sefiller benim gözbebeğim acaba dünyada üzerine daha iyi bir kitap daha yazılabilirmi?????kızlar çok heyecanlıyımsefiller cilt 2 son 30 sayfa, ardından Güneş Çavması 2'ye başlıyorum bugün
Oyy teşekkür ettim canım. Tanıdıklarla bir araya gelmek çok güzel. Mutlu oldum. Seni de bir sürü öpücüklü ifadeyle karşıladım. :))
sefiller benim gözbebeğim acaba dünyada üzerine daha iyi bir kitap daha yazılabilirmi?????
cosette fantin onların acılarıyla ağladıgımı çok bilirim
fantinin dişsiz ve saçları kesik hali çok girmiştir rüyama(((((((
nasıl bir hayal gücü ???? romanı tüm şekilde okudugun için tebrik ediyorum seni:)
Selincim bomba gibi dönmüş sahalara.
Azracım eline sağlık. Benimki Hatalı olmuş canım. Ben Eylül'de 2 kştap bitirdim. Belki de bildirim yapmayı unuttum.
Kafamda bi tuhaflık son 30 sayfa. İçim bayıldı artık.
Ay çok özür dilerim o zman.canım sadece yıldız tozunun bildirimini yapmışsın diğerini de ekime ekle ister.
kitapkokusu 3 ay daha kitap okuyabilirim rahat rahat .onun için tadını çıkarıyorum. Bebek gelince hiçbirşey yapamam.uykusuz günler beni bekler
bende yeni bitirdim babalar ve oğulları; çok beğendim.yoksa sende kitapağacıyla mı okuyorsunKırmızı pazartesi bitti
sakin kafayla okuyunca vay bee dedirten bir romandı
ülkemizde son günlerde yaşana olaylara çok benzettim ben nedense, herkesin bildiği ama bir şekilde engel ol(a)madığı,yine herkesin gözü önünde işlenen bir cinayet...
Turgenyev Babalar ve Oğullar yeni kitabım. Lise yıllarımda okumuştum sanırım tekrar okuyorum...
Ellerin dert görmesin.merhaba kitapkurdu bayanlar
eylül ayı listemizi hazırladım. ben şöyle bir baktımda sizinle yola başladığımdan beri 105 kitap okumuşum.
tem- ağustos aylarıydı 3 yıl oldu topiğe katılalı. sizlere teşekkür etmek istedik. umarım topiğimiz hiç bitmez.hepberaber 500 leri 1000 leri görürüz.
bu ay toplamda 41 kitap okumuşuz .yine kaçaklar var. çağrı yapayım geri gelsinler.TUNA80 hayatiyasa minerva1988 bekliyoruz bir yere gitmek yok.
ekim için bol okumalı günler
Kitap okuyamaz isen şarkı dinlersin.canım sadece yıldız tozunun bildirimini yapmışsın diğerini de ekime ekle ister.
kitapkokusu 3 ay daha kitap okuyabilirim rahat rahat .onun için tadını çıkarıyorum. Bebek gelince hiçbirşey yapamam.uykusuz günler beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?