- 10 Kasım 2014
- 162
- 96
- 48
- 33
zaten kalmayanları çok kötü fırçalıyorum artık. isim vererek topiğe çağırıyorum.her türlü rencide mevcutttur.
yani insan hergün yarım saat kitap okusa ayda 3 kitap yapar hadi 10 dk okusan ayda bi kitap yapar.lütfen okuayalım okumayı sevdirelim.
iyi akşamlar arkadaşlar
kasım listemizi hazırladım. burada da palaşayım. katılım oldukça güzel .toplam 68 kitap okumuşuz.
kitapkokusu nu 2 kere tebrik ederim. hem en çok kitabı okumuş. Hem de 5 cilt sefilleri bu ay bitirmiş.
Eki Görüntüle 1704858
Canım Victor Hugo'nun yazdığı orijinal eser 5 cilt, İş Bankası Kültür Yayınları'nın 5 Cilt olanı tam metin şu an en uygun fiyata satın alabileceğin yer idefix gibi görünüyor %35 indirimde, kitapyurdu'nda %30 indirimde bir incele istersen belki başka sitelerde daha uygundur.Günaydın kızlar
kitapkokusu sefilleri öyle güzel anlatmışsın ki hemen almak istedim. Kitap yurduna baktım. 2 cilt , tek vs şeklinde farklı versiyonları var. Bana yardımcı olurmusun. Tek cilt mi bu kitap. Bi yerde 5 cilt diye okumuştum. Hepsini Nasıl bulabilirim.
Çok teşekkür ederim.Canım Victor Hugo'nun yazdığı orijinal eser 5 cilt, İş Bankası Kültür Yayınları'nın 5 Cilt olanı tam metin şu an en uygun fiyata satın alabileceğin yer idefix gibi görünüyor %35 indirimde, kitapyurdu'nda %30 indirimde bir incele istersen belki başka sitelerde daha uygundur.
Evet, kalın ciltli olarak 2 cilt hali de var, senin baktığın o sanırım :)Çok teşekkür ederim.
Kştapyurdnda 2 cilt şeklinde buldum.
İşbankası yayınlarının 60 küsür lira.
Sanırım ondan bahsediyorsun. Çok okumak isterim bu kitabı.
Tutunamayanlar sabır istiyor, ben de 1 ayda okumuş ve zorlanmistim. Umarım daha doğru bir zamanda okuyabilirsin çünkü gerçekten Türk Edebiyatı için çok değerli bir eser.tutunamayanları okumayı denedim ve olmadı bıraktım
zaten kalmayanları çok kötü fırçalıyorum artık. isim vererek topiğe çağırıyorum.her türlü rencide mevcutttur.
yani insan hergün yarım saat kitap okusa ayda 3 kitap yapar hadi 10 dk okusan ayda bi kitap yapar.lütfen okuayalım okumayı sevdirelim.
Canım benim aslında Kasım 7 kitap ama sitede sorun olduğu için ekleyemedim sonra da unuttum,
Aralık listesine eklersin artık onu da
Ayrıca çok teşekkür ederim, yıllık 52 kitap hedefimi tamamlayamayacak gibiyim o yüzden işten arta kalan tüm vaktimi kitaplara ayırıyorum
ellerine sağlık canım,kitapkokusu tebrik ederim
hedefi ben gerçekleştiremiyeceğim sanırım hedefime göre bu ay 13 kitap okumam lazım
Hedefim 36Ben de akşam bakayım diyorum. Kaç kitap okumuşum bu sene.
Hedefim 36 idi (ilk defa bu sene hedef koydum da...)
Melinda sana şaşırdım. Sen çok iyi okuyucu idin halbuki.geçen sene 70 kitap okuyup gaza gelip bu sene için 75 hedef koymuştum ama anca 40 okuyabilmişim şimdiye kadar
neden öyle oldu ben de anlamadım vallaHedefim 36
(Elimdeki kitap dahil) gerçekleşen 27Yazıklar olsun bana.
kitapkokusu ben kalan bütün vaktimde kitap okusam dahi yetmez. 9 kitap daha bitirmem lazım.
Melinda sana şaşırdım. Sen çok iyi okuyucu idin halbuki.
tutunamadın yani , aynen dediğin gibi. :'(tutunamayanları okumayı denedim ve olmadı bıraktım
canım samimiyetine güvenerek yazdım. alınmadın inşallah.neden öyle oldu ben de anlamadım valla2016 inş çok daha verimli olur
yok canım alınır mıyım hiçtutunamadın yani , aynen dediğin gibi. :'(
canım samimiyetine güvenerek yazdım. alınmadın inşallah.
sen çok iyi okuyucuydun benim özendiğim birisiydin
şaşırdım bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?