- 5 Mayıs 2013
- 33.907
- 41.575
- 798
Simyacı'yı bitirdin miBen de
ben de çok sevdim dün bitti benim deRuhi mucerret bitti ckm begendim daha once hic karsilasmadigim bi anlatim tarzi vardi ilk uyum saglamajda baya zorlandim sonra mantigimla diil altindaki seyleri dusununce parcalar yerine oturdu markalarin hayatimizda nasil yer tuttugu elde edemeyincè neye dondugumuz cok guseldi mezar tasi yazilarini cok sevdim kitabin son 100 sayfasi su an tv de olan 7 kere vurulan 15 kere kacirilan 3 kere dayak yiyen 20 kere trafik kazasi geciren ama olmeyen basrol uyuncularindan farksizdi iyiki okumusum eglenceleliydi
Bi alinti yapicam kitaptan eljinde çiçek buketiyle genelevin kapisinda bekleyen koylu gibi hisseduyorum kendimi..... buna o kadar guldumki
Bazu betimlemeleri cidden com uzub ve gereksizdi birazda zorlama okmustu yer yer ama kital bunu kesunlikle kaldirabilcek bi kitapti.... kitap yorumu diye bisey olmasaydi ben icat ederdim.....:)
dün 8- 10 sayfa kadar okudum.Ben de
selam kızlar
yeni kitabım Amin Maalouf Doğu'nun Limanları sayfa 45...
Simyacı'yı bitirdin mi
dün 8- 10 sayfa kadar okudum.
Bitirdim
Ben dün de okuyamadım.Kitap okuyasım var ama neyi okuyacağıma karar veremiyorumValla şu sıralar 8-10 sayfa okumak benim için rekor diyebilirim.Uyku ilacı içmek gibi kitap okumak
aramıza hoş geldin.Bende aranızdayım artık.Elimdeki tüm kitaplar yarım. Elimdeki kitabı bitirmeden rahat duramayan ben şimdi her kitabı yarım bırakıyorum. Kendim için bir iyilik yapıp tüm yarımlardan arınayım değil mi?
Elimde şu anda Tek şişman beyniniz var
Okudum kitap listesini merak ettim ama ara sayfalara göz attım bulamadım.aramıza hoş geldin.
konumuzun ilk mesajını okur musun?
bu arada ben de hiçbir kitabı yarım bırakamam. beğenmesem de okurum.
ama bu aralar diyelim bir kitabın yarısına geldim ya başka bir kitaba kayıyor gözüm. kendimi frenliyorum.
Yarım kitap kalmasın. :) Herkes kitaplarını bitirsin. :)Okudum kitap listesini merak ettim ama ara sayfalara göz attım bulamadım.
Bende hiç yarım bırakmazdım. Ki kitaptan hiç hazetmediysem bile biterdi o kitap. Bu ara iş yoğunluğumu bahane edip saçmaladım. Yarım kitaplarıma başlıyorum şimdi sırayla.
Hem fikirimYarım kitap kalmasın. :) Herkes kitaplarını bitirsin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?