Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Nasıl bir kitap? Beğendin mi? Gerçi daha yeni başlamışsın ama yinede fikrini almak istedim ...

Canım ilk kitabın devamı niteliğinde bu kitap.
Aynı olayların devamını anlatıyor.
İlk kitabı beğenmiştim ben, bunu da sevdim o yüzden.
Psikolojik analizlerle anlatıyor olaylar.
Akıcı, tavsiye ederim

Nasıl geçti sorular kolay mıydı? özellikle paragraf soruları?

Ben sözelden girdim.
Paragraf soruları zor değildi ama çok uzun olunca sonunu okuyana kadar başını unutuyor insan :)
2 defa okuyunca da süre kısıtlanıyor.
Kötü değildi yani ama süre gerçekten yeterli olmuyor sözel bölüm için.

Bu sınav bilgiden çok hızı da ölçüyor.Bence de süre yeterli değil.Güzel sonuç alırsın inşallah.

Bu sınav bilgiden çok hızı da ölçüyor.Bence de süre yeterli değil.Güzel sonuç alırsın inşallah.
Bilgiye dayalı soru yok ki zaten hep yorum :)
Sayısala fazla vaktim kalmadı.
Mantıkları pek yapamıyorum yapabildiğim kadar yaptım.
Önceki puanımı düşürmesem yeterli benim için :)
Hayırlısı artık.

huzur ah huzur o kitbaı bahar ayı gibi okumuştum bir ayda bitti bitene kadar canım çıktı huzrum kaçtı çok bunalım ve depresif bi kitap Ahmet hamdinin kitaplrı böyle su an elimde beş şehir var alt tarafı 200 sayfa yok gitmiyor 100 e anca ulaşabildim bir haftada

kızlar size bi sorum var kitap kurtları:)

kitaplığımı düzenlemek istiyorum ama bide liste tutmak istiyorum hangi kitabım var hangisi yok karıştırıyorum eşimin kitaplarıyla ortak kitaplarım okunanalar okunmayanlar tüm yazarlar karman çorman bi halde
defterimi ayarladım kitapları yazacağım ama gruplandırmayı neye göre yapsam okuyup okumadığıma göremi? yazarlara göremi? türlerine göre mi?

Yazar, kitap daha Iyi bence
Daha rahat diye dusunuyorum

ben türlerine göre ayırdım :=)
eger bır yazarın çok kitabı varsa onları da yan yana koydum

Bu hafta Orhan Pamuk Masumiyet Muzesine basladim
Yarisindayim ve bayildim
Gercekten cok farkli
Var mi okuyan?

Bu arada hep telefondan girdigim icin basligi daha önce gormedim buyuk kayip

Ben yazara göre düzenliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…