ay GİZ gelmişMerhabalar,
Bir zamanlar bu konudaydım. Hatırlayanlar olabilir. Tekrardan gelmek istiyorum ve bu sefer kalıcı olacağına inanıyorum. Yaz tatili bitti, okullar açıldı. Düzene girdim. Burada kitap yorumlarını okumak, bilgi almak ve aynı zamanda okuduğunu paylaşmak inanılmaz rahatlatıyor beni. O yüzden yine buradayım. Kabul eder misiniz???
Yeni kitabım,
Ayşe Kulin__Füreya, 348 sayfa.
ay GİZ gelmiş
yaşasınnnn
merhaba giz nasıl unuturuz seni. tekrardan hoşgeldin aramızaHoş da buldum Filozof'ummm  :)) telefondan yazıyorum ifadeler koyamıyorum o yüzden amaaaa bir sürü öpücük ve de gülücük yolluyorum sana. Nasılsın canım? Oldu baya görüşmeyeli ne yazık ki
merhaba giz nasıl unuturuz seni. tekrardan hoşgeldin aramıza
İyiyim Alllah'a şükür canım, bildiğin gibi...Hoş da buldum Filozof'ummm  :)) telefondan yazıyorum ifadeler koyamıyorum o yüzden amaaaa bir sürü öpücük ve de gülücük yolluyorum sana. Nasılsın canım? Oldu baya görüşmeyeli ne yazık ki
Merhabalar,
Bir zamanlar bu konudaydım. Hatırlayanlar olabilir. Tekrardan gelmek istiyorum ve bu sefer kalıcı olacağına inanıyorum. Yaz tatili bitti, okullar açıldı. Düzene girdim. Burada kitap yorumlarını okumak, bilgi almak ve aynı zamanda okuduğunu paylaşmak inanılmaz rahatlatıyor beni. O yüzden yine buradayım. Kabul eder misiniz???
Yeni kitabım,
Ayşe Kulin__Füreya, 348 sayfa.
iyi bayramlar bilgecanlarım
Yaşar Kemal Al Gözüm Seyreyle Salih bitti
tek kelime BAYILDIM
benim gibi İnce Memed'e aşıksanız ya da en azından Türk yazarlar sevenlerdenseniz mutlaka okuyun, ısrarla tavsiyemdir
İyiyim Alllah'a şükür canım, bildiğin gibi...
Öpücüklerini de gülücüklerini de aldım, kabul ettim.
Hoşgeldiiiin, hiç unutulur musun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?