- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
Nasıl bir kitap? Beğendin mi? Gerçi daha yeni başlamışsın ama yinede fikrini almak istedimSınavı atlatsam eski tempoma kavuşucam sanırım.
Çok az okuyabildim sabah.
Çi sayfa 44.
Nasıl bir kitap? Beğendin mi? Gerçi daha yeni başlamışsın ama yinede fikrini almak istedim...
Merhaba bilgeler.
Çi sayfa 62'deyim.
Sınavı atlattım çok şükür.
Artık rahat rahat okuyabilirim.
Nasıl geçti sorular kolay mıydı? özellikle paragraf soruları?
Ben sözelden girdim.
Paragraf soruları zor değildi ama çok uzun olunca sonunu okuyana kadar başını unutuyor insan :)
2 defa okuyunca da süre kısıtlanıyor.
Kötü değildi yani ama süre gerçekten yeterli olmuyor sözel bölüm için.
Bilgiye dayalı soru yok ki zaten hep yorum :)Bu sınav bilgiden çok hızı da ölçüyor.Bence de süre yeterli değil.Güzel sonuç alırsın inşallah.
aynı durum bende de var
kasım ayı başında başladığım Huzur'u elime alıyorum en fazla 5 sayfa okuyabiliyorum sonra uyuyakalıyorum elimde kitapla
gün içinde ders çalışıyorum akşam da kızın dersleri oluyo ondan galiba, tabi kitabın sıkıcı olması da cabası
selamlar bilgeler, nasılsınız?
kızlar size bi sorum var kitap kurtları:)
kitaplığımı düzenlemek istiyorum ama bide liste tutmak istiyorum hangi kitabım var hangisi yok karıştırıyorum eşimin kitaplarıyla ortak kitaplarım okunanalar okunmayanlar tüm yazarlar karman çorman bi halde
defterimi ayarladım kitapları yazacağım ama gruplandırmayı neye göre yapsam okuyup okumadığıma göremi? yazarlara göremi? türlerine göre mi?
ehh idare eder :=)iyiyiz sör sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
ben türlerine göre ayırdım :=)kızlar size bi sorum var kitap kurtları:)
kitaplığımı düzenlemek istiyorum ama bide liste tutmak istiyorum hangi kitabım var hangisi yok karıştırıyorum eşimin kitaplarıyla ortak kitaplarım okunanalar okunmayanlar tüm yazarlar karman çorman bi halde
defterimi ayarladım kitapları yazacağım ama gruplandırmayı neye göre yapsam okuyup okumadığıma göremi? yazarlara göremi? türlerine göre mi?
ehh idare eder :=)
sen nasılsın, nasıl gidiyor hayat?
allah iyilik versinİyi diyelim iyi olsun:) Cinsiyeti neydi bebegin merak ettim simdi
allah iyilik versin
kız
kızlar size bi sorum var kitap kurtları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?