Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bende yeni bitirdim babalar ve oğulları; çok beğendim.yoksa sende kitapağacıyla mı okuyorsun
evet canım ben de kitapağacıyla okuyorum
aslında biz de burda ayda bir fidan yapsak, eskiden okurduk birlikte
bu arada liste için çok teşekkürler,ellerine sağlık♥

İyi geceler kızlar,

Bugün biraz yavaş okudum. Dante'nin dili ağır. Anlayabilmek için bazı yerleri çift dikiş gidiyorum.
İlahi Komedya 81. sayfadayım.

İyi geceler kızlar,

Bugün biraz yavaş okudum. Dante'nin dili ağır. Anlayabilmek için bazı yerleri çift dikiş gidiyorum.
İlahi Komedya 81. sayfadayım.

Dan brown cehennemi okuyorum
Dante ile çok bağlantılı
Tütaptan almayı planlıyorum ilahi komedyayı

kun

bir kaf bir nun

sonrası sükun...

LA...N.BEKİROĞLU
Çok beğenmiştim bu kitabı gerçi okuduğum Nazan Bekiroğlu kitapları her zaman bana başka bir tat vermiştir . Bu kitaptada şiirimsi bir anlatım mest eden cümleler yoğunluktaydı.

evet canım ben de kitapağacıyla okuyorum
aslında biz de burda ayda bir fidan yapsak, eskiden okurduk birlikte
bu arada liste için çok teşekkürler,ellerine sağlık♥
evet canım klasikleri beraber okusak süper olur en az 5 kişi oluruz gibime geliyor.önümüzdeki ay ortak bi kitap belirlemeye çalışalım.

Babalar ve oğullar sayfa 90
pek okuyamıyorum nedense

kun

bir kaf bir nun

sonrası sükun...

LA...N.BEKİROĞLU
merhabalar hoşgeldiniz aramıza
evet canım klasikleri beraber okusak süper olur en az 5 kişi oluruz gibime geliyor.önümüzdeki ay ortak bi kitap belirlemeye çalışalım.

evet canım yapalım inşallah

Bilgelerim önümüzdeki ay birlikte bi klasik okusak
önerilerinizi paylaşın isterseniz, çoğunluğun istediği ya da temin edebileceği kitabı birlikte okuyalım

Çok beğenmiştim bu kitabı gerçi okuduğum Nazan Bekiroğlu kitapları her zaman bana başka bir tat vermiştir . Bu kitaptada şiirimsi bir anlatım mest eden cümleler yoğunluktaydı.

kesinlikle katılıyorum..

insan her cümleyi şiir gibi alıp yazmak istiyor :)

bakalım diğer kitaplarını da aldımm sıra onlara da gelir inşaallah :)

merhaba bilgeler
gecen Everest filmini izledim çok başarılıydı.oldukça etkisinde kaldım.Benim Everestimde Tutunamayanlar bu ara..
3. kez başladım umarım be sefer bitirmeyi başarırım.

içimizdeki şeytan - sabahhattin ali bitti
sen ne güzel yazarsın sabahattin ali ya böyle bi anlatım aşkı tarif ediş duygu tanımlayış.... bambaşka bir orhan kemal bir sabahattin ali..... kesinlikle tavsiye ediyorum kürk mantolu madonna'yı okuyup beğendiyseniz kesin beğenirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…