BlueDaisy azra2004 K KenyaliZehra ve tüm bilgeler selamlar
pek girmiyordum siteye ne zamandır. konudan çıkmanın da bir nedeni yoktu zaten genel bir sıkkınlık sadecebu arada kitap okumayı ihmal etmedim tabii. ama bir de beklemenize değecek bir haberim var bu ayın 21inde evleniyorum kısmetse bütün şu telaşlar geçtikten sonra kitaplarımla birlikte geri dönebilirim belki. gerçi bir süre evimde net olmayacak
sizler nasılsınız neler yaptınız görüşmeyeli?
hayırlı olsun canım çok sevindim.Şimdi senin bir sürü tatlı telaşın vardır ne güzeBlueDaisy azra2004 K KenyaliZehra ve tüm bilgeler selamlar
pek girmiyordum siteye ne zamandır. konudan çıkmanın da bir nedeni yoktu zaten genel bir sıkkınlık sadecebu arada kitap okumayı ihmal etmedim tabii. ama bir de beklemenize değecek bir haberim var bu ayın 21inde evleniyorum kısmetse bütün şu telaşlar geçtikten sonra kitaplarımla birlikte geri dönebilirim belki. gerçi bir süre evimde net olmayacak
bir akrabamda seri var TESS GERRİTSENGece yarisindan sonra
Tess gerritsen cok agirdan devam.
Ev islerine motiveyim bu ara
BlueDaisy azra2004 K KenyaliZehra ve tüm bilgeler selamlar
Azra, neden daha önce haber verip daha önce mutlu etmedin beni?hayırlı olsun canım çok sevindim.Şimdi senin bir sürü tatlı telaşın vardır ne güze
ben bebek bekliyorum.6 aylık oldu neredeyse. geçen sene tatsız bir olay olmuştu. arkadaşlar bilir. oyüzden herşey yolunda olmadan söylemedim.şimdilik herşey güzel gidiyor.
hayırlı olsun canım çok sevindim.Şimdi senin bir sürü tatlı telaşın vardır ne güze
ben bebek bekliyorum.6 aylık oldu neredeyse. geçen sene tatsız bir olay olmuştu. arkadaşlar bilir. oyüzden herşey yolunda olmadan söylemedim.şimdilik herşey güzel gidiyor.
bir akrabamda seri var TESS GERRİTSEN
alıp okusam mı?
gerilim değil mi? korkutucu mu?
ay SOS gelmiş ne güzel hem de evlilik haberi getirmiş.
Allah mutlulukla tamamına erdirsin canım, başa kadar bal yedirsin.
Azra, neden daha önce haber verip daha önce mutlu etmedin beni?
Ben geçen seneki olaydan dolayı sana sormaya çekindim; tekrar düşünüyor musun diye? Böyle münasebetsiz soruları sevmem.Bana da "niye evlenmiyorsun?" diyorlar... deli oluyorum...
Gerçi hoş, nazar değer bir şey olur gene korkusuyla haber vermemiş olabilirsin anlıyorum.
Allah'ım sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip eylesin inşallah.
Peki kız mı erkek mi?
evet, ikinciyi ne zaman yapacaksınız? çocuğun yalnız kalmasın...yok yawrum, korkutucu degil.
aksiyon ve ask. Guzel akiyor tavsiye ederim.
ahahah prensesim ben de gicigim o sorulara,
niye evlenmiyon, soz ne zaman, nisan dugun ne zaman, cocuk ne zaman.. sonu yok.
bana da 2. Cocuk icin baski var suan, sanki gelip bakacaklar.
bende is hayatina akmayi dusunuyorum artik,
yasim da gecti ama bi bolum daha okusam mi diye cilgin hayallerim var :)
ha bu arada, evlendikten sonra seni buraya tam gaz bekliyoruz. unutma!BlueDaisy azra2004 K KenyaliZehra ve tüm bilgeler selamlar
alıp okusam mı?
ay SOS gelmiş ne güzel hem de evlilik haberi getirmiş.
Allah mutlulukla tamamına erdirsin canım, başa kadar bal yedirsin.
Azra, neden daha önce haber verip daha önce mutlu etmedin beni?
Ben geçen seneki olaydan dolayı sana sormaya çekindim; tekrar düşünüyor musun diye? Böyle münasebetsiz soruları sevmem.Bana da "niye evlenmiyorsun?" diyorlar... deli oluyorum...
Gerçi hoş, nazar değer bir şey olur gene korkusuyla haber vermemiş olabilirsin anlıyorum.
Allah'ım sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip eylesin inşallah.
Peki kız mı erkek mi?
hayırlı olsun canım çok sevindim.Şimdi senin bir sürü tatlı telaşın vardır ne güze
alıp okusam mı?
gene bayağı bir şeyler yaşamışsınız.canım benim bu bebişte oldukça aksiyon yaşadım.2 li test sonucu riskli çıktı. sonra doktor biraz büyüsün amniyosentez yapalım dedi. 1 ay onun sonucunu bekledim. çok şükür temiz çıktı.1-2 haftadır rahatım yani.,bu arada ikinci çocuğumda kız olacak. zaten eşimle kız çocuk istiyorduk. çok mutluyuz
İlginize teşekkür ederim. Okuyacak olursam gene sorarim size...bende de var 6 kitabı bayılıyorum o kadına çok hoşuma gidiyor romanları. korkutucu değil. polisiye bir kitap ve oldukça sürükleyici. rizzoli ve isles biri dedektif biri doktor devamlı onlar cinayet, katil peşinde. rizzoli and isles diye diziside var en son 6. sezondaydı. Cerrahtan başlayabilirsin 2. kitabı cırak
oyy oy kimler gelmiş kimler gelmişBlueDaisy azra2004 K KenyaliZehra ve tüm bilgeler selamlar
canım çok sevindim hayırlı olsun..bi kız daha, ne güzelhayırlı olsun canım çok sevindim.Şimdi senin bir sürü tatlı telaşın vardır ne güze
hakketen blue 2.yi ne zaman yapıyosunyok yawrum, korkutucu degil.
aksiyon ve ask. Guzel akiyor tavsiye ederim.
ahahah prensesim ben de gicigim o sorulara,
niye evlenmiyon, soz ne zaman, nisan dugun ne zaman, cocuk ne zaman.. sonu yok.
bana da 2. Cocuk icin baski var suan, sanki gelip bakacaklar.
bende is hayatina akmayi dusunuyorum artik,
yasim da gecti ama bi bolum daha okusam mi diye cilgin hayallerim var :)
Ana sınıfına mı?miray bugün okula başladı, hem mutluyum hem ağlıyorum. garip bi duygu
bende de var 6 kitabı bayılıyorum o kadına çok hoşuma gidiyor romanları. korkutucu değil. polisiye bir kitap ve oldukça sürükleyici. rizzoli ve isles biri dedektif biri doktor devamlı onlar cinayet, katil peşinde. rizzoli and isles diye diziside var en son 6. sezondaydı. Cerrahtan başlayabilirsin 2. kitabı cırak
miray bugün okula başladı, hem mutluyum hem ağlıyorum. garip bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?