Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Doğrudur canım, dizinin ilk bölümlerini izlemedim. Geçen sezonun sonunda başladım galiba , ailem izliyordu. onlara yancı olarak başladım. şimdi onlar izlemiyor ben izliyorum

Doğrudur canım, dizinin ilk bölümlerini izlemedim. Geçen sezonun sonunda başladım galiba , ailem izliyordu. onlara yancı olarak başladım. şimdi onlar izlemiyor ben izliyorum
bazen öööhh dedirtiyor ama seviyorum ben de. başladığından beri istikrarla izlediğim ikinci dizi. ilki de Behzat Ç.ydi

Büyük Vuruş kitabına başladım
Myron Bolitar serisinin 2. kitabıymış

Kitap Kurdu Bilgeler, Canım Arkadaşlarım;
Bir veda da size edeyim.
O kadar yazıştık , ettik; veda etmeden çekip gitmek olmazdı.

Bir süre ayrılıyorum buralardan, belki sessizce takip ederim sizi... belki de uğrayamam bile...
Hepinizi seviyor , çok çok öpüyorum.
Kendime de sizlere de bol kitap okumalı günler diliyorum.

Kalın sağlıcakla...

ipek
gizli anların yolculuğu, boranın kitabı, dönüş ve handan kitabı seri yazdığım şekilde basıldı. ben dörüdünü de okudum sevdim

ipek
gizli anların yolculuğu, boranın kitabı, dönüş ve handan kitabı seri yazdığım şekilde basıldı. ben dörüdünü de okudum sevdim
bir başlayınca devam etmek lazım seriye.
Ben aynı yazarın 4. kitabını okuyorum şu an. Çok güzel yalnız sıkılabiliyor bazen insan. Farklı bir kalem arıyor.
Bir de konu aynıysa dediğin şekilde önce Sevdalinka'yı okuyayım bari.
teşekkür ederim bilgi için.

aaa şimdi gördüm hayır neden sebep kötü birşey mi filozof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…