Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sende hoş geldın
benımde okuyalı baya oldu
insan başkasının takvımının baya azaldıgını görünce heyecanlanıyor dimi
zamanından önce gelmezse planlı
güya planlı işte
1 ocak olacak inşallah. senın nasıl gidiyor?

Çok şükür ilk haftalara göre iyiyim, akşamları mide ekşimem olsa da şikayetçi olacak kadar değil. İlk haftalarımı hatırladıkça tatilde gibi hissediyorum kendimi. 3 kilo aldım üstelik, iyice tombula bağladım:)

10 gün kalmış miniğin gelmesine, inşallah sorunsuz sıkıntısız gelir küçük kızın. Keşke bir an önce benimki de doğsa, gün sayıyorum resmen.

zaman çabuk geçiyor da, bekleyen için geçmiyor bir türlü :=) o 10 gün bana 2 ay gibi gelıyor
çok az almıssın ne güzel. ilk zamanlar ben çok aldım
mide bulantıların ne alemde?

zaman çabuk geçiyor da, bekleyen için geçmiyor bir türlü :=) o 10 gün bana 2 ay gibi gelıyor
çok az almıssın ne güzel. ilk zamanlar ben çok aldım
mide bulantıların ne alemde?

Çok şükür 16. haftadan itibaren hızla azaldı, şimdi iyi bulantım bir tek acıkınca oluyor. O da bir şeyler atıştırınca geçiveriyor.
Hala yemek yerken çok yiyemiyorum akşamları özellikle ama şikayetçi değilim.

Ben kısa zamanda kilo aldım, birden göbeğim çıktı. Karnım kaşınıyor mesela şimdiden, ani kilo alımının da böyle zararları var işte. Sürekli evde krem, yağ ne bulduysam sürüyorum, kaşıyınca çatlarmış, kaşıyamayınca krem sürerek, yağlayarak ancak rahatlıyorum.

evet, kaşıma sakın. kaşınınca veya gerılince güzelce yağ sür. mide bulantılarının normal şekilde olmasına sevındım. çok iğrenç bir his yogun olması çünkü.
allah tez zamanda hakkımızda hayırlı olanı nasip etsın inşallah
kolaylık versın :=)

teşekkür ederimmmm, inşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine:)

Mücella bu kadar iyi mi ya hiç sempatik gelmiyor.
valla ben Nazan Bekiroğlu'nu çok severim. dilini, anlatışını...bir de mutlaka Trabzon'dan bir şeyler olur kitabında. bir sokak bir mekan adı... üniversiteyi orda okudum da çok özlüyorum

o yüzden ben Mücella'yı çok sevdim. hatta biraz sıkışık bir zamanda okudum belki gözümden kaçan yerler olmuştur diye bir süre sonra yeniden okuyacağım.

Nar Ağacı da çok güzeldi bence

hiç nazan Bekiroğlu okumadım ben. alışveriş listemde var ama.
istediğim kadar kitap okuyamıyorum maalesef. daha çok okumak istiyorum am olmuyor işte.

George R.R. MARTIN Kralların Çarpışması Kısım II az önce bitti

Taht Oyunları (Game Of Thrones) serisinin 3. kitabıydı heyecan bu kitapla dahada arttı 4.ye geçmeden araya 1-2 kitap almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…