Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben hiç sarah okumadım
önyargılarım var çok fena

bence de

Nar Ağacı'nı daha fazla bekletme canım
Güneş Çavmalarını da bi ben alıp okumadım galiba

yalnız hissetme kendini ben de güneş çavmasını okumadım daha aklımda ama elimdeki kitapları bitirmek istiyorum önce
sarah jio yeni okudum, hatta geçen hafta bitti kitabı. gündelik anlatımları sade ve yalın dili seviyorsan önyargını kırıp oku bence keyif alacağını düşünüyorum gerçi birtek Mart Menekşeleri'ni okudum ama buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle bir ara Böğürtlen Kışı'nı da okuyacağım inşalllah

ben hiç sarah okumadım
önyargılarım var çok fena

bence de

Nar Ağacı'nı daha fazla bekletme canım
Güneş Çavmalarını da bi ben alıp okumadım galiba

Ben Güneş Çavması'nı okudum ama pek benim tarzım değil sanırım

Aaaa sen diğer yılbaşı çekilişine katılmıştın doğru yaa. O bana çok cazip gelmemişti ama kitap olunca sevdim bu çekilişi.

bu çeklişte de zorlandım. malum tayinim çıktı. olduğum yer de bunları yapacak fırsatım olmuyor..
kitap defter ayraç mı gönderilecek?

Günaydınlar
ne çok mesaj var süpersiniz oku oku bitmiyor maşallah size
Mücella'ya başladım ama işim başından aşkın 2 günde bitireceğim kitaba bi türlü el atamıyorum 148. sayfadayım güzelde gidiyor ama Nar ağacı sanki daha güzeldi okumayan arkadaşlarım ısrarla tavsiye ediyorum.

Ayn Rand- Hayatın Kaynağı 825 syf
Bu ara zaman bulamıyorum kitap okumak için. Daha doğrusu kitabı elime aldığım an uyuyorum. Çok yorgunum. İş yerimde vaktim olsada okusam biraz. bitirsem kitabımı keşke.

ben Harlan Coben' e başladım başlamasına ama bi seriymiş şuan okuduğum kitap ve serinin 2. kitabıymış yeni fark ettim
seriyi ise baştan başlamak lazım ama napalım okuyayım bakalım

bence de katıl kuzum
maddi pek külfeti de yok hem
ben de diğer çekilişe de katıldım, çekilişlere doyamıyorum
kuzum maddi külfetinden değil.
çok küçük bir ilçeye tayinim çıktı. online alıp göndersem diye bende kitap yurdu ve dr ye bakıyordum. defter varmı oralarda diye

günaydın canlar
bugün misafirim gelecek

ays ays beybiiiii poyraz karayel dizisini izliyor musun?
yok canım izlemiyorum, yazın birazcık tekrarlarını izlemiştim
bu arada yanlış yazmışım tehlikeli oyunlar değil korkuyu beklerken ve maalesef başlayamadım dün gece benim kızın uyumayacağı tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…