- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Nietzche Ağladığında'yı sanırım üniversite 2 de okudum. Böyle Buyurdu Zerdüşt'ü okumadım ama. Senin yorumunu beklerim:)neitzche dayıma okutturdum. oda çok beğendi:)
böyle buyurdu zerdüşte başlayacağım bir yandan. sen okumuşmuydun
Nietzche Ağladığında'yı ben de çok sevdım.Nietzche Ağladığında'yı sanırım üniversite 2 de okudum. Böyle Buyurdu Zerdüşt'ü okumadım ama. Senin yorumunu beklerim:)
Nietzche Ağladığında'yı ben de çok sevdım.
sende hoş geldınHoşgeldinnnn.
Ne az kalmış öyle doğuma, ayy ben heyecanlandım. Planlı sezeryan gibi bir durumun var mı?
Nietzsche 'yi okuyalı çok oldu, severek okumuştum ama çoğu detayı hatırlamıyorum. Tekrar okumam lazım sanırım.
sende hoş geldın
benımde okuyalı baya oldu
insan başkasının takvımının baya azaldıgını görünce heyecanlanıyor dimi
zamanından önce gelmezse planlı
güya planlı işte
1 ocak olacak inşallah. senın nasıl gidiyor?
zaman çabuk geçiyor da, bekleyen için geçmiyor bir türlü :=) o 10 gün bana 2 ay gibi gelıyorÇok şükür ilk haftalara göre iyiyim, akşamları mide ekşimem olsa da şikayetçi olacak kadar değil. İlk haftalarımı hatırladıkça tatilde gibi hissediyorum kendimi. 3 kilo aldım üstelik, iyice tombula bağladım:)
10 gün kalmış miniğin gelmesine, inşallah sorunsuz sıkıntısız gelir küçük kızın. Keşke bir an önce benimki de doğsa, gün sayıyorum resmen.
zaman çabuk geçiyor da, bekleyen için geçmiyor bir türlü :=) o 10 gün bana 2 ay gibi gelıyor
çok az almıssın ne güzel. ilk zamanlar ben çok aldım
mide bulantıların ne alemde?
evet, kaşıma sakın. kaşınınca veya gerılince güzelce yağ sür. mide bulantılarının normal şekilde olmasına sevındım. çok iğrenç bir his yogun olması çünkü.Çok şükür 16. haftadan itibaren hızla azaldı, şimdi iyi bulantım bir tek acıkınca oluyor. O da bir şeyler atıştırınca geçiveriyor.
Hala yemek yerken çok yiyemiyorum akşamları özellikle ama şikayetçi değilim.
Ben kısa zamanda kilo aldım, birden göbeğim çıktı. Karnım kaşınıyor mesela şimdiden, ani kilo alımının da böyle zararları var işte. Sürekli evde krem, yağ ne bulduysam sürüyorum, kaşıyınca çatlarmış, kaşıyamayınca krem sürerek, yağlayarak ancak rahatlıyorum.
evet, kaşıma sakın. kaşınınca veya gerılince güzelce yağ sür. mide bulantılarının normal şekilde olmasına sevındım. çok iğrenç bir his yogun olması çünkü.
allah tez zamanda hakkımızda hayırlı olanı nasip etsın inşallah
kolaylık versın :=)
aminteşekkür ederimmmm, inşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine:)
nasıldı mücella?Günaydınlar , iyi haftalar
Mücella bitti , yeni kitabım Ahmet Ümit -Patasana daha başlamadım.
hala okumadın mı Mücella'yınasıldı mücella?
listeme alsam mı acaba
Mücella bu kadar iyi mi ya hiç sempatik gelmiyor.hala okumadın mı Mücella'yıhemen almalısın listene kuzum
valla ben Nazan Bekiroğlu'nu çok severim. dilini, anlatışını...bir de mutlaka Trabzon'dan bir şeyler olur kitabında. bir sokak bir mekan adı... üniversiteyi orda okudum da çok özlüyorumMücella bu kadar iyi mi ya hiç sempatik gelmiyor.
ben sadece Yusuf ile Züleyha'yı okumuştum Nazan Bekiroğlununhala okumadın mı Mücella'yıhemen almalısın listene kuzum
o da güzeldiben sadece Yusuf ile Züleyha'yı okumuştum Nazan Bekiroğlunun
Nar Ağacı da ne zamandır listemde durur
hem Mücella hem Nar Ağacı alayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?