Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çok haklısın. Sürekli kitap okuduğum dönemler hayatım her açıdan daha farklıydı. En önemliside bakış açımdı. Köreldiğimi hissediyorum. Genelde klasikleri severim ama bu ara hem ders çalışmam lazım diye ıvır zıvır diye nitelendirdiğim kitaplara el atıyorum.
Olur da uğramazsam sonuna kadar rencide edebilirsin beni. Okuma alışkanlığımı bir daha kaybetmek istemiyorum.

Tanrıçaların Savaşı'na başladığımdan beri çok yavaşladım kızlar.
Sarmadı bir türlü

Dün gece ve bugün okuyamadım.
Umarım bu akşam okurum.

Evett bende Beyoğlu'nun en güzel abisi ni okuyorum 90. Sayfadayım Allah razı olsun sizden içime tekrar heves geldi okumayan kalmasınn

Canım Victor Hugo'nun yazdığı orijinal eser 5 cilt, İş Bankası Kültür Yayınları'nın 5 Cilt olanı tam metin şu an en uygun fiyata satın alabileceğin yer idefix gibi görünüyor %35 indirimde, kitapyurdu'nda %30 indirimde bir incele istersen belki başka sitelerde daha uygundur.

Çok teşekkür ederim.
Kştapyurdnda 2 cilt şeklinde buldum.
İşbankası yayınlarının 60 küsür lira.
Sanırım ondan bahsediyorsun. Çok okumak isterim bu kitabı.

tutunamayanları okumayı denedim ve olmadı bıraktım

Çok teşekkür ederim.
Kştapyurdnda 2 cilt şeklinde buldum.
İşbankası yayınlarının 60 küsür lira.
Sanırım ondan bahsediyorsun. Çok okumak isterim bu kitabı.
Evet, kalın ciltli olarak 2 cilt hali de var, senin baktığın o sanırım :)

tutunamayanları okumayı denedim ve olmadı bıraktım
Tutunamayanlar sabır istiyor, ben de 1 ayda okumuş ve zorlanmistim. Umarım daha doğru bir zamanda okuyabilirsin çünkü gerçekten Türk Edebiyatı için çok değerli bir eser.

Çok haklısın azracım. Rencide edilenlerin biride benim.
Sen çağırdın bende geldim.

ellerine sağlık canım, kitapkokusu tebrik ederim
hedefi ben gerçekleştiremiyeceğim sanırım hedefime göre bu ay 13 kitap okumam lazım

Ben de akşam bakayım diyorum. Kaç kitap okumuşum bu sene.
Hedefim 36 idi (ilk defa bu sene hedef koydum da...)
Hedefim 36
(Elimdeki kitap dahil) gerçekleşen 27 Yazıklar olsun bana.

kitapkokusu ben kalan bütün vaktimde kitap okusam dahi yetmez. 9 kitap daha bitirmem lazım.

geçen sene 70 kitap okuyup gaza gelip bu sene için 75 hedef koymuştum ama anca 40 okuyabilmişim şimdiye kadar
Melinda sana şaşırdım. Sen çok iyi okuyucu idin halbuki.

neden öyle oldu ben de anlamadım valla 2016 inş çok daha verimli olur

tutunamadın yani , aynen dediğin gibi. :'(
canım samimiyetine güvenerek yazdım. alınmadın inşallah.

sen çok iyi okuyucuydun benim özendiğim birisiydin
şaşırdım bu yüzden.
yok canım alınır mıyım hiç gerçekler valla
sebebini tam çözemedim yanlış kitaplara denk gelip elimde sürünenler oldu ne bilim boş zamanlarımda sadece kitap da okumadım dizi film de seyrettim sanırım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…