- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Poyraz Karayel Hikmet Benol mesela
komşusu albay kitaptaki hayali karakter olan albay
sevgilisi bir kız var ama silik bir karakter kitapta. dizideki Ayşegül gibi değil.
sonra Ümran gibi alt komşusu falan vardı tam hatırlamıyorum.
dizinin ilk bölümlerinde de kitap hep ellerindeydi. bölümler falan okuyorlardı.
bazen öööhh dedirtiyor ama seviyorum ben de. başladığından beri istikrarla izlediğim ikinci dizi. ilki de Behzat Ç.ydiDoğrudur canım, dizinin ilk bölümlerini izlemedim. Geçen sezonun sonunda başladım galiba , ailem izliyordu. onlara yancı olarak başladım. şimdi onlar izlemiyor ben izliyorum
Ben de Tutunamayanlar'ı okumak istiyorum.ay Oğuz Atay'ım geldi.birkaç kitabını daha mı alsam okumadığım yığınla kitap dururken
benim de izlediğim iki diziden birisi bu, diğeri de "aşk yeniden" ama son dört bölümdür izlemiyorum.bazen öööhh dedirtiyor ama seviyorum ben de. başladığından beri istikrarla izlediğim ikinci dizi. ilki de Behzat Ç.ydi
Büyük Vuruş kitabına başladımhangi kitabına başladın?
ben "asla vazgeçme" yi okudum ama ödünç aldığım iki seri değil, dedi.
@hayatiyasa da başlayacaktı. etiketledim ki onun da bilgisi olsun.
dipnot: bir kitabı serinin bir parçası olduğunu bilmeden okuyunca (hem de ortadan bir kitap ise) gıcık oluyorum.
yok canım ama 2 hafta kadar var.persembe günü sezeryan için gün alacağız. haber veririm mutlaka
yok canım ama 2 hafta kadar var.persembe günü sezeryan için gün alacağız. haber veririm mutlaka
güzel dileklerinizi hiç eksik etmiyorsunuz çok seviyorum sizleri
az kalmış Allah yardımcın olsun canım aklımızdasın hepyok canım ama 2 hafta kadar var.persembe günü sezeryan için gün alacağız. haber veririm mutlaka
Kitap Kurdu Bilgeler, Canım Arkadaşlarım;
Bir veda da size edeyim.
O kadar yazıştık , ettik; veda etmeden çekip gitmek olmazdı.
Bir süre ayrılıyorum buralardan, belki sessizce takip ederim sizi... belki de uğrayamam bile...
Hepinizi seviyor , çok çok öpüyorum.
Kendime de sizlere de bol kitap okumalı günler diliyorum.
Kalın sağlıcakla...
oo hafızan şahane kuzum :)Ben de Tutunamayanlar'ı okumak istiyorum.
minerva1988 da başladı ama yarım bıraktı. çünkü ödünç almış. sömestirde tekrar okuyacak herhalde...
ipekGizli Anların Yolcusu nasıl?
Bora'nın kitabı?
Bunları okumadım biribirine yakın konular diye. Okuyunca arka arkaya okumak lazım sanki.
Beğendin mi?
Kitap yurdundan alıyorum ben kitapları da Sevdalinka için daha iyiydi yorumlar. O yüzden onda karar kıldım.
Gerçi Semerkant 160. sayfadayım daha var bitmesine ama şimdiden bakıyorum.
sevdalinkayı da sevdimAyşe Kulin'in birkaç kitabını okudum. Dilini ben de seviyorum.
sevdalinka yı okumadım.
bir başlayınca devam etmek lazım seriye.ipek
gizli anların yolculuğu, boranın kitabı, dönüş ve handan kitabı seri yazdığım şekilde basıldı. ben dörüdünü de okudum sevdim
Kitap Kurdu Bilgeler, Canım Arkadaşlarım;
Bir veda da size edeyim.
O kadar yazıştık , ettik; veda etmeden çekip gitmek olmazdı.
Bir süre ayrılıyorum buralardan, belki sessizce takip ederim sizi... belki de uğrayamam bile...
Hepinizi seviyor , çok çok öpüyorum.
Kendime de sizlere de bol kitap okumalı günler diliyorum.
Kalın sağlıcakla...
aynen sosonlar birbirinin devamı zaten ve o kitapların ticari kaygıyla yazıldığını düşünüyorum. baktı ilk kitap tuttu ikinciyi yazdı sonra bir sonrakini... nerdeyse her karaktere kitap yazacak gibi bir his var içimde
albayım diyor ya filom o oğuz atayın karekteriAaa! Hangi karakterler mesela?
Geçen KPSS'den bahsettim.
Farkındayım yoksa , macera yeni başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?