kızlar size bi sorum var kitap kurtları:)
kitaplığımı düzenlemek istiyorum ama bide liste tutmak istiyorum hangi kitabım var hangisi yok karıştırıyorum eşimin kitaplarıyla ortak kitaplarım okunanalar okunmayanlar tüm yazarlar karman çorman bi halde
defterimi ayarladım kitapları yazacağım ama gruplandırmayı neye göre yapsam okuyup okumadığıma göremi? yazarlara göremi? türlerine göre mi?
Benim de!Okunur okunur:) Aslında gün içinde vakit bulmak lazım kitaap okumak için ama maalesef gürültülü ortamlara fazla kitap okuyamıyorum.Dikkatim çok çabuk dağılıyor.
Cengiz Aytmatov'un o kitabı bizde de var.Selam kızlarEdebiyat sınavında çıkacağı için en son 1 hafta önce Cengiz Aytmatov- Gün Olur Asra Bedel'i bitirdim Okunması gereken, çok akıcı bir kitap Yalnız sonunu daha farklı isterdim bana göre pasif kalmış bir sonduu ama vermek istediği mesaj yönüyle çok güzel bir kitap Şimdi de uzuun zamandır okumak istediğim ama sınavlardan fırsat bulamadığım Azra Kohen- Fi ye başlıyorum Bu kitab için çok farklı yorumlar var okumak için sabırsızlanıyorum
O halde tekrardan aramıza hoş geldiniz.selamlar geçen yıllarda çok sık uğrardım uzun zamandır yoktum :)
Minerva, kusura bakma. Tanışamayız! Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim.aa merhaba tanışalım mı :))
Yaaaa "tutunamayanlar"ı ben de okumak istiyorum ama tutunamam diye korkudan başlamıyorum.tutunamayanlara başlamayı dğşünyorum tutunabilecek miyim acaba :.)
ALES nasıl geçti?neyse ki ALES bitti, ben dde dönerim artık kitap okumaya. bikaç gündür elime alamadım hiç
ALES nasıl geçti?
Eşit ağırlıktan mı girdin?
hayırlısı olsun. : (sorular çok uzundu Filom, mantık kısmını da abartmışlar bakamadığım çok soru var
sayısaldan girdim canım ben, mimarım. sayısalın iki kısmını da yaptım, sözelin de ilk kısmını yaptım ama arada oyalayacak soruları geçmiştim onlara bakamadıklarım oldu malesef
merhaba,huzursuz huzuru bitirdim çok şükürhuzur ah huzur o kitbaı bahar ayı gibi okumuştum bir ayda bitti bitene kadar canım çıktı huzrum kaçtı çok bunalım ve depresif bi kitap Ahmet hamdinin kitaplrı böyle su an elimde beş şehir var alt tarafı 200 sayfa yok gitmiyor 100 e anca ulaşabildim bir haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?