- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
" Yoksa bebek mi var? " dedim.yok canım alınır mıyım hiçgerçekler valla
sebebini tam çözemedim yanlış kitaplara denk gelip elimde sürünenler oldu ne bilim boş zamanlarımda sadece kitap da okumadım dizi film de seyrettim sanırım ondan
Bu arada sen 40 okumuşsun.geçen sene 70 kitap okuyup gaza gelip bu sene için 75 hedef koymuştum ama anca 40 okuyabilmişim şimdiye kadar
Evet canım, geçen sene ilk defa ben de hedef koydum. Ona da uyamadım.Senelik mi hedef belirliyoruz?
ah canım henüz yok bebiş bakalım biraz ertelemem gerekecek zaten" Yoksa bebek mi var? " dedim.:))
Benim de elimde sürünen birkaç kitap oldu tabii. :'(
Sağlık sorunun yoktur inşallah. Yani o yüzden ertelemiyorsun umarım.ah canım henüz yok bebiş bakalım biraz ertelemem gerekecek zaten
hayırlısı nişallah
Herkes ben mi?'' loliss
azracım ellerine sağlık
ben hedefim 70 demiştim ama sanırım başaramıycam çünkü KPSS ye hazırlanıyorum bu yıl
hedefimi 35 kitap olarak değiştirebilirsen çooook sevinirim yıl sonunda rezil ü rüsva olmayak''
bak bak kendini tanıyan lolissüstteki mesajı şubat ayında yazmışım ay nasıl da biliyorum kendimi
bu durumda bu ay 4 kitap okursam hedefime ulaşmış oluyorum
Sağlık sorunun yoktur inşallah. Yani o yüzden ertelemiyorsun umarım.
İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun.iş sorunlarım var malesef, hatta bi süre işsiz kalabilirim canım o nedenle o dönemde çocuk düşünmek de pek doğru olmayacak
bu ay hamile değilsem (ki değilim bence belirti yok hiç) erteleyeceğim mecburen
Estağfurullah canımHerkes ben mi?
Olmayacak hedefler koyup "irezil kepaze" olsun.
36Estağfurullah canım
senin hedefin kaçtı
bu arada hemen kitapyurduna bakıp şöyle 70-80 sayfalık öyküler alayım bari
ah ya bu iş mevzuları ne kadar sıkıntıiş sorunlarım var malesef, hatta bi süre işsiz kalabilirim canım o nedenle o dönemde çocuk düşünmek de pek doğru olmayacak
bu ay hamile değilsem (ki değilim bence belirti yok hiç) erteleyeceğim mecburen
36
Ben de onu düşündüm. İnce kitaplar okuyup hiç değilse hedefime bir - iki puan daha mı yaklaşsam ne yapsam?[/QUOTE]
hedefe giden yolda her yol mubahtır
az kaldıysa yapabilirsin aslında
başka kitap okuyan topikler daha ön planda olmuş ben de dün bi inceledim dekızlar
2015 en'leri anketinde'' kitapkurdu üye'' anketi varmış,
ben de az evvel gördüm,bizim topikten 2 kişşi var(gözümden kaçan olduysa kusura bakmayın) hadi oy verin sizde :)
bu arada neden sadece 2 kişi onu da anlamış değilim ya neyse hadi
Ben oyumu verdim.kızlar
2015 en'leri anketinde'' kitapkurdu üye'' anketi varmış,
ben de az evvel gördüm,bizim topikten 2 kişşi var(gözümden kaçan olduysa kusura bakmayın) hadi oy verin sizde :)
bu arada neden sadece 2 kişi onu da anlamış değilim ya neyse hadi
bunu bilmiyordum.başka kitap okuyan topikler daha ön planda olmuş ben de dün bi inceledim de
başka kitap okuyan topikler daha ön planda olmuş ben de dün bi inceledim de
aynen bence de başka topikler daha ön planda9 tane
Ben oyumu verdim.
Fakat sana katılıyorum. O listede olmayı hak eden birçok insan var.
bunu bilmiyordum.
Yazdıgın kişilere katılıyorum.aynen bence de başka topikler daha ön planda
ben de oyumu verdim
böyle bir listede azra,kitapkokusu,melinda,giz(ilk aklıma gelen isimler bunlar, daha çok kişi var) nasıl yok? kim neye göre seçti anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?