Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın :)

Sabah kitap okuma keyfi en sevdiğim.
120. Sayfadayım. 100 sayfa var bitmesine. Bugün bitirmeyi düşünüyorum ama ne zaman bir şeye niyetlensem olmuyor. Kısmet bakalım.

soslusarma fikir senden çıktı diye dedim
Ben de katılmak isterim yani:)

benim internetim sıkıntı bu ara biraz ben sadece fikir babasıyım

ya bu arada takibe aldığım halde bildirim konumuzu bulamıyorum. yeni kitabıma bugün kargom gelirse başlayacağım

merhaba arkadaşlar iyi haftasonları
sınavı olan arkadaşlara başarılar dilerim.

@_asmunikal_ ellerine saglık canım ne iyi edip düsünmüşsün.benimkide mor olmuş bayılırım mora.

ben kitap çekilişine katılamam herhalde malum doğuma 2 hafta falan kaldı.netten sipariş edipte göndermek istemiyorum.daha önceki çekilişlerde öyle yapmıştım. ama özensiz oluyor sanki.bilemedim yani emek verip gönderen arkadaşlara saygısızlık olur

geçenkinde hemen hemen hepimiz öyle yapmıştık ama ben de pişman oldum sonradan eğer yaparsak çekiliş ben de hazırlayıp yollayacağım.

geçenkinde hemen hemen hepimiz öyle yapmıştık ama ben de pişman oldum sonradan eğer yaparsak çekiliş ben de hazırlayıp yollayacağım.

Ben de internetten alıp kendim hazırlayıp kargoya vermek istiyorum inşallah. Normalde de hep internetten alıyorum çünkü.

bilgeler yılbaşı çekilişine katılmak isteyenler (o konuda) katılmak istediklerini belirtsin de ismini kaydedeyim
ne zaman olmalı vs gibi detaylara da birlikte karar verelim

Son düzenleme:
Selamlar Ben lise öğrencisiyim 16 yaşındayım ismim bilge vee kitap okuma aşığıyım diyebilirim Ama fen lisesindeyim ve bazen derslerim yoğun olunca çok okuyamıyorum amaaa beni de listenize ekler misiniz

merhaba konumuzun ilk mesajını okuyarak aramıza katılabilirsiniz.iki günde bir konuya girme zorunluluğumuz var sürekliliği sağlamak açısından

yeni kitabım 30 Günde 10 Yıl

merhaba konumuzun ilk mesajını okuyarak aramıza katılabilirsiniz.iki günde bir konuya girme zorunluluğumuz var sürekliliği sağlamak açısından

yeni kitabım 30 Günde 10 Yıl
Tabii okudum ilk sayfayı ama sınav dönemlerinde okuyamıyorum ne yazık kii. Örneğin; bu akşam dışında çarşambaya kadar okuyamıycam çünkü sınavlarım var

Selamlar Ben lise öğrencisiyim 16 yaşındayım ismim bilge vee kitap okuma aşığıyım diyebilirim Ama fen lisesindeyim ve bazen derslerim yoğun olunca çok okuyamıyorum amaaa beni de listenize ekler misiniz
hoşgeldin bilge. kaçıncı sınıfsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…