Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bence hergün en az 40 sayfa okunsun. ben okurum ama buraya yazmayabilirim

geçen seneki olayı bilmiyorum ama Rabbim yavrunuza ve size uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah, hayırlı olsun sizin için

gene bayağı bir şeyler yaşamışsınız.
sağlıkla doğsun inşallah

benim de içimden KIZ gibi geçmişti.
İlginize teşekkür ederim. Okuyacak olursam gene sorarim size...

sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için.
aralık sonu bekliyoruz bebişi benimde 2 kızım arasında 12 yaş fark olacak ilkinde bu kadar bilinçli değildim umarım şimdi daha kolay olur bakımı vs.
Allah her isteyen annebabaya sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin

anne baba olmayanlara vermesin mı AZRA? :)
Ben bekarım bana vermesin mi?
Önce hayırlı karşılıklı bir aşk sevgi saygı dolu bir evlilik sonra sağlıklı bebecikler vermesin mi? :)

Ana sınıfına mı?

*** Sahi Loliss ikinciyi ne zaman yapıyorsun? Düşün bunu canım, çocuğun kardeşsiz kalmasın. Aralarında çok yaş olmasın.
(boş soru soran teyzeler gibi oldum mu LOLİSS? )
evet anasınıfı
oldun canım, fazlasıyla

Loliss bizim kizlar yasitti, bende gecen sene baslattim,
Kac saat agladim arkasindan, bizimki tin. Takilmis butun gun.
Bu sene vermedim daha.
aynen bizimki de umursamamış, öğretmeni şaşkın ben üzgün

Tebrik ederim
Allah analı babalı sağlıklı bir ömür masip etsin

Günaydınlar
Bu ay pek bi zor okuyorum elimdeki kitap oldukça akıcı ama bitemedi bitürlü son 20 sayfadayım bugün biter inşallah.

Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah bebeğine.

kpss çalışmalarına başladığım için pek kitap okuyamıyorum ama yine de elimden geleni yapıyorum diyeyim.
Canan Tan - Hasret kitabına başladım, 40lı sayfalardayım sanırım.

Al Gözüm Seyreyle Salih 130. Sayfadayım
Gayet akıcı fakat gün içnde okuma fırsatı bulamıyorum pek o sebeple yavaş ilerliyorum

livaneli-kostaniniye otelini yarım bırakıyorum.2 -3 kitap okuyunca önümümüzdeki ay tekrar devam ederim.çok sıkıcı geldi bana.belli bir konusuda yok zaten.birkaç sayfalık karakterler anlatmış ve siyasi mesaj verme kaygısıyla çok zorlama olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…