Hastayım yatıyorum aslında durumum tam kitap okumalık yok elime almak gelmiyor içimden. Yeni bir kitaba yanında başlarsam bu kitap yine kalır. Offf hem kitap okumak istiyorum hem istemiyorum.
Geçmiş olsun simurgum. Allah şifa versin. İnsan hasta olunca kafası ağırlaşıyor sanki. Kitaba değil dinlenmeye ihtiyacın var gibi senin.
çok geçmiş olsun, salgın var diyorlar bu ara. beni de hep teğet geçiyor ama bakalım. sen de en yakın zamanda kurtarırsın inşallah
Teşekkür ederim. Aman sizi teğet geçsin. Yat yat darlandım ama kalkasımda yok.
Geçmiş olsun Tatlım.Korkuyu Beklerken sayfa 110...
ilk kez oğuz Atay okuyorum, ne güzel anlatımı varmış
B BaslarsanBitirirsin geçmiş olsun canım. ben de 2-3 gündür ne tam hastayım ne tam iyi, Allah tüm hastalara şifa versin
azra2004 canım doğum için gün alıcam demiştim, gittin mi dr?
canım 28 aralık için gün verdi doktor. 1 hafta kaldı Betül bebek geliyorKorkuyu Beklerken sayfa 110...
ilk kez oğuz Atay okuyorum, ne güzel anlatımı varmış
B BaslarsanBitirirsin geçmiş olsun canım. ben de 2-3 gündür ne tam hastayım ne tam iyi, Allah tüm hastalara şifa versin
azra2004 canım doğum için gün alıcam demiştim, gittin mi dr?
ayy çok az kalmış, allah kolaylıklar versin canımB BaslarsanBitirirsin geçmiş olsun canım.
canım 28 aralık için gün verdi doktor. 1 hafta kaldı Betül bebek geliyor.
günaydınGünaydın herkese
Bu ara okuyamıