Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Hastayım yatıyorum aslında durumum tam kitap okumalık yok elime almak gelmiyor içimden. Yeni bir kitaba yanında başlarsam bu kitap yine kalır. Offf hem kitap okumak istiyorum hem istemiyorum.

çok geçmiş olsun, salgın var diyorlar bu ara. beni de hep teğet geçiyor ama bakalım. sen de en yakın zamanda kurtarırsın inşallah

Geçmiş olsun simurgum. Allah şifa versin. İnsan hasta olunca kafası ağırlaşıyor sanki. Kitaba değil dinlenmeye ihtiyacın var gibi senin.

çok geçmiş olsun, salgın var diyorlar bu ara. beni de hep teğet geçiyor ama bakalım. sen de en yakın zamanda kurtarırsın inşallah

Teşekkür ederim. Aman sizi teğet geçsin. Yat yat darlandım ama kalkasımda yok.

Geçmiş olsun Tatlım.

Günaydın herkese
Bu ara okuyamıyorum
Bildirim yapmış olayım bari:)
Kuyucaklı Yusuf 140 lardayım

selam kızlar
hafta sonu dublörün dilamması ve kırmızı pazartesiyi okudum.
Dublörün Dilamması, murat menteş ilk defa okudum. Akıcı bir kitap.. Boş
vakitlerinizi değerlendirmek için okuyabilirsiniz.
Kırmızı pazartesi, sanırım beklentimi yüksek tuttum. Oyüzden çok beğendiğim söylenemez..Birdaha okumak istiyorum. Bazı kitaplar vardıya kendini veremeden okursun. Benimkide öyle oldu sanırım.

Canım maşallah ne güzel Kırmızı Pazartesi benim de çok beğendiğim bir kitap olmamıştı maalesef. Halbuki Yüzyıllık Yalnızlık'a bayılmıştım. Beklentiye girmemek lazım aslında, haklısın.

Okumak istediğim bir kitaptı. Buradan da arkadaşlar güzel yorumlar yapmışlardı. Kitapyurdunda çok güzel demişlerdi. Bilemedim ben beğenmedim

Okumak istediğim bir kitaptı. Buradan da arkadaşlar güzel yorumlar yapmışlardı. Kitapyurdunda çok güzel demişlerdi. Bilemedim ben beğenmedim

Bazen oluyor işte çok övülen Kör Baykuş'u da ben beğenmemiştim, Güneş Çavması da benim için 'Ehh işte' seviyesinden öteye gidememişti. Kişisel zevkler giriyor sonrasında işin içine çünkü. Okumadan da anlaşılmıyor meret:)

neitzche dayıma okutturdum. oda çok beğendi:)
böyle buyurdu zerdüşte başlayacağım bir yandan. sen okumuşmuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…