canım ben Yaşar Kemal' in dilini çok çok sevdiğim için bu kitabı da çok beğendimloliss yılanı öldürseneler bende de var. nasıl kitap acaba
Öne alayım madem. :)Nar Ağacı 10 numara kitaptır. Mücella da aynı şekilde. Nazan Bekiroğlu'nun romanları ayrı, denemeleri ayrı güzeldir. hepsini yedim yuttum ben
Güneş Çavması'nı öne almalısın
ben hiç sarah okumadım
önyargılarım var çok fena
bence de
Nar Ağacı'nı daha fazla bekletme canım
Güneş Çavmalarını da bi ben alıp okumadım galiba
Ben de bir şey çok revaçta ise ondan soğuyorum.Populer kitaplara bende eskiden önyargılıydım ama mart menekşesiyle başladım çok seviyorum. Son 3 kitabını okumadım gerçi daha sırada bekleyenler arasındalar. Ayrı bir tatı var. Önyargını yok say bi oku derim.
Yazarı sen misin yoksa SOS? Doğru söyle. :)çok sevindim tavsiyemin işe yaramasınadevamı gelmeyecek malesef
İyi geceler kızlar,
Kitabıma henüz başlayamadım. Uyumam gerek erkenden kalkacağım.
Yarın ders aralarında fırsat bulabilirim inşallah.
Bu arada son birkaç gündür çok aktif konu, sürekli kitaplar hakkında konuşmalar oluyor, bu da beni mutlu ediyor.
Ben de hiç okumadım.Nazan Bekiroğlu okumadım ben hiç. Ama sepetimde nar ağacı var. En kısa zamanda alıp okumak isterim.
Ayşe Kulin'in birkaç kitabını okudum. Dilini ben de seviyorum.Kızlar son 4 kitaptır Amin Maalouf okuyorum. Değişik bir şey katmam lazım araya. Orhan Pamuk da çok okudum. Biraz kolay okunur bir şey arıyorum.
Ayşe Kulin Sevdalinka okuyan var mı?
Bu kadının dilini seviyorum. Kararız kaldım yine de.
Hem akıcı bir dili var hem de yaşanan zamana ışık tutuyor. Genel kültür açısından. O yüzden seviyorum. Veda'yı okumadıysan tavsiye ederim.Ayşe Kulin'in birkaç kitabını okudum. Dilini ben de seviyorum.
sevdalinka yı okumadım.
hangi kitabına başladın?ben Harlan Coben' e başladım başlamasına ama bi seriymiş şuan okuduğum kitap ve serinin 2. kitabıymışyeni fark ettim
seriyi ise baştan başlamak lazım ama napalım okuyayım bakalım
okuduklarım; Veda, Umut, Hayat, Hüzün (seri bunlar zaten) - Gizli Anların Yolcusu, Bora'nın Kitabı, Handan (bunlar da bir seri) - Adı Aylin (ayşe kulin'in okuduğum ilk kitabı)Hem akıcı bir dili var hem de yaşanan zamana ışık tutuyor. Genel kültür açısından. O yüzden seviyorum. Veda'yı okumadıysan tavsiye ederim.
Veda
Füreyya
Adı Aylin
Köprü
bir kaç tane daha var adını çıkaramadım şimdi. Bunları beğendim.
Gizli Anların Yolcusu nasıl?okuduklarım; Veda, Umut, Hayat, Hüzün (seri bunlar zaten) - Gizli Anların Yolcusu, Bora'nın Kitabı, Handan (bunlar da bir seri) - Adı Aylin (ayşe kulin'in okuduğum ilk kitabı)
diğerlerini de okumak istiyorum. "sevdalinka, füreyya, köprü" bunları özellikle...
günaydın canlar
bugün misafirim gelecek
yok canım izlemiyorum, yazın birazcık tekrarlarını izlemiştim
bu arada yanlış yazmışım tehlikeli oyunlar değil korkuyu beklerkenve maalesef başlayamadım dün gece benim kızın uyumayacağı tuttu
Öne alayım madem. :)
Ben de bir şey çok revaçta ise ondan soğuyorum.
