Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlarrr
geçen hafta izinliydim ama malesef çok fazla okuyamadım
elimde sürünen Beyaz Tehlike kitabının yanı sıra Ruhi Mücerrete başladım
Murat Menteş'i çok seviyorum

murat menteş-ruhi mücerret yeni kitabım burda bi arkadaş söylemişsti aklıma geldi onu okuycam:)

Ruhi Mücerren acayip eğlenceli bir kitap. Ben Murat Menteş ile bu kitapla tanıştım. Tavsiye ederim. Alper Canıgüz ile de anlatımları benziyor. Zaten gerçek hayatta da arkadaşmışlar

Bu arada bunu okuyorum

Eklentiler

• image.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 32
Teşekkürler canım dün senin yazını görünce baktım bugün aldım Mücella'yı yanında 6 kitap daha güzel indirimler var . Geçenlerde kitaplıkta okuyacağım kitapları listeledim yaklaşık 3-4 ay okunacak büyük hevesle aldığım kitaplar var . Ama yine dayanamadım. Kitap yurdundada 15-20 kitap listede bekliyor

Ben 31 yaşındayım, benim küçüklüğümde vardı o saatin aynısı
sanırım hepimizin çocukluğunda evlerin olmazsa olmazıydı bu saatler:)

a tavuklu saat:) ben böyle eski şeylere bayılıyorum bende ananemin evine gittiğimde ortalığı talan ediyorum resmen:) bir sürü şey buldum ama bendede eski çevirmeli telefon var:)
oo sendeki daha iyiymiş:)

Ya 9 - 10 sene önce bizde de sarı çevirmeli telefon vardı. Keşke saklasaydım.

a tavuklu saat:) ben böyle eski şeylere bayılıyorum bende ananemin evine gittiğimde ortalığı talan ediyorum resmen:) bir sürü şey buldum ama bendede eski çevirmeli telefon var:)

sanırım hepimizin çocukluğunda evlerin olmazsa olmazıydı bu saatler:)

oo sendeki daha iyiymiş:)

Mücella bu aralar çok okunuyor canım.
İndirimde görünce haber vereyim dedim ben de :)
Rica ederim.

Benim de bir sürü okunacak kitabım var ama yine de alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…