Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben de yazarlara göre diziyorum, bide boyutlarına göre de ayarlıyorum biraz boyları düzgün dursun diye

Dört anlaşma toltek bilgelik kitabını bitirdim. Kitap çok güzel. Keşke içindeki tavsiyelere ve dört anlaşmaya uyabilsem.
Yeni kitabım elveda haziran.
kalinkaselin ben yazarlara göre ayırırım Canım.

Cengiz Aytmatov'un o kitabı bizde de var.
Okunmayı bekleyenler arasında.

selamlar geçen yıllarda çok sık uğrardım uzun zamandır yoktum :)
O halde tekrardan aramıza hoş geldiniz.
aa merhaba tanışalım mı :))
Minerva, kusura bakma. Tanışamayız! Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim.
tutunamayanlara başlamayı dğşünyorum tutunabilecek miyim acaba :.)
Yaaaa "tutunamayanlar"ı ben de okumak istiyorum ama tutunamam diye korkudan başlamıyorum.

selam kızlarrr
geçen hafta izinliydim ama malesef çok fazla okuyamadım
elimde sürünen Beyaz Tehlike kitabının yanı sıra Ruhi Mücerrete başladım
Murat Menteş'i çok seviyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Ben yine bildirim yapıp kaçacağım. Sigma Protokolü sayfa 222 deyim. Bu ay bitene kadar bitiririm inşallah. Çok yavaşladım bu ay. Çok yoğunum.

ALES nasıl geçti?
Eşit ağırlıktan mı girdin?

sorular çok uzundu Filom, mantık kısmını da abartmışlar bakamadığım çok soru var
sayısaldan girdim canım ben, mimarım. sayısalın iki kısmını da yaptım, sözelin de ilk kısmını yaptım ama arada oyalayacak soruları geçmiştim onlara bakamadıklarım oldu malesef

Hüsnü Arkan - Hırsız ve Burjuva sayfa 180deyim. az kaldı ama bitmiyor, elime alamadım bi türlü kitabı

hayırlısı olsun. : (
sonuçlar ne zaman açıklanacak?

merhaba,huzursuz huzuru bitirdim çok şükür
Beş Şehir hadi deneme de ondan biraz durgun, Saatleri Ayarlama Enstitüsü çok çok iyi amaaa bu huzur nedir yaa
bu arada kitaplık düzeni için defter tutmak çok iyi fikir.ben genelde yazara göre düzenliyorum,aynnı tarz kitaplar yanyana
ama tv ünitesinde yer alan kitaplarım beyaz ve turkuaz orda renk ayrımı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…