- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
ölü evinden anıları okuyan var mı acaba başlasam mı ?
oo çok iyiymiş ya ama ben bu ay daha fazla kitap alamam kikızlar bır ındırım haberı verım reklam gıbı olmasın ama
babıl.com da baya ındırım var
orn uçurtma avcısı kıtap yurdunda :15 tl Babil de:9.80 tl
nazan bekiroğlunun son kitabı mücella :9.80
Ahmet ümit in son kitabı elvada güzel vatanım kitap yurdunda :14 tl Babil de:9.80 tl
bunlar dikkatimi çekenler ben alışveriş yapıyorum sıkıntıda yasamadım haberınıs olsun
ben okudum canım, klasik okumayı seviyorum ben, beğenmiştimölü evinden anıları okuyan var mı acaba başlasam mı ?
ölü evinden anıları okuyan var mı acaba başlasam mı ?
onu da okudumben okudum canım sen de okuhatta okumadınsa bir de Yeraltından Notları oku
o da aklımda canım :)ben okudum canım sen de okuhatta okumadınsa bir de Yeraltından Notları oku
ben de minnoşumsana demedim zaten minnoşa dedim
bana göre minnoş değilsindir belkiben de minnoşum
biliyorum canım ona dediğini, ben sana takılmayı seviyorum
benden minnoşunu nerden bulcan acababana göre minnoş değilsindir belki
ben okudum çok güzel bir kitap Dostoyevski her zaman favorimdir zaten çok beğenirim diliniölü evinden anıları okuyan var mı acaba başlasam mı ?
Geçmiş olsun simurgum. Allah şifa versin. İnsan hasta olunca kafası ağırlaşıyor sanki. Kitaba değil dinlenmeye ihtiyacın var gibi senin.Hastayım yatıyorum aslında durumum tam kitap okumalık yok elime almak gelmiyor içimden. Yeni bir kitaba yanında başlarsam bu kitap yine kalır. Offf hem kitap okumak istiyorum hem istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?