Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabalar,

Bir zamanlar bu konudaydım. Hatırlayanlar olabilir. Tekrardan gelmek istiyorum ve bu sefer kalıcı olacağına inanıyorum. Yaz tatili bitti, okullar açıldı. Düzene girdim. Burada kitap yorumlarını okumak, bilgi almak ve aynı zamanda okuduğunu paylaşmak inanılmaz rahatlatıyor beni. O yüzden yine buradayım. Kabul eder misiniz???

Yeni kitabım,
Ayşe Kulin__Füreya, 348 sayfa.

ay GİZ gelmiş
yaşasınnnn

İyiyim Alllah'a şükür canım, bildiğin gibi...
Öpücüklerini de gülücüklerini de aldım, kabul ettim.

Hoşgeldiiiin, hiç unutulur musun sen

iyi bayramlar bilgecanlarım
Yaşar Kemal Al Gözüm Seyreyle Salih bitti
tek kelime BAYILDIM
benim gibi İnce Memed'e aşıksanız ya da en azından Türk yazarlar sevenlerdenseniz mutlaka okuyun, ısrarla tavsiyemdir

Tüyap listeme ekliyorum hemen

İyiyim Alllah'a şükür canım, bildiğin gibi...
Öpücüklerini de gülücüklerini de aldım, kabul ettim.

Teşekkür ediyorum canımcım benden de tekrardan bir sürü kalp :))

Hoşgeldiiiin, hiç unutulur musun sen

Oyy teşekkür ettim canım. Tanıdıklarla bir araya gelmek çok güzel. Mutlu oldum. Seni de bir sürü öpücüklü ifadeyle karşıladım. :))

Kafamda bi tuhaflık sayfa 400 deyim. Genel olarak çok sevmedim kitabı. Bazı yerleri çok hızlı ilerliyor bazı yerleri de sıkıcı.

Günaydın kızlar :)

Bugün uykum kaçtı. 6'dan beri kitap okuyorum. Hala da okuyasım var ama dışarı çıkmam gerekiyor. Şimdilik virgül koydum bir aksilik olmazsa akşam devam edeceğim. Füreya'da 295. Sayfadayım.

Mutlu kalın canlar :)

günaydınlar
iki yeşil su samuru sf 283 deyim güzel gidiyor son 100 sf bugün bitiririm diye düşünüyorum.

günaydın canlar
İnanabiliyor musunuz kitapsız kaldım. evet evet evde okunmamış kitabım kalmamış, son 2 ayda sadece 3 kitap almıştım evdekiler bitsin diye çok şükür amacıma ulaştım. Artık öyle yığınla kitap almıycam, şimdilik kararım bu yönde bakalım ne kadar tutabileceğim kendimi.
geçen yıl çok yoğun bir dönemde okuduğum Kırmızı Pazartesi'yi tekrar okuyorum, sayfa 85
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…