Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi okumalar :) 1984 güzel kitaptır ama 1q84 yeni başladım umarım güzeldir aksi halde 1250 sayfa bitmez

yorumlarınızı bekliyorum. bende de var. kalın diye gözüm yemedi okumaya
keyifli okumalar

1q84 ün hacmi aldatmasın sizi arkadaşlar bir solukta bitiveriyor. ya da ben koyu bir Murakamici olduğum için bana öyle geldi

Selam hanımlar:)
Ben bu yılbaşından itibaren hayatımdaki fazlaliklardan kurtulmak istiyorum
Buna kiloların , nefetlerim , fazla kiyafetlerim , paket li gidalar ve burayı ilgilendiren kısmı kitaplikta okuduğum ve tozlanan kitaplarım :)

En zor vazgececegini sey kitaplarım olacak ben birine ödünç verdiğimde bile gece rahat uyuyamiyorum kitap okumak istediğimde kütüphaneden temin edebilirim benim için çok özel kitaplar hariç sarıçam kitaplarından vazgecenler bunu nasıl yaptı fikir verirmisiniz:)

tabii ki bekleriz.
konunun ilk mesajını okur musunuz? :)

bir de nickiniz çok güzel, az önce bir konuda dikkatimi çekti. sanırım yemek bölümündeydi.

Okudum ilk sayfayı :) sonradan dahil olabilir miyim onu kestiremedim.. Evet yarışma varmış ona katıldım :) teşekkür ederim sizin nickiniz de çok güzel ve anlamlı.

Kitaplardan vazgeçmek mi? bunu düşünemiyorum ben hep daha büyük bir kütüphanemin olduğunu hayal ediyorum.

MİGREN BENİ BIRAKMIYOR LOLİSS

ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.
canım benim allah şifa versin, benim de ara ara tutuyor migernim, nefes almak bile zor geliyor insana
ben de kitaplarımdan vazgeçemem bence sen diğerlerine yoğunlaş kitaplar kalsın evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…