Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yeni kitabım Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş-Jose Saramago
Aşkın Peşinden -Michele Gorman sayfa 100
Bu ay bu iki kitabı da bitirebilirsem kendi hedefime ulaşmış olucam.

Od sayfa 120 deyim. Ilk 70 sayfa bir türlü Kitabı'n içine giremedim. Ama şimdi fena sardı beni. Çok güzel gidiyor.

Vedaya Zaman Yok dün bitti.Gerilim ve heyecan sevenelere tavsiye ederim.Konu cok heyecanli ve tansiyon 1 dakika dusmuyor.Ne olacagini tahmin etmek mümkün degil.Yazar güzel ters köseler yapiyor.Sanki kitap okuyor gibi degilde sinemada film izliyro gibi hissettim.Kitap elimden düsmedi cünkü bir sonraki sayfaya gecmek istemekten kendinizi alamiyorsunuz.Böylece bir bakmissiniz ki son sayfa gelmis :) Bugün Yildiz Tozu-Priscille Sibley basliyorum.
Herkese keyifli haftasonlari

candostum kitabı çok yavaş ilerliyor, sevmedim pek ama kuzenimin hatrına okumaya çalışıyorum, 130 lu sayfalardayım.
fakat bugün Azra Kohen' in Çi kitabına yeniden başladım. yeni kitap Pi 30 haziranda çıkacakmış, o elime gelene kadar hatırlatma olsun istedim

tolstoy bir gencin dramı bitti....
yeni kitabım üç noktalar sarayı yazarı berrin karakaş
sahaflardan almıştım bu kitabı hem kadın hem yerli yazarları okim diye ama kitap kendini entellektüel zanneden bi hanımkıza ait yani bi romanı çileye nasıl dönüştürür onu gördüm zaten bu ara kitap okuma hzım düşmüş canım başka şeyler yapmak istiyo bide bu 287 sayfa 140 dyım ve nasıl bitcek diye düşünüyorum
kahretsin başladıgım kitabıda bırakamıyorum huyum kurusun...........

Bogurtlen kisi bitti.
Yeni kitap okumak istemiyorum bu ara hic bsy istemiyorum sadece sorunluluklarimi yerine getiriyorum robot gibi..
Tatsi tuzsuz gunler..
Belki kemal sayar beni sessizde sevebilirmisin okurum, baslarsam fikirlerimi yazarim yazari cok seviyorum kitaplari tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…