- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
İlk beş kitabını ardı ardına okudum.Birkaç gündür kitap okuyamadım bilgelerBugünden itibaren okumaya devam.Sormak istediğim Debbie Mocember'in Küçük Mucizeler Dükkanı kitabına başlayacağım ama ilk kitabı okuduktan sonra seriye ara versem konudan kopmuş olur muyum? Serinin diğer kitapları ilk kitapla çok mu bağlantılı?
İlk beş kitabını ardı ardına okudum.
Arada bir iki tanesi seri ile alakasızdı.
Ara vermeden oku, derim.
Ara vermen sıkıntı yaratmaz. Her kitapta karakterlerin bir kısmı değişiyor. Aynı olan karakterleride kitabın başında hatırlatıyor yazar. Ki hatırlatmasa da her kitap ayrı ayrı da okuna bilir. Seriye ben ilk kitaptan başlamamıştım. Bir dilekle başladı herşeyi okudum ve sevince ilk kitabı aldım.Birkaç gündür kitap okuyamadım bilgelerBugünden itibaren okumaya devam.Sormak istediğim Debbie Mocember'in Küçük Mucizeler Dükkanı kitabına başlayacağım ama ilk kitabı okuduktan sonra seriye ara versem konudan kopmuş olur muyum? Serinin diğer kitapları ilk kitapla çok mu bağlantılı?
ben çok sevmiştim içim kıyıla kıyıla okumuştumMerhaba kızlar ben kitap okumaya geçen sene başladım diyebilirim. Kitap okumayi Okudukça sevdim sevdikcede okudum
Şuan Khaled Hosseini nin yazdığı Bin Muhtesem Güneş' i okuyorum.
En büyük sıkıntım kendi zevkimi bulmak. Bu da okudukca zamanla olacak diye düşünüyorum .
Okuduğum kitabı okuyaniniz var mı bilmiyorum ama suan gayet iyi gidiyor kitap Okudukça merak ediyorsunuz acaba sonu nereye varacak diye.
Bundan önce yazarın ilk kitabı olan ucurtma avcisini okumuştum onu çok beğendiğim için ikinci kitabınıda hemen aldım. Umarım beklentilerimi boşa çıkarmaz.
Bu arada bu kitabı okuyan var mı
Eger varsa begenildimi merak ettim
vikitap sitesine üye oldum da sitede bugün mü sıkıntı var cok zor acılıyor
merhaba, düzenli olarak okumaya devam edersen kendi tarzın da zamanla oluşur inşallah :)Merhaba kızlar ben kitap okumaya geçen sene başladım diyebilirim. Kitap okumayi Okudukça sevdim sevdikcede okudum
Şuan Khaled Hosseini nin yazdığı Bin Muhtesem Güneş' i okuyorum.
En büyük sıkıntım kendi zevkimi bulmak. Bu da okudukca zamanla olacak diye düşünüyorum .
Okuduğum kitabı okuyaniniz var mı bilmiyorum ama suan gayet iyi gidiyor kitap Okudukça merak ediyorsunuz acaba sonu nereye varacak diye.
Bundan önce yazarın ilk kitabı olan ucurtma avcisini okumuştum onu çok beğendiğim için ikinci kitabınıda hemen aldım. Umarım beklentilerimi boşa çıkarmaz.
Bu arada bu kitabı okuyan var mı
Eger varsa begenildimi merak ettim
kitap sürükleyici olmasına rağmen, okumaya fırsat bulamıyor olmamdan dolayı bitiremedim. umarım sene sonuna kadar bitirebilirimikinci EMPATİ vakası olmasa bari.
Harlen Coben - ASLA VAZGEÇME
MİGREN BENİ BIRAKMIYOR LOLİSSzengin kız hakir oğlan- sayfa 35
merhaba, düzenli olarak okumaya devam edersen kendi tarzın da zamanla oluşur inşallah :)
ayrıca bahsettiğin kitap ilk 5 imde yer alır, çok çok beğenmiştim
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.Pazartesi ye kadar ne yazık ki başladığım kitaplarıma ara veriyorum. Aöf sınavım var inş bugün başlayacağım çalışmaya.
yanlış hatırlamıyorsam 1984 siz bana hediye almıştınız1q84 ve 9. hariciye koğuşunu okuyorum.
1q84 ü taşımak zor olduğunda yolda ve iş yerinde 9. hariciye koğuşu akar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?