- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Hangisi acaba? Bu tarz kitap çok var da... acaba hangisi? düşünelim.Kıyıya vuran deniz kabukları sayfa 416
Kızlar birisi bahsetmişti. Şems ile Mevlana'yı anlatan bir kitaptan. Bahsettiğim kitap elif şafak aşk değil, bab-ı esrarda değil.
Acaba hatırlayan çıkar mı aranızdan.
Sanki hakan akyüz diyesim geliyor ama onun bu tarz kitapları var mı kiHangisi acaba? Bu tarz kitap çok var da... acaba hangisi? düşünelim.
"Hakan Akyüz kim?" desem çok mu cahilce olur?Sanki hakan akyüz diyesim geliyor ama onun bu tarz kitapları var mı ki
Amannnnn"Hakan Akyüz kim?" desem çok mu cahilce olur?
Tahmin etmediğim değil. :)Amannnnn
Yanış yazmışım. Sinan akyüz yazacaktim
Sinan Yağmurun var canım Aşkın gözyaşları mevlana ve şems ayrı ayrı kitaplar. Şems Tebrizi okumuştum güzeldi.Kıyıya vuran deniz kabukları sayfa 416
Kızlar birisi bahsetmişti. Şems ile Mevlana'yı anlatan bir kitaptan. Bahsettiğim kitap elif şafak aşk değil, bab-ı esrarda değil.
Acaba hatırlayan çıkar mı aranızdan.
Çok teşekkür ederim.Sinan Yağmurun var canım Aşkın gözyaşları mevlana ve şems ayrı ayrı kitaplar. Şems Tebrizi okumuştum güzeldi.
Sinan'dan Sinan AKYÜZ'ü çağrıştırdın. Fakat Hakan AKYÜZ olarak. Olur böyle vakalarÇok teşekkür ederim.
Sinan yağmurdan hakan Akyüzü nasıl çıkardıysam artık
Amannnnn
Yanış yazmışım. Sinan akyüz yazacaktim
Evet gerçekten değişik bi kombinasyon olduaslında Akyüz'ün konuları ve duygusuzluğuyla Yağmur'un aşırı duygularının bir araya getirsek güzel bi yazar olur bence. adı da hazır ;Hakan Akyüz
daha okunası olabilir bence
Mevlana ve Şems'le ilgili bi de Kimya Hatun var canım(be okumadım ama)
BEN BAHSETMISTIM BI ARA KITABIN ADI KIMYA HATUN YAZARI SAIDE KUDS HIC BEGENMEDIGIM BI KITAPTIR KENDILERIHangisi acaba? Bu tarz kitap çok var da... acaba hangisi? düşünelim.
ben de okudum onu. evet, pek beğenmedim.BEN BAHSETMISTIM BI ARA KITABIN ADI KIMYA HATUN YAZARI SAIDE KUDS HIC BEGENMEDIGIM BI KITAPTIR KENDILERI
güle güle oku Melinda...merhabalarr
Anayurt Otelini bitirdim ve pek sevmedim
şimdi Kürşat Başar Yaz okuyorum
az önce de 8 tane kitap siparişi verdim mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?