geçen seneki olayı bilmiyorum ama Rabbim yavrunuza ve size uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah, hayırlı olsun sizin için
gene bayağı bir şeyler yaşamışsınız.
sağlıkla doğsun inşallah
benim de içimden KIZ gibi geçmişti.
İlginize teşekkür ederim. Okuyacak olursam gene sorarim size...
oyy oy kimler gelmiş kimler gelmiş
tatlış sosum gelin mi olacakmış
hayırlı olsun şimdiden canım,çok özlemiştik seni düğünden sonra gel olur mu
ama yok yok gelme moralimizi bozarsın sen bizim ayda en az 10 kitapla
canım çok sevindim hayırlı olsun..bi kız daha, ne güzel
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hakketen blue 2.yi ne zaman yapıyosun
bana da bu aralar çok soruluyo
anne baba olmayanlara vermesin mı AZRA? :)sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için.
aralık sonu bekliyoruz bebişi benimde 2 kızım arasında 12 yaş fark olacak ilkinde bu kadar bilinçli değildim umarım şimdi daha kolay olur bakımı vs.
Allah her isteyen annebabaya sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin
aşkolsun sanada bi düzine çocuk nasip etsinanne baba olmayanlara vermesin mı AZRA? :)
Ben bekarım bana vermesin mi?
Önce hayırlı karşılıklı bir aşk sevgi saygı dolu bir evlilik sonra sağlıklı bebecikler vermesin mi? :)
takılıyorum.aşkolsun sanada bi düzine çocuk nasip etsin
Selam, avatarini gorunce yazmak istedim. Kizim cok seviyor masa yi
Tess i bende seviyorum, surukleyici..
evet anasınıfıAna sınıfına mı?
*** Sahi Loliss ikinciyi ne zaman yapıyorsun? Düşün bunu canım, çocuğun kardeşsiz kalmasın. Aralarında çok yaş olmasın.
(boş soru soran teyzeler gibi oldum mu LOLİSS?)
aynen bizimki de umursamamış, öğretmeni şaşkın ben üzgünLoliss bizim kizlar yasitti, bende gecen sene baslattim,
Kac saat agladim arkasindan, bizimki tin. Takilmis butun gun.
Bu sene vermedim daha.
hayırlı olsun canım çok sevindim.Şimdi senin bir sürü tatlı telaşın vardır ne güze
ben bebek bekliyorum.6 aylık oldu neredeyse. geçen sene tatsız bir olay olmuştu. arkadaşlar bilir. oyüzden herşey yolunda olmadan söylemedim.şimdilik herşey güzel gidiyor.
Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah bebeğine.hayırlı olsun canım çok sevindim.Şimdi senin bir sürü tatlı telaşın vardır ne güze
ben bebek bekliyorum.6 aylık oldu neredeyse. geçen sene tatsız bir olay olmuştu. arkadaşlar bilir. oyüzden herşey yolunda olmadan söylemedim.şimdilik herşey güzel gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?