Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hatuncalar günaydın :) hayırlı sabahlar :)

yeni kitabım ''bir yağmurlu geceydi'' :)
dün başladım bu ayda 4.kitabım :)

1.yağmur sonrası -sarah jio
2.beyaz diş-cengiz aytmatov
3.Rabb'in için sabret-uğur koşar
4.Bir yağmurlu geceydi-mehmet erdoğan

keyifli okumalaaar :)

Ramazan girdiğinden beri kştap okuma hızım çok düştü. Bugün pazar olmasına rağmen hiç okumadım.

papatyacım ramazan ayında maalesef öyle oluyor malum hem oruç hem de diğer ibadetlere daha fazl vakit ayırmak gerekiyor :)

ben boşa geçen zamanımı yönetmeye çalışıyrum arta kalan zamanı kitapalrıma aktarıyorum :)

İskender pala od devam ediyor ama bi türlü kitabın içine giremedim. ağır geldi kitap bana. bırakmak da istemiyorum.

genel oalrak beğendin yani :)

işte bu kesinlikle okunmalı dediğin kitapların varsa isimlerini kaydetmek isterim :)
elimdekiler bitince yeni kitaplar alacağım :)

Hosbulduk ben su anda sarah jio bogurtlen kisini okuyorum.
Hafif rahat rahat okunabilecek bi kitap
Ramazan dolayisi ile cok yavasladim ama yinede birakmak istemiyorum zaman gectikce kitaptan soguyorum.

hoşgeldin :))

sen ne tür kitaplar seversin bakalım :)

Ben cok severim her seyi her turlu kitabi okuyabilirim bu aralar sarah jio tarzi okuyorum hafif rahat rahat keyifle okunabilecek citir citir kitaplar.
Ayrica bas ucu kitaplarim var onlarda favorim senai demirci ve uyur kosar

Ben cok severim her seyi her turlu kitabi okuyabilirim bu aralar sarah jio tarzi okuyorum hafif rahat rahat keyifle okunabilecek citir citir kitaplar.
Ayrica bas ucu kitaplarim var onlarda favorim senai demirci ve uyur kosar

5
Sarahjio ugur kosar okudum ama senai demirci okumadim hic onu da merak ediyorum..

Elimde cok fazla kitap var bi an once bitirmem gerek

genel oalrak beğendin yani :)

işte bu kesinlikle okunmalı dediğin kitapların varsa isimlerini kaydetmek isterim :)
elimdekiler bitince yeni kitaplar alacağım :)
Ben kitapligimin karsisina grctigimde sana tavsiyelerimi yazarim canim

Hosbulduk ben su anda sarah jio bogurtlen kisini okuyorum.
Hafif rahat rahat okunabilecek bi kitap
Ramazan dolayisi ile cok yavasladim ama yinede birakmak istemiyorum zaman gectikce kitaptan soguyorum.
Bogurtlen kisinin ilk sayfalaro beni duygusal olarak cok etkilemisti
Harika bir kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…