Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kızlar
Bugün kıyıya vuran deniz kabuklarına başlayacağım
Bi arkadaşımdan ben sana gül bahçesi vadetmedim Kitabı'nı aldım. Okudunuz mu bu kitabı. Yorumlarımızı alabilir miyim.

Günaydın kızlar
Bi arkadaşımdan ben sana gül bahçesi vadetmedim Kitabı'nı aldım. Okudunuz mu bu kitabı. Yorumlarımızı alabilir miyim.
günaydın :)
okuamdım ama bi arkadaşım okumuştu..
psikolojik bir kitap demişti..akıl hastası ..
bir kızı anlatıyor diye biliyorum
güzel demişti...keyifli okuamalar

günaydın :)
okuamdım ama bi arkadaşım okumuştu..
psikolojik bir kitap demişti..akıl hastası ..
bir kızı anlatıyor diye biliyorum
güzel demişti...keyifli okuamalar
Teşekkğr ederim yorumun için.
Kıyıya vuran deniz kabukları sayfa 60 dayım.

Günaydın kızlar
günaydın papatyaŞ=

sana gul bahcesı vaadetmedım kıtabını yaklaşık 2-3 yıl once duydum ben psıkolojık gerılım ve psıkolojık cozumleme kıtaplarını cok severım eger seversen bı solukta okursun her kıtap sıparısımde de unutuyorum vermeyı Ş=

günaydın kızlar yenı kıtabım Ahmet umıt * sultanı oldurmek cok enteresan başladı ıkı gun sure verdım

Günaydınlar.
Yaklaşık bir aydır kitap okumaya ara verdim.
Ama yeniden başlamak istiyorum. Okuduğum kitap
Ağrının Derinliği-Ece Temelkuran sayfa 70.

İyi akşamlar kızlar,

Son birkaç gündür yoğunum, elime kitap alamadım. İlahi Komedya syf. 150'deyim. Yarın dışarı çıkmayacağım inşallah öyle bir planım var. Kitap keyfi yapmayı düşünüyorum. Herkese keyifli okumalar.

Selam herkese.

Cehennem'i bitirdim.Çok güzeldi.

Şimdi ne okusam acaba:)

Kıyıya vuran deniz kabukları sayfa 416
Kızlar birisi bahsetmişti. Şems ile Mevlana'yı anlatan bir kitaptan. Bahsettiğim kitap elif şafak aşk değil, bab-ı esrarda değil.
Acaba hatırlayan çıkar mı aranızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…