yanlış hatırlamıyorsam 1984 siz bana hediye almıştınızyanılıyormuyum
okudum ben kitabı pek güzeldi. Hayvan Çiftliği - George Orwell aldım. bu akşamda ona başlayacam inşallahYok bu 1q84, size gönderdiğim kitapları hatırlayamadım. Kitap göndermiştim ama hatırlayamıyorum.
İyi okumalar :) 1984 güzel kitaptır ama 1q84 yeni başladım umarım güzeldir aksi halde 1250 sayfa bitmezokudum ben kitabı pek güzeldi. Hayvan Çiftliği - George Orwell aldım. bu akşamda ona başlayacam inşallah
yorumlarınızı bekliyorum. bende de var. kalın diye gözüm yemedi okumayaİyi okumalar :) 1984 güzel kitaptır ama 1q84 yeni başladım umarım güzeldir aksi halde 1250 sayfa bitmez
İyi okumalar :) 1984 güzel kitaptır ama 1q84 yeni başladım umarım güzeldir aksi halde 1250 sayfa bitmez
yorumlarınızı bekliyorum. bende de var. kalın diye gözüm yemedi okumaya
keyifli okumalar
tabii ki bekleriz.Merhaba ben de dahil olabilir miyim :)
tabii ki bekleriz.
konunun ilk mesajını okur musunuz? :)
bir de nickiniz çok güzel, az önce bir konuda dikkatimi çekti. sanırım yemek bölümündeydi.
Kitaplardan vazgeçmek mi? bunu düşünemiyorum ben hep daha büyük bir kütüphanemin olduğunu hayal ediyorum.Selam hanımlar:)
Ben bu yılbaşından itibaren hayatımdaki fazlaliklardan kurtulmak istiyorum
Buna kiloların , nefetlerim , fazla kiyafetlerim , paket li gidalar ve burayı ilgilendiren kısmı kitaplikta okuduğum ve tozlanan kitaplarım :)
En zor vazgececegini sey kitaplarım olacak ben birine ödünç verdiğimde bile gece rahat uyuyamiyorum kitap okumak istediğimde kütüphaneden temin edebilirim benim için çok özel kitaplar hariç sarıçam kitaplarından vazgecenler bunu nasıl yaptı fikir verirmisiniz:)
Teşekkür ederim.Okudum ilk sayfayı :) sonradan dahil olabilir miyim onu kestiremedim.. Evet yarışma varmış ona katıldım :) teşekkür ederim sizin nickiniz de çok güzel ve anlamlı.
kitabı 3 e bölmüşler :) 1250 sayfa taşınmaz yaİyi okumalar :) 1984 güzel kitaptır ama 1q84 yeni başladım umarım güzeldir aksi halde 1250 sayfa bitmez
canım benim allah şifa versin, benim de ara ara tutuyor migernim, nefes almak bile zor geliyor insanaMİGREN BENİ BIRAKMIYOR LOLİSS
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.
ben de kitaplarımdan vazgeçememSelam hanımlar:)
Ben bu yılbaşından itibaren hayatımdaki fazlaliklardan kurtulmak istiyorum
Buna kiloların , nefetlerim , fazla kiyafetlerim , paket li gidalar ve burayı ilgilendiren kısmı kitaplikta okuduğum ve tozlanan kitaplarım :)
En zor vazgececegini sey kitaplarım olacak ben birine ödünç verdiğimde bile gece rahat uyuyamiyorum kitap okumak istediğimde kütüphaneden temin edebilirim benim için çok özel kitaplar hariç sarıçam kitaplarından vazgecenler bunu nasıl yaptı fikir verirmisiniz:)
amin canım, Allah hepimize şifa versin.canım benim allah şifa versin, benim de ara ara tutuyor migernim, nefes almak bile zor geliyor insana
ben de kitaplarımdan vazgeçemembence sen diğerlerine yoğunlaş kitaplar kalsın evde
Ben tek parca aldim :)kitabı 3 e bölmüşler :) 1250 sayfa taşınmaz ya
:))Ben tek parca aldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?