Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

oo çok iyiymiş ya ama ben bu ay daha fazla kitap alamam ki
ölü evinden anıları okuyan var mı acaba başlasam mı ?
ben okudum canım, klasik okumayı seviyorum ben, beğenmiştim

ölü evinden anıları okuyan var mı acaba başlasam mı ?
ben okudum çok güzel bir kitap Dostoyevski her zaman favorimdir zaten çok beğenirim dilini
bence basla pişman olmazsın ama biraz konsantre istiyo kafan karışıksa bıraz daha sonra balayabılırsın...
insan betimlemeleri ruh dünyalarını falan anlatıyo o yusden ..... olay orgusunden cok ruh dünyası var klasık dosto işte:)

benı de lısteye ekler mısınız,
son gunlerde 'reading slump' dedikleri illetın içindeyım. burda olursam bır duzene girerim okuyan arkadaşları gordukçe daha çok okuma ıstegım gelır dıye dusunuyorum. Akşam ılk bıldırırımı yapacagım.

Hastayım yatıyorum aslında durumum tam kitap okumalık yok elime almak gelmiyor içimden. Yeni bir kitaba yanında başlarsam bu kitap yine kalır. Offf hem kitap okumak istiyorum hem istemiyorum.

Hastayım yatıyorum aslında durumum tam kitap okumalık yok elime almak gelmiyor içimden. Yeni bir kitaba yanında başlarsam bu kitap yine kalır. Offf hem kitap okumak istiyorum hem istemiyorum.
Geçmiş olsun simurgum. Allah şifa versin. İnsan hasta olunca kafası ağırlaşıyor sanki. Kitaba değil dinlenmeye ihtiyacın var gibi senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…