eveeet
o zaman kim üstleniyor çekiliş. fikir benden çıktı ama telefondan pek rahat uğraşabileceğimi sanmıyorum
merhaba arkadaşlar iyi haftasonları
sınavı olan arkadaşlara başarılar dilerim.
@_asmunikal_ ellerine saglık canım ne iyi edip düsünmüşsün.benimkide mor olmuş bayılırım mora.
ben kitap çekilişine katılamam herhalde malum doğuma 2 hafta falan kaldı.netten sipariş edipte göndermek istemiyorum.daha önceki çekilişlerde öyle yapmıştım. ama özensiz oluyor sanki.bilemedim yani emek verip gönderen arkadaşlara saygısızlık olur
ben de bu yıl tarih sorularında öyle hissettimya bence o eskiden öyle oluyordu canım ya. mesela ben sınava girdiğimde, sınavda sorulanlarla kendi çalıştıklarım arasında bir benzerlik göremiyorumuzaydan gelmiş gibiler.
Teşekkür ederimmcanııım hamileymişsinAllah hayırlıısyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
merhaba arkadaşlar iyi haftasonları
sınavı olan arkadaşlara başarılar dilerim.
@_asmunikal_ ellerine saglık canım ne iyi edip düsünmüşsün.benimkide mor olmuş bayılırım mora.
ben kitap çekilişine katılamam herhalde malum doğuma 2 hafta falan kaldı.netten sipariş edipte göndermek istemiyorum.daha önceki çekilişlerde öyle yapmıştım. ama özensiz oluyor sanki.bilemedim yani emek verip gönderen arkadaşlara saygısızlık olur
geçenkinde hemen hemen hepimiz öyle yapmıştık ama ben de pişman oldum sonradaneğer yaparsak çekiliş ben de hazırlayıp yollayacağım.
Selamlar
SelamlarBen lise öğrencisiyim 16 yaşındayım ismim bilge vee kitap okuma aşığıyım diyebilirim Ama fen lisesindeyim ve bazen derslerim yoğun olunca çok okuyamıyorum amaaa beni de listenize ekler misiniz
Tabii okudum ilk sayfayı ama sınav dönemlerinde okuyamıyorum ne yazık kii. Örneğin; bu akşam dışında çarşambaya kadar okuyamıycam çünkü sınavlarım varmerhaba konumuzun ilk mesajını okuyarak aramıza katılabilirsiniz.iki günde bir konuya girme zorunluluğumuz var sürekliliği sağlamak açısından
yeni kitabım 30 Günde 10 Yıl
hoşgeldin bilge. kaçıncı sınıfsınSelamlarBen lise öğrencisiyim 16 yaşındayım ismim bilge vee kitap okuma aşığıyım diyebilirim Ama fen lisesindeyim ve bazen derslerim yoğun olunca çok okuyamıyorum amaaa beni de listenize ekler misiniz
Hoşbuldum 10.sınıftayım :)hoşgeldin bilge. kaçıncı sınıfsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?