- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
O kitabı için sanki pek iyi yorumlar hatırlamıyorum ama bende okuyacagim yazarın üslubu hoşuma gittiengindenizz ben okudum. Hatta o kitabın Kahraman'larını ve hikayesini çok net hatırlıyorum.
Aynı yazarın ve dağlar yankılandı adlı kitabı da oldukça güzel.
Teşekkür ederim cnmengindenizz ben de okudum ve çok beğendim. Çok duygulandığım kitaplardandır. Beni çok etkilemişti. Keyifli okumalar :)
Aynen cnm aynenben çok sevmiştim içim kıyıla kıyıla okumuştum
Benimde tahminlerim o şekilde zamanla oturacaktir kitap zevkimzengin kız hakir oğlan- sayfa 35
merhaba, düzenli olarak okumaya devam edersen kendi tarzın da zamanla oluşur inşallah :)
ayrıca bahsettiğin kitap ilk 5 imde yer alır, çok çok beğenmiştim
Hayvan Çiftliği benimde merak ettiğim kitaplar arasında bir ara alışveriş sepetimdeydi ama nedense çıkardım almadımokudum ben kitabı pek güzeldi. Hayvan Çiftliği - George Orwell aldım. bu akşamda ona başlayacam inşallah
Vavvv kitabı incelemistim fakat sayfa sayısı hiç dikkatimi çekmemistiİyi okumalar :) 1984 güzel kitaptır ama 1q84 yeni başladım umarım güzeldir aksi halde 1250 sayfa bitmez
Suan okudugum Bin muhtesem gunes kitabından sonra doğan cuceloglu kitaplarını okumaya başlayacağımdoğan cüceloğlu gerçek özgürlük başladım.akıcı güzel bir kitap
Merhaba kızlar ben kitap okumaya geçen sene başladım diyebilirim. Kitap okumayi Okudukça sevdim sevdikcede okudum
Şuan Khaled Hosseini nin yazdığı Bin Muhtesem Güneş' i okuyorum.
En büyük sıkıntım kendi zevkimi bulmak. Bu da okudukca zamanla olacak diye düşünüyorum .
Okuduğum kitabı okuyaniniz var mı bilmiyorum ama suan gayet iyi gidiyor kitap Okudukça merak ediyorsunuz acaba sonu nereye varacak diye.
Bundan önce yazarın ilk kitabı olan ucurtma avcisini okumuştum onu çok beğendiğim için ikinci kitabınıda hemen aldım. Umarım beklentilerimi boşa çıkarmaz.
Bu arada bu kitabı okuyan var mı
Eger varsa begenildimi merak ettim
1q84 almaya cesaret edemediğim kitaplardan1q84 ve 9. hariciye koğuşunu okuyorum.
1q84 ü taşımak zor olduğunda yolda ve iş yerinde 9. hariciye koğuşu akar.
ben de.. odamın birini kitap odası yaptım ve en büyük hayalim duvardan duvara kocaman bi kitaplığımın olmasıKitaplardan vazgeçmek mi? bunu düşünemiyorum ben hep daha büyük bir kütüphanemin olduğunu hayal ediyorum.
Kesinlikle insan okurken çok duygulaniyor khaled hosseini kitaplarindaben okudum o yazarın 3 kitabını da, çok acıklı hikayeler olduğunu için içim paramparça olmuştu
bin muhteşem güneş de çok güzel bi kitaptır ama benim en sevdiğim uçurtma avcısı olmuştu
bebişin hayırlı olsun Lavinim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Selam kızlarrrrr
Hiç yüzüm yok eskisi gibi kitap okuyamadığım için kitap konularına yazmaya maalesef
Nietzsche ağladğında bitti. çok beğendiğim.. nedense bir hüzün kapladı içimi..
Irvin D. Yalom ilk defa okudum.. diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah..
Filozof nietzsche nin hayatından bir kesin okumak çok güzel..
alıntı "Ümit kötülüklerin en kötüsüdür. Çünkü işkenceyi uzatır."
bebişin hayırlı olsun Lavinim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
sen bu topiğe en büyük desteği veren arkadaşlarsın.topik senin topik. her zaman uğra kitap okuman şart değil.
Kitap siparisi verecegim yakın zamanda bu kitabıda alınacaklar listesine ekledimkitabı bende tekrar okumak istiyorum.Çok dahice yazılmış bir kitap. öyle cümleler varki içinde saatlerce konuş tartış üzerine
bende çok beğenmiştim bu kitabı.Nietzsche ağladğında bitti. çok beğendiğim.. nedense bir hüzün kapladı içimi..
Irvin D. Yalom ilk defa okudum.. diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah..
Filozof nietzsche nin hayatından bir kesin okumak çok güzel..
alıntı "Ümit kötülüklerin en kötüsüdür. Çünkü işkenceyi uzatır."
Selam kızlarrrrr
Hiç yüzüm yok eskisi gibi kitap okuyamadığım için kitap konularına yazmaya maalesef
Merhabalar Hosbuldummerhabalar
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz , iyi okumalar
Sineklerin Tanrısı sf 160 dayım.
Bebeğin hayırlı olsun LAVİN, Allah'ım kucağına sağlıkla almanı nasip etsin inşallah.Selam kızlarrrrr
aslında geçen hafta başlamıştım buna. iş yerinde .ebup olarak okuyorum.bende çok beğenmiştim bu kitabı.
maşallah ne çabuk bitiriyorsun kitapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?