kızlar bir haftadır ugrayamadım gül limanı otelini bitirdim kolay bir kitap seçmek istemiştim ama bu seferde kolaylıgından sıkıldım:) kitap 3 gün içinde geçiyo debbie macomber ın kitapları iyide sabun köpüğü gibi ya.... gereksiz geldi açıkçası sürükleyici okunabilir ama pek begenmedim:)
yeni kitabım bu arada kitap okuma hızım çok düştügü için kendimde taktikler deniyorum habire ince bi kitap seçtim kendime:) tolstoy bir gencin dramı var elimde 178 sayfa şimdiden 80. sayfasına geldim hadi bakalım:) yarın bitirmeyi umut ediyorum:)
Merhaba bende aranıza katılabilirmiyim?
Ramazan girdiğinden beri kştap okuma hızım çok düştü. Bugün pazar olmasına rağmen hiç okumadım.
Gumus gozyaslari 234
Mukabele takip ediyorum romanda yavasim ondan bu ay
Günaydınlar.
Kabil-Jose Saramago bitti.
Yeni kitabım Mesnevi Terapi-Nevzat Tarhan yeni başladım.
Aşkın Peşinden sayfa 100'deyim.
Masallah canim.hatuncalar günaydın :) hayırlı sabahlar :)
yeni kitabım ''bir yağmurlu geceydi'' :)
dün başladım bu ayda 4.kitabım :)
1.yağmur sonrası -sarah jio
2.beyaz diş-cengiz aytmatov
3.Rabb'in için sabret-uğur koşar
4.Bir yağmurlu geceydi-mehmet erdoğan
Merhaba bende aranıza katılabilirmiyim?
Esila ve Yahalom, hoş geldiniz.merhaba bende aranıza yeni katıldım 2 tane kitabım var okuyacak oldugum
annemarıe schımmel Hallac
dıno buzzatı Tatar çölü
Teşekkür ederim burayı keşfetmek iyi oldu artık kitap okumak daha bi zevkli hale geldiYeni Kitabım;
İskender PALA - Katre-i Matem
Esila ve Yahalom, hoş geldiniz.
canım oradan sohbet edemiyoruz.yorumlarını istiyoruz :)
canım oradan sohbet edemiyoruz.
buraya taşıdım.
ben beğendim. anı gibi bir şey, kitaplarının arka bahçesinde dolaştırdı.
tabii ben bundan önce ayşe kulin'in birkaç kitabını okumuştum. bir de kendini anlattığı kitaplarını.
hoşgeldin :))
sen ne tür kitaplar seversin bakalım :)
Ben cok severim her seyi her turlu kitabi okuyabilirim bu aralar sarah jio tarzi okuyorum hafif rahat rahat keyifle okunabilecek citir citir kitaplar.
Ayrica bas ucu kitaplarim var onlarda favorim senai demirci ve uyur kosar
Ben kitapligimin karsisina grctigimde sana tavsiyelerimi yazarim canimgenel oalrak beğendin yani :)
işte bu kesinlikle okunmalı dediğin kitapların varsa isimlerini kaydetmek isterim :)
elimdekiler bitince yeni kitaplar alacağım :)
Bogurtlen kisinin ilk sayfalaro beni duygusal olarak cok etkilemistiHosbulduk ben su anda sarah jio bogurtlen kisini okuyorum.
Hafif rahat rahat okunabilecek bi kitap
Ramazan dolayisi ile cok yavasladim ama yinede birakmak istemiyorum zaman gectikce kitaptan soguyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?