Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

engindenizz ben okudum. Hatta o kitabın Kahraman'larını ve hikayesini çok net hatırlıyorum.
Aynı yazarın ve dağlar yankılandı adlı kitabı da oldukça güzel.
O kitabı için sanki pek iyi yorumlar hatırlamıyorum ama bende okuyacagim yazarın üslubu hoşuma gitti

engindenizz ben de okudum ve çok beğendim. Çok duygulandığım kitaplardandır. Beni çok etkilemişti. Keyifli okumalar :)
Teşekkür ederim cnm
Sabah serviste gelirken okuyorum suan kitabın yarısındayim ve hep bir merakla okuyorum ayrıca çok duygu yüklü bir kitap beğenerek okuyorum
ben çok sevmiştim içim kıyıla kıyıla okumuştum
Aynen cnm aynen
zengin kız hakir oğlan- sayfa 35

merhaba, düzenli olarak okumaya devam edersen kendi tarzın da zamanla oluşur inşallah :)
ayrıca bahsettiğin kitap ilk 5 imde yer alır, çok çok beğenmiştim

Benimde tahminlerim o şekilde zamanla oturacaktir kitap zevkim
Şuan kitap benim içinde harika gidiyor

okudum ben kitabı pek güzeldi. Hayvan Çiftliği - George Orwell aldım. bu akşamda ona başlayacam inşallah
Hayvan Çiftliği benimde merak ettiğim kitaplar arasında bir ara alışveriş sepetimdeydi ama nedense çıkardım almadım

İyi okumalar :) 1984 güzel kitaptır ama 1q84 yeni başladım umarım güzeldir aksi halde 1250 sayfa bitmez
Vavvv kitabı incelemistim fakat sayfa sayısı hiç dikkatimi çekmemisti
Yanında taşıyanlar için zor bir kitap olsa gerek
doğan cüceloğlu gerçek özgürlük başladım.akıcı güzel bir kitap
Suan okudugum Bin muhtesem gunes kitabından sonra doğan cuceloglu kitaplarını okumaya başlayacağım
Aklımda sizin okuduğunuz kitap ile savaşçı ve damdan düşen psikolog var ilk olarak hangisiyle başlasam bilemedim ama

ben okudum o yazarın 3 kitabını da, çok acıklı hikayeler olduğunu için içim paramparça olmuştu
bin muhteşem güneş de çok güzel bi kitaptır ama benim en sevdiğim uçurtma avcısı olmuştu

ben okudum o yazarın 3 kitabını da, çok acıklı hikayeler olduğunu için içim paramparça olmuştu
bin muhteşem güneş de çok güzel bi kitaptır ama benim en sevdiğim uçurtma avcısı olmuştu
Kesinlikle insan okurken çok duygulaniyor khaled hosseini kitaplarinda

Nietzsche ağladğında bitti. çok beğendiğim.. nedense bir hüzün kapladı içimi..
Irvin D. Yalom ilk defa okudum.. diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah..
Filozof nietzsche nin hayatından bir kesin okumak çok güzel..
alıntı "Ümit kötülüklerin en kötüsüdür. Çünkü işkenceyi uzatır."

Selam kızlarrrrr

Hiç yüzüm yok eskisi gibi kitap okuyamadığım için kitap konularına yazmaya maalesef
bebişin hayırlı olsun Lavinim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
sen bu topiğe en büyük desteği veren arkadaşlarsın.topik senin topik. her zaman uğra kitap okuman şart değil.

kitabı bende tekrar okumak istiyorum.Çok dahice yazılmış bir kitap. öyle cümleler varki içinde saatlerce konuş tartış üzerine

bebişin hayırlı olsun Lavinim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
sen bu topiğe en büyük desteği veren arkadaşlarsın.topik senin topik. her zaman uğra kitap okuman şart değil.

Teşekkür ederimmmm.Topiğin tozunu yutarsam belki kitap okumalarım da çoğalır dedim de geldimmm.

Sizde nasıl gidiyor hayat??

kitabı bende tekrar okumak istiyorum.Çok dahice yazılmış bir kitap. öyle cümleler varki içinde saatlerce konuş tartış üzerine
Kitap siparisi verecegim yakın zamanda bu kitabıda alınacaklar listesine ekledim
Bu topiği çok ama çok faydalı buldum herkese teşekkürler

bende çok beğenmiştim bu kitabı.
maşallah ne çabuk bitiriyorsun kitapları

bende çok beğenmiştim bu kitabı.
maşallah ne çabuk bitiriyorsun kitapları
aslında geçen hafta başlamıştım buna. iş yerinde .ebup olarak okuyorum.
genelde elimde iki kitap oluyor. iş yerinde ve evde.. karışmasın diye tek tek yazmaya çalışıyorum

ahmet ümitin yeni kitabını alan varmı.elveda güzel vatanım
kitap almama kararı aldım artık.elimde kileri bitircem. ama çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…