- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
soslu uzun zamandır aramızda yok maalesef . bende ikna etmeye çalıştım ama anlamadım sebepsiz gitti.mutlaka kendine göre bir sebebi vardır.keşke geri dönsesoslusarma nerde arkadaslar ya, bilen var mi?
Şehitlerimiz için bende çok üzgünüm ailelerine allah sabır versinKoku Kitabı'nı okuyorum tabletten.çok güzelmiş seneler önce filmi yarım yamalak izlemiştim ama kitap 10 numara
Hatırladığım kadarıyla Kitabı'n akışı filmden daha farklı.
Ayrıca bugünün tek güzel yanı dünya okuma günüymüş.
Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Eki Görüntüle 1626920
"Kırmızı Pazartesi" yi okudun mu bilemiyorum ama o kitabı da çok yalın ve anlaşılır ayrıca yazarın en beğendiği kitabıdır.Bende çok sevdim ama favorim daima"Yüzyıllık Yalnızlık" düş ile gerçeği harmanlama destanı unutulmaz bir kitap..Aşk ve öbür cinler 90 dayım
Okuduğum en kokay anlaşılır Gabriel Garcia kitabı
Ara sıra ben de bakıyorum profiline...soslusarma nerde arkadaslar ya, bilen var mi?
soslu uzun zamandır aramızda yok maalesef . bende ikna etmeye çalıştım ama anlamadım sebepsiz gitti.mutlaka kendine göre bir sebebi vardır.keşke geri dönse
"Kırmızı Pazartesi" yi okudun mu bilemiyorum ama o kitabı da çok yalın ve anlaşılır ayrıca yazarın en beğendiği kitabıdır.Bende çok sevdim ama favorim daima"Yüzyıllık Yalnızlık" düş ile gerçeği harmanlama destanı unutulmaz bir kitap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?