Evet canim gecen ayki rakami yazmisim onumuzdeki ay duzelteyim.toplam 25 olmasi gerekiyor
iyi akşamlar arkadaşlar
kasım listemizi hazırladım. burada da palaşayım. katılım oldukça güzel .toplam 68 kitap okumuşuz.
kitapkokusu nu 2 kere tebrik ederim. hem en çok kitabı okumuş. Hem de 5 cilt sefilleri bu ay bitirmiş.
Eki Görüntüle 1704858
Bu arada Sefiller MUH-TE-ŞEMdiCanım benim aslında Kasım 7 kitap ama sitede sorun olduğu için ekleyemedim sonra da unuttum,
Aralık listesine eklersin artık onu da
Ayrıca çok teşekkür ederim, yıllık 52 kitap hedefimi tamamlayamayacak gibiyim o yüzden işten arta kalan tüm vaktimi kitaplara ayırıyorum
iyi akşamlar arkadaşlar
kasım listemizi hazırladım. burada da palaşayım. katılım oldukça güzel .toplam 68 kitap okumuşuz.
kitapkokusu nu 2 kere tebrik ederim. hem en çok kitabı okumuş. Hem de 5 cilt sefilleri bu ay bitirmiş.
Azra, ellerine sağlık. Hakkını helal et. Hamile halinle uğraşıyorsun.
Eki Görüntüle 1704858
Aramıza hoş geldiniz. Konumuzun ilk mesajını okur musunuz? Bir iki basit kuralımız var.Kızlar bende katılabilirmiyim Nasıl yapıyorsunuz
ellerine sağlık canım,iyi akşamlar arkadaşlar
Eki Görüntüle 1704858
Ben de akşam bakayım diyorum. Kaç kitap okumuşum bu sene.ellerine sağlık canım,kitapkokusu tebrik ederim
hedefi ben gerçekleştiremiyeceğim sanırım hedefime göre bu ay 13 kitap okumam lazım
hedefli listeyi yapmak istiyorum aralık sonu ama tam doğum zamanım nasıl olur bilmiyorum.bide gelen giden arkadaş çok oldu.tolin mesela 100 kitap hedefi koymuştu bikaç ay sonra kaçtı. düzenli katılım olsa hiç sorun değildeBen de akşam bakayım diyorum. Kaç kitap okumuşum bu sene.
Hedefim 36 idi (ilk defa bu sene hedef koydum da...)
Haklısın.hedefli listeyi yapmak istiyorum aralık sonu ama tam doğum zamanım nasıl olur bilmiyorum.bide gelen giden arkadaş çok oldu.tolin mesela 100 kitap hedefi koymuştu bikaç ay sonra kaçtı. düzenli katılım olsa hiç sorun değilde
Bende yeni geldim ama söz kalıcıyımhedefli listeyi yapmak istiyorum aralık sonu ama tam doğum zamanım nasıl olur bilmiyorum.bide gelen giden arkadaş çok oldu.tolin mesela 100 kitap hedefi koymuştu bikaç ay sonra kaçtı. düzenli katılım olsa hiç sorun değilde
Bende yeni geldim ama söz kalıcıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?