ay ne güzel tavuklu saat
Simyacı-Sayfa 143
Bitmiyor kitap bitmiyor
İkinci defa yarım bırakacaksın sanırım
ay ne güzel tavuklu saat
hadi son bi gayretSimyacı-Sayfa 143
Bitmiyor kitap bitmiyor
selam kızlarrr
geçen hafta izinliydim ama malesef çok fazla okuyamadım
elimde sürünen Beyaz Tehlike kitabının yanı sıra Ruhi Mücerrete başladım
Murat Menteş'i çok seviyorum
murat menteş-ruhi mücerret yeni kitabım burda bi arkadaş söylemişsti aklıma geldi onu okuycam:)
a tavuklu saat:) ben böyle eski şeylere bayılıyorum bende ananemin evine gittiğimde ortalığı talan ediyorum resmen:) bir sürü şey buldum ama bendede eski çevirmeli telefon var:)
Teşekkürler canım dün senin yazını görünce baktım bugün aldım Mücella'yı yanında 6 kitap dahaGünaydın bilgeler.
Çi sayfa 217'deyim.
Mücella kitabı bu aralar baya popüler.
Şuan Hepsiburada'da epey indirimde eğer almak isteyen varsa.
Kitapturdu'ndakiyle epey fark ediyor fiyatı.
Bu arada Hepsiburada'da genel bir kitap indirimi var.
%83 indirim olan kitaplar bile gördüm.
Bir inceleyin derim.
sanırım hepimizin çocukluğunda evlerin olmazsa olmazıydı bu saatler:)Ben 31 yaşındayım, benim küçüklüğümde vardı o saatin aynısı
oo sendeki daha iyiymiş:)a tavuklu saat:) ben böyle eski şeylere bayılıyorum bende ananemin evine gittiğimde ortalığı talan ediyorum resmen:) bir sürü şey buldum ama bendede eski çevirmeli telefon var:)
a tavuklu saat:) ben böyle eski şeylere bayılıyorum bende ananemin evine gittiğimde ortalığı talan ediyorum resmen:) bir sürü şey buldum ama bendede eski çevirmeli telefon var:)
sanırım hepimizin çocukluğunda evlerin olmazsa olmazıydı bu saatler:)
oo sendeki daha iyiymiş:)
Teşekkürler canım dün senin yazını görünce baktım bugün aldım Mücella'yı yanında 6 kitap dahagüzel indirimler var . Geçenlerde kitaplıkta okuyacağım kitapları listeledim yaklaşık 3-4 ay okunacak büyük hevesle aldığım kitaplar var . Ama yine dayanamadım. Kitap yurdundada 15-20 kitap listede bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?