Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bir de bu sabah metroda etrafımda 4 5 kadının kitap okuduğunu gördüm. Çok hoş görünüyordu ama hiçbir erkekte yoktu kitap.

teşekürler arkadaşlar çok zor olmadı aslında çünkü hepsi çok güzel kitaplardı
ist hatırası şah sultan kinyas&kayra zülfü zevkle okudum. bide evde olduğum için okumaya çok zaman buldum.
bu ayda çok okumayı planlıyorum.

Yıldız tozu sayfa 153 deyim. Hergün en az 50 sayfa okumaya çalışıyorum.

Günaydın
Canistan bitti
Son bölümü yok ama hiç havada kalmıyor kitap
Yazarın 3 kitabını okudum 3 ünden de farklı tatlar aldım

Yeni kitabım aşk ve öbür cinler olacak

Okusam bir günde bitecek olan kitaba başladım ama ne hikmetse elim gitmiyor hala sayfa 56 dayım.

Ölünceye Kadar Ölümsüzsün - sayfa 56

kızlar muhabbetlerinize cok dahil olamıyorum yoğun çalışıyorum. ama sürekli takip ediyorum sizleri...
bende zaman zaman okuduklarımı paylaşmaya çalışıyorum.
derle topla dinlen hala devam...
tess ın kitaplarını sipariş verdim onu bekliyorum...
hepinize keyifli okumalar:)

Tess e başlamayı düşünüyorum 'gece yarısından sonra'.
Ama önce güneş çavmasını bi atlatmam lazım, ilk kitabında da öyle olmuştu, ardından hemen yeni kitaba odaklanamıyorum, etkisi sürüyor :)

kızlar okudugumuz kitabın bittigini nereye yazıyoruz bundan yeni haberim oldu ya gecen ay ben iki tane bitirmiştim

Tekrar merhaba
Bugün yeni kitabıma başladım
Piruze __ sinan akyüz sayfa 33
Herkese iyi okumalar

Bir Değirmendir Bu Dünya 110. sayfadayım
Zarifoğlu'nun gazete yazılarının toplandığı bi kitap,dönemin günlük olaylarıyla ilgili.. dolayısıyla biraz ağır ilerliyor, yanında bi kitap daha okusam iyice boşlayacağımdan da korkuyorum

günaydınlar iyi haftalar
Ahmet Ümit - Kavim sf 236 dayım güzel gidiyor . İstanbul hatırası kadar olmasada onun tadında bir kitap Ahmet Ümit kitaplarını sevenlere tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…