elli Tonu'na başladım 111. Sayfadayim.
Olabilir. Allah kısmet ederse yaparim inşallah :)nicki çok yakın isimli bir başkasıyla karıştırdım herhalde.
inşallah canım, yüksek lisans da yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?