hayırlısı olsun. : (
sonuçlar ne zaman açıklanacak?
Resim atarmisin??merhaba,huzursuz huzuru bitirdim çok şükür
Beş Şehir hadi deneme de ondan biraz durgun, Saatleri Ayarlama Enstitüsü çok çok iyi amaaa bu huzur nedir yaa
bu arada kitaplık düzeni için defter tutmak çok iyi fikir.ben genelde yazara göre düzenliyorum,aynnı tarz kitaplar yanyana
ama tv ünitesinde yer alan kitaplarım beyaz ve turkuaz orda renk ayrımı yaptım
Bide deftere yazdım tek tek çünkü bazı kitaplardan iki tane var eşimle aynı kitabı almışız en azından bilirsek bakarız hemen deftere diye 265 kitap çıktı:)) bu kadar beklemiyodum açıkçası en az 80 yltanesi okunmamis bitirene kadar acayip merak etmezsem almicam bidahaki fuara kadar beklemeyi dusunuyorum:)Kitapligimi duzenledim aynı yazarları bivaraya koydum ve aynı türleri bölüm bölüm koydum:))
aralığın başında açıklanır diyorlar bakalım bekliyoruz, bi 70i geçsem de mayısta bi daha uğraşmasam ya ne güzel olur
70i geçince başvuru hakkım olacak ya tüm dertlerimden kurtulacağım sanıyorumBen de sabırsızlıkla bekliyorum sonuçları.
70'i geçince işe yarıyor mu ki?
Benim 78 puanım var ama henüz bir işe yaramadı
inşallah canım,aralığın başında açıklanır diyorlar bakalım bekliyoruz, bi 70i geçsem de mayısta bi daha uğraşmasam ya ne güzel olur
70i geçince başvuru hakkım olacak ya tüm dertlerimden kurtulacağım sanıyorum
ben de şu an onu okuyorummmmmurat menteş-ruhi mücerret yeni kitabım burda bi arkadaş söylemişsti aklıma geldi onu okuycam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?