Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Azracım eline sağlık.
Yeni kitabım sana gül bahçesi vadetmedim.
Bu aralar. Hiç içimden gelmiyor kitap okumak.

Canım benim aslında Kasım 7 kitap ama sitede sorun olduğu için ekleyemedim sonra da unuttum,
Aralık listesine eklersin artık onu da
Ayrıca çok teşekkür ederim, yıllık 52 kitap hedefimi tamamlayamayacak gibiyim o yüzden işten arta kalan tüm vaktimi kitaplara ayırıyorum

Bu arada Sefiller MUH-TE-ŞEMdi
Hem "iyi ki bu yaşıma kadar okumamışım çünkü tam metin okumaya cesaret edemez yazık ederdim güzelim esere" diyorum hem de; "keşke daha önce okusaydım da bu damağımdaki tada daha erken ulaşabilseydim." diyorum.
Okumayan, okuyamayan, okumayı aklının ucundan bile geçirmediği halde edebiyata ilgi duyan ne kadar kitap sever varsa okumalı. Hep söylerim klasiklere sabırlı davranmak gerek muhakkak sabrettiğinize değecektir

Günaydın kızlar
kitapkokusu sefilleri öyle güzel anlatmışsın ki hemen almak istedim. Kitap yurduna baktım. 2 cilt , tek vs şeklinde farklı versiyonları var. Bana yardımcı olurmusun. Tek cilt mi bu kitap. Bi yerde 5 cilt diye okumuştum. Hepsini Nasıl bulabilirim.

Günaydınlar.
Azracım ellerine sağlık.
Mücella sayfa 190'dayım. Bugün
60 sayfa daha okumak istiyorum.
Artık biraz hızımı artırsam iyi olcak.
Çok boşladım.

Kızlar bende katılabilirmiyim Nasıl yapıyorsunuz
Aramıza hoş geldiniz. Konumuzun ilk mesajını okur musunuz? Bir iki basit kuralımız var.

ellerine sağlık canım, kitapkokusu tebrik ederim
hedefi ben gerçekleştiremiyeceğim sanırım hedefime göre bu ay 13 kitap okumam lazım

Ben de akşam bakayım diyorum. Kaç kitap okumuşum bu sene.
Hedefim 36 idi (ilk defa bu sene hedef koydum da...)
hedefli listeyi yapmak istiyorum aralık sonu ama tam doğum zamanım nasıl olur bilmiyorum.bide gelen giden arkadaş çok oldu.tolin mesela 100 kitap hedefi koymuştu bikaç ay sonra kaçtı. düzenli katılım olsa hiç sorun değilde

geçen sene 70 kitap okuyup gaza gelip bu sene için 75 hedef koymuştum ama anca 40 okuyabilmişim şimdiye kadar

Bende yeni geldim ama söz kalıcıyım

Bende yeni geldim ama söz kalıcıyım

zaten kalmayanları çok kötü fırçalıyorum artık. isim vererek topiğe çağırıyorum.her türlü rencide mevcutttur.
yani insan hergün yarım saat kitap okusa ayda 3 kitap yapar hadi 10 dk okusan ayda bi kitap yapar.lütfen okuayalım okumayı sevdirelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…