Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Aaaa super haber cok sevindim sarmacim. Cok az kalmis.
Bizde haberler ayni, arada kopup geri geliyoruz, kurkcu dukkanina.
Sen tadini cikar bu son gunlerinin, inan insan ozluyor o heyecani.

arkadasım hediye olarak hush hush serisini almış bana mutluluktan tavana zıplıycaktım nerdeyse:)
şimdi büyük bir iştahla on başlıycam:) zaten bu ara yaklaşık bir ay falan çok koptum kitap okumaktan ama sebeplerım vardı yani tabi ne sebep olursa olsun bahane diil ama önemli olan geri aynı tempoyu yakalamak:)

hayırlı olsun canım çok sevindim.Şimdi senin bir sürü tatlı telaşın vardır ne güze
ben bebek bekliyorum.6 aylık oldu neredeyse. geçen sene tatsız bir olay olmuştu. arkadaşlar bilir. oyüzden herşey yolunda olmadan söylemedim.şimdilik herşey güzel gidiyor.

soslusarma hayırlı olsun inşallah.
Dün akşam Ayşe Kulin sevdalinkayı bitirdim. Kitabı'n bazı Kısımlarında sıkıldım ama genel olarak mutlaka okunması gereken bi kitap. Bosna Savaşı'nı anlatıyor. Ancak sonu çok havada bityi sanki. En azından nimetanın oğlu iyileşti mi onu öğrenebilseydim.
Yeni kitabım Orhan pamuk kafamda bi tuhaflık var.
Ama çalışmam gereken şeyler var. Kitabıma bir kaç gün sonra başlayacağım.

Gece yarisindan sonra
Tess gerritsen cok agirdan devam.
Ev islerine motiveyim bu ara
bir akrabamda seri var TESS GERRİTSEN
alıp okusam mı?
gerilim değil mi? korkutucu mu?

ay SOS gelmiş ne güzel hem de evlilik haberi getirmiş.
Allah mutlulukla tamamına erdirsin canım, başa kadar bal yedirsin.
Azra, neden daha önce haber verip daha önce mutlu etmedin beni?
Ben geçen seneki olaydan dolayı sana sormaya çekindim; tekrar düşünüyor musun diye? Böyle münasebetsiz soruları sevmem. Bana da "niye evlenmiyorsun?" diyorlar... deli oluyorum...

Gerçi hoş, nazar değer bir şey olur gene korkusuyla haber vermemiş olabilirsin anlıyorum.
Allah'ım sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip eylesin inşallah.
Peki kız mı erkek mi?

Azraaaa, cok sevindim kuzucum. Ay ne guzel haberler var bu ara.
Saglikla, mutlulukla kucagina aldiginin da haberini aliriz insallah.
Tadini cikar, uykusuz geceler seni bekler

Son düzenleme:

yok yawrum, korkutucu degil.
aksiyon ve ask. Guzel akiyor tavsiye ederim.

ahahah prensesim ben de gicigim o sorulara,
niye evlenmiyon, soz ne zaman, nisan dugun ne zaman, cocuk ne zaman.. sonu yok.
bana da 2. Cocuk icin baski var suan, sanki gelip bakacaklar.

bende is hayatina akmayi dusunuyorum artik,
yasim da gecti ama bi bolum daha okusam mi diye cilgin hayallerim var :)

evet, ikinciyi ne zaman yapacaksınız? çocuğun yalnız kalmasın... lafları vardır.

oku tabii ne olacak?

Selam kızlar
Bugün kitabimi bitirdim kitap gerçekten çok güzeldi. sinan Akyüzün harika eseri Piruze beni bende aldı gerçekten çok ama çok dokunaklı herkesin okuması gereken bir roman ben şahsen çok etkilendim.

ha bu arada, evlendikten sonra seni buraya tam gaz bekliyoruz. unutma!

canım benim bu bebişte oldukça aksiyon yaşadım.2 li test sonucu riskli çıktı. sonra doktor biraz büyüsün amniyosentez yapalım dedi. 1 ay onun sonucunu bekledim. çok şükür temiz çıktı.1-2 haftadır rahatım yani.,bu arada ikinci çocuğumda kız olacak. zaten eşimle kız çocuk istiyorduk. çok mutluyuz

geçen seneki olayı bilmiyorum ama Rabbim yavrunuza ve size uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah, hayırlı olsun sizin için

bir akrabamda seri var TESS GERRİTSEN
alıp okusam mı?
gerilim değil mi? korkutucu mu?

bende de var 6 kitabı bayılıyorum o kadına çok hoşuma gidiyor romanları. korkutucu değil. polisiye bir kitap ve oldukça sürükleyici. rizzoli ve isles biri dedektif biri doktor devamlı onlar cinayet, katil peşinde. rizzoli and isles diye diziside var en son 6. sezondaydı. Cerrahtan başlayabilirsin 2. kitabı cırak

gene bayağı bir şeyler yaşamışsınız.
sağlıkla doğsun inşallah

benim de içimden KIZ gibi geçmişti.
İlginize teşekkür ederim. Okuyacak olursam gene sorarim size...

oyy oy kimler gelmiş kimler gelmiş
tatlış sosum gelin mi olacakmış
hayırlı olsun şimdiden canım,çok özlemiştik seni düğünden sonra gel olur mu
ama yok yok gelme moralimizi bozarsın sen bizim ayda en az 10 kitapla

canım çok sevindim hayırlı olsun..bi kız daha, ne güzel
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

hakketen blue 2.yi ne zaman yapıyosun
bana da bu aralar çok soruluyo

miray bugün okula başladı, hem mutluyum hem ağlıyorum. garip bi duygu
Ana sınıfına mı?

*** Sahi Loliss ikinciyi ne zaman yapıyorsun? Düşün bunu canım, çocuğun kardeşsiz kalmasın. Aralarında çok yaş olmasın.
(boş soru soran teyzeler gibi oldum mu LOLİSS? )

Selam, avatarini gorunce yazmak istedim. Kizim cok seviyor masa yi
Tess i bende seviyorum, surukleyici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…