Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ruhi mucerret bitti ckm begendim daha once hic karsilasmadigim bi anlatim tarzi vardi ilk uyum saglamajda baya zorlandim sonra mantigimla diil altindaki seyleri dusununce parcalar yerine oturdu markalarin hayatimizda nasil yer tuttugu elde edemeyincè neye dondugumuz cok guseldi mezar tasi yazilarini cok sevdim kitabin son 100 sayfasi su an tv de olan 7 kere vurulan 15 kere kacirilan 3 kere dayak yiyen 20 kere trafik kazasi geciren ama olmeyen basrol uyuncularindan farksizdi iyiki okumusum eglenceleliydi

Bi alinti yapicam kitaptan eljinde çiçek buketiyle genelevin kapisinda bekleyen koylu gibi hisseduyorum kendimi..... buna o kadar guldumki

Bazu betimlemeleri cidden com uzub ve gereksizdi birazda zorlama okmustu yer yer ama kital bunu kesunlikle kaldirabilcek bi kitapti.... kitap yorumu diye bisey olmasaydi ben icat ederdim.....:)

Ruhi mücerretde bi film geciyodu hangi filmdi ya bibturlu hatirlayamadim onu izlicektim kitabi da karıştırdım bulamadim

ben de çok sevdim dün bitti benim de
zaten dilini seviyodum absürd edebiyatı çok severim, okumadıysan Alper Canıgüz oku derim onu daha çok beğeniyorum hatta

Bende aranızdayım artık.Elimdeki tüm kitaplar yarım. Elimdeki kitabı bitirmeden rahat duramayan ben şimdi her kitabı yarım bırakıyorum. Kendim için bir iyilik yapıp tüm yarımlardan arınayım değil mi?
Elimde şu anda Tek şişman beyniniz var

aramıza hoş geldin.
konumuzun ilk mesajını okur musun?

bu arada ben de hiçbir kitabı yarım bırakamam. beğenmesem de okurum.
ama bu aralar diyelim bir kitabın yarısına geldim ya başka bir kitaba kayıyor gözüm. kendimi frenliyorum.

Okudum kitap listesini merak ettim ama ara sayfalara göz attım bulamadım.
Bende hiç yarım bırakmazdım. Ki kitaptan hiç hazetmediysem bile biterdi o kitap. Bu ara iş yoğunluğumu bahane edip saçmaladım. Yarım kitaplarıma başlıyorum şimdi sırayla.

Yarım kitap kalmasın. :) Herkes kitaplarını bitirsin. :)

İyi akşamlar kitap kurtları
Kara Kraliçe Kösem bitti güzeldi ama yazarın başka kitabını okurmuyum pek bilmiyorum .
Yeni kitabım Sineklerin Tanrısı - William Golding bugün başlayacağım

Sarah Jio - Mart Menekşeleri 110. sayfadayım tam benim sevdiğim tarzdaymış Sarah Jio kitapları. yalın, basit, sürükleyici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…