Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kuzum hayırdır ?

rica ederim keyifli okumalar

Bizim elimizdeki kitaplar bir seriye ait değil.O yüzden bir sorun yok.Başladım Asla Vazgeçme yi okumaya.Bu arada umarım kötü bir şey yoktur.Neden ayrılıyorsun? Bizi merakta bırakma.

biz bunu senle daha önce konuşmuştuk hatırlıyor musun?
aynen sos çok severim behzat çyi geçen sene bştan aldım hatta :))
suskunları izlemiş miydin ?

ben de behzat ç. yi baştan almakla kpss arasında bir seçim yaptım. ama ona da çalışamıyorum pek
suskunları izlemedim. Murat Yıldırım'ın yakışıklılığı gözlerimi kamaştırıyor izleyemiyoruım

bizi bırakıp nerelere gidiyorsun.Nazarım mı deydi nedir.topik bu ara çok canlı Sos Lavin bircogu geri döndü diye sevinirken olacak şey mi bu.çok üzdün beni

evet hatırladım canım :)
kpssyi seç lütfenn :))

anaaa filomm gitmiş döner belki en kısa zamanda

okuduğum kitaba ara verdim başka bir kitaba geçtim şimdilik, ilk kitabını okumuştum watpadd fenomeniymiş galiba yazarı "Annemin Gelini Olur musun?" diye bi kitap. ikincisi çıkınca sipariş vermiştim bugün geldi onu başladım bende okumaya, 68. sayfadayım

sevdalinka yı soran bir arkadaş vardı, ben çok beğenerek okumuştum lisedeyken, gerçi şimdi konusu ne desen pek hatırlayamam ama çok beğenmiştim öyle hatırlıyorum

soslusarma geldi. Sosladı buraları... loliss de aktif geliyor artık, kpss falan geçti diye...
ondan buralar şenlendi.
__giz__ sen de geldin.

Ben de hiç okumadım.
Nar ağacı ve La var evde.
çal çeneyiz bu ara
kpss hala yakamda filozofum ama geçen yılki kadar yoğun çalışamıyorum

fikrimdekini zikretmişim
bir sonraki oğuz atay kitabım olacak

ay Oğuz Atay'ım geldi.birkaç kitabını daha mı alsam okumadığım yığınla kitap dururken
bir kitap aşeren daha

nereye filozofum

canım senin yerin doldurulamaz burada.. uygun olduğunda gel mutlaka
kendine çok iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…