Yazarı sen misin yoksa SOS? Doğru söyle. :)
Yazarı benim bir arkadaşımın arkadaşı, hatta "kapak tasarımını birlikte yaptık." vs demişti. ama ben yazarını tanımıyorum.
soslusarma geldi. Sosladı buraları... loliss de aktif geliyor artık, kpss falan geçti diye...
ondan buralar şenlendi.
Ben de hiç okumadım.
Nar ağacı ve La var evde.
Kızlar son 4 kitaptır Amin Maalouf okuyorum. Değişik bir şey katmam lazım araya. Orhan Pamuk da çok okudum. Biraz kolay okunur bir şey arıyorum.
Ayşe Kulin Sevdalinka okuyan var mı?
Bu kadının dilini seviyorum. Kararız kaldım yine de.
Ayşe Kulin hayal kırıklığı yaratmaz zaten...dizinin bazı karakterlerinde Tehlikeli Oyunlar dan esinlenmişler diyecektim ama kitabın o değilmiş zaten
ben değilim ama yazarıyla samimi sayılırımama kitabını okuduktan sonra tanıştık öncesinde tanışmıyorduk yani. bana da 15-20 tane kapak yollamıştı birini seç diye. benim beğendiğim seçilmedi tabi
kpss geçmedi bebişim daha yeni başlıyor. benim burdaki saltanatım da 15 günlük
ayyy La çok güzel kitaptı nasıl unuturum ben onuİsimle Ateş Arasında da çok güzeldi.
Sevdalinka güzeldir
Gizli Anların Yolcusu nasıl?
Bora'nın kitabı?
Bunları okumadım biribirine yakın konular diye. Okuyunca arka arkaya okumak lazım sanki.
Beğendin mi?
Kitap yurdundan alıyorum ben kitapları da Sevdalinka için daha iyiydi yorumlar. O yüzden onda karar kıldım.
Gerçi Semerkant 160. sayfadayım daha var bitmesine ama şimdiden bakıyorum.
eşcinsel hayatı anlatıyor. birbirinin devamı evet, sen bilirsin. ben ödünç alıp okumuştum.Gizli Anların Yolcusu nasıl?
Bora'nın kitabı?
Bunları okumadım biribirine yakın konular diye. Okuyunca arka arkaya okumak lazım sanki.
Beğendin mi?
Kitap yurdundan alıyorum ben kitapları da Sevdalinka için daha iyiydi yorumlar. O yüzden onda karar kıldım.
Gerçi Semerkant 160. sayfadayım daha var bitmesine ama şimdiden bakıyorum.
sanırım öyle yapacağım. Çünkü biraz kolay okunur bir şey istiyorum bu sefer.eşcinsel hayatı anlatıyor. birbirinin devamı evet, sen bilirsin. ben ödünç alıp okumuştum.
bence sevdalinka'yı al, onu herkes çok beğeniyor...
dizinin bazı karakterlerinde Tehlikeli Oyunlar dan esinlenmişler diyecektim ama kitabın o değilmiş zaten
ben değilim ama yazarıyla samimi sayılırımama kitabını okuduktan sonra tanıştık öncesinde tanışmıyorduk yani. bana da 15-20 tane kapak yollamıştı birini seç diye. benim beğendiğim seçilmedi tabi
kpss geçmedi bebişim daha yeni başlıyor. benim burdaki saltanatım da 15 günlük
ayyy La çok güzel kitaptı nasıl unuturum ben onuİsimle Ateş Arasında da çok güzeldi.
Sevdalinka güzeldir
böyle durumlarda dizüstü edebiyat iyi gidiyorsanırım öyle yapacağım. Çünkü biraz kolay okunur bir şey istiyorum bu sefer.
4 kitaptır baya kafam yoğunlaştı üstüste.
Ben de paçal yaparım.sanırım öyle yapacağım. Çünkü biraz kolay okunur bir şey istiyorum bu sefer.
4 kitaptır baya kafam yoğunlaştı üstüste.
Aaa! Hangi karakterler mesela?
Geçen KPSS'den bahsettim.
Farkındayım yoksa , macera yeni başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?