Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydınlar hayırlı ramazanlar
Ayşe Kulin Veda son 50 sf dayım bu gün biter inşallah çok beğendim kitabı tavsiye ederim.

Selamlar.
Sosyal Fobi Gerçeği bitti.
Yeni kitabım Aşkın Peşinden-Michelle Gorman sayfa 85'teyim.
Kabil-Jose Saramago yeni başlıcam...

Selam kızlar
Kabus oteli diye bir kitap okuyorum ama çok gereksizmiş

Gülben ergen öğrendim ki bitti.
Kitabı önce pek sevmedim. Hatta biraz ukalaca bile buldum. Fakat özellikle anneliği den sonraki Kısımları kendime çok benzettim. Kendi hayatımda son bir yılda yaşadığım değişimi buldum resmen.
Çünkü ben son bir yıldır çok değiştim. Tabi psikoloğum çok etkili bu konuda. Resmen Hayatımı değiştirdim. Kendimi sevmeye başladım. Bu kitapta da biraz kendimi buldum.
Yeni kitabım iskender Pala od.

kızlar bir haftadır ugrayamadım gül limanı otelini bitirdim kolay bir kitap seçmek istemiştim ama bu seferde kolaylıgından sıkıldım:) kitap 3 gün içinde geçiyo debbie macomber ın kitapları iyide sabun köpüğü gibi ya.... gereksiz geldi açıkçası sürükleyici okunabilir ama pek begenmedim:)

yeni kitabım bu arada kitap okuma hızım çok düştügü için kendimde taktikler deniyorum habire ince bi kitap seçtim kendime:) tolstoy bir gencin dramı var elimde 178 sayfa şimdiden 80. sayfasına geldim hadi bakalım:) yarın bitirmeyi umut ediyorum:)

Ramazan girdiğinden beri kştap okuma hızım çok düştü. Bugün pazar olmasına rağmen hiç okumadım.

günaydınlar
Melekler ve şeytanlar sf 72 deyim . Kitap güzel ama benim vaktim kalmıyor .Hiç okuyamadığım günde yatmadan önce 50 sf okusam çok iyi olacak ama bi türlü bunu disipline edemedim.

günaydınlar
Melekler ve şeytanlar sf 72 deyim . Kitap güzel ama benim vaktim kalmıyor .Hiç okuyamadığım günde yatmadan önce 50 sf okusam çok iyi olacak ama bi türlü bunu disipline edemedim.

Canım toparlan hemen kendine gel :)
OKUMALARINA BAŞLA :)

ah şu vakitler maalesef yetmiyor hele ki iş güç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…