Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

loliss yılanı öldürseneler bende de var. nasıl kitap acaba
canım ben Yaşar Kemal' in dilini çok çok sevdiğim için bu kitabı da çok beğendim
bir lokmacık zaten, toplum baskısının insana yaptırabileceklerini görmek adına okunması gereken bir kitap bence

Nar Ağacı 10 numara kitaptır. Mücella da aynı şekilde. Nazan Bekiroğlu'nun romanları ayrı, denemeleri ayrı güzeldir. hepsini yedim yuttum ben

Güneş Çavması'nı öne almalısın
Öne alayım madem. :)
ben hiç sarah okumadım
önyargılarım var çok fena

bence de

Nar Ağacı'nı daha fazla bekletme canım
Güneş Çavmalarını da bi ben alıp okumadım galiba

Ben de bir şey çok revaçta ise ondan soğuyorum.
çok sevindim tavsiyemin işe yaramasına devamı gelmeyecek malesef
Yazarı sen misin yoksa SOS? Doğru söyle. :)

Yazarı benim bir arkadaşımın arkadaşı, hatta "kapak tasarımını birlikte yaptık." vs demişti. ama ben yazarını tanımıyorum.

soslusarma geldi. Sosladı buraları... loliss de aktif geliyor artık, kpss falan geçti diye...
ondan buralar şenlendi.
__giz__ sen de geldin.

Nazan Bekiroğlu okumadım ben hiç. Ama sepetimde nar ağacı var. En kısa zamanda alıp okumak isterim.
Ben de hiç okumadım.
Nar ağacı ve La var evde.

Son düzenleme:
Kızlar son 4 kitaptır Amin Maalouf okuyorum. Değişik bir şey katmam lazım araya. Orhan Pamuk da çok okudum. Biraz kolay okunur bir şey arıyorum.
Ayşe Kulin Sevdalinka okuyan var mı?
Bu kadının dilini seviyorum. Kararız kaldım yine de.

Ayşe Kulin'in birkaç kitabını okudum. Dilini ben de seviyorum.

sevdalinka yı okumadım.

Ayşe Kulin'in birkaç kitabını okudum. Dilini ben de seviyorum.

sevdalinka yı okumadım.
Hem akıcı bir dili var hem de yaşanan zamana ışık tutuyor. Genel kültür açısından. O yüzden seviyorum. Veda'yı okumadıysan tavsiye ederim.
Veda
Füreyya
Adı Aylin
Köprü
bir kaç tane daha var adını çıkaramadım şimdi. Bunları beğendim.

ben Harlan Coben' e başladım başlamasına ama bi seriymiş şuan okuduğum kitap ve serinin 2. kitabıymış yeni fark ettim
seriyi ise baştan başlamak lazım ama napalım okuyayım bakalım
hangi kitabına başladın?

ben "asla vazgeçme" yi okudum ama ödünç aldığım iki seri değil, dedi.
hayatiyasa da başlayacaktı. etiketledim ki onun da bilgisi olsun.

dipnot: bir kitabı serinin bir parçası olduğunu bilmeden okuyunca (hem de ortadan bir kitap ise) gıcık oluyorum.

okuduklarım; Veda, Umut, Hayat, Hüzün (seri bunlar zaten) - Gizli Anların Yolcusu, Bora'nın Kitabı, Handan (bunlar da bir seri) - Adı Aylin (ayşe kulin'in okuduğum ilk kitabı)

diğerlerini de okumak istiyorum. "sevdalinka, füreyya, köprü" bunları özellikle...

Gizli Anların Yolcusu nasıl?
Bora'nın kitabı?
Bunları okumadım biribirine yakın konular diye. Okuyunca arka arkaya okumak lazım sanki.
Beğendin mi?
Kitap yurdundan alıyorum ben kitapları da Sevdalinka için daha iyiydi yorumlar. O yüzden onda karar kıldım.
Gerçi Semerkant 160. sayfadayım daha var bitmesine ama şimdiden bakıyorum.

dizinin bazı karakterlerinde Tehlikeli Oyunlar dan esinlenmişler diyecektim ama kitabın o değilmiş zaten

ben değilim ama yazarıyla samimi sayılırım ama kitabını okuduktan sonra tanıştık öncesinde tanışmıyorduk yani. bana da 15-20 tane kapak yollamıştı birini seç diye. benim beğendiğim seçilmedi tabi

soslusarma geldi. Sosladı buraları... loliss de aktif geliyor artık, kpss falan geçti diye...
ondan buralar şenlendi.

Ben de hiç okumadım.
Nar ağacı ve La var evde.

kpss geçmedi bebişim daha yeni başlıyor. benim burdaki saltanatım da 15 günlük

ayyy La çok güzel kitaptı nasıl unuturum ben onu İsimle Ateş Arasında da çok güzeldi.

Sevdalinka güzeldir

Ayşe Kulin hayal kırıklığı yaratmaz zaten...

onlar birbirinin devamı zaten ve o kitapların ticari kaygıyla yazıldığını düşünüyorum. baktı ilk kitap tuttu ikinciyi yazdı sonra bir sonrakini... nerdeyse her karaktere kitap yazacak gibi bir his var içimde

eşcinsel hayatı anlatıyor. birbirinin devamı evet, sen bilirsin. ben ödünç alıp okumuştum.
bence sevdalinka'yı al, onu herkes çok beğeniyor...

eşcinsel hayatı anlatıyor. birbirinin devamı evet, sen bilirsin. ben ödünç alıp okumuştum.
bence sevdalinka'yı al, onu herkes çok beğeniyor...
sanırım öyle yapacağım. Çünkü biraz kolay okunur bir şey istiyorum bu sefer.
4 kitaptır baya kafam yoğunlaştı üstüste.

Aaa! Hangi karakterler mesela?

Geçen KPSS'den bahsettim.
Farkındayım yoksa , macera yeni başlıyor.

Aaa! Hangi karakterler mesela?

Geçen KPSS'den bahsettim.
Farkındayım yoksa , macera yeni başlıyor.

Poyraz Karayel Hikmet Benol mesela
komşusu albay kitaptaki hayali karakter olan albay
sevgilisi bir kız var ama silik bir karakter kitapta. dizideki Ayşegül gibi değil.
sonra Ümran gibi alt komşusu falan vardı tam hatırlamıyorum.
dizinin ilk bölümlerinde de kitap hep ellerindeydi. bölümler falan okuyorlardı.

ay Oğuz Atay'ım geldi.birkaç kitabını daha mı alsam okumadığım yığınla kitap dururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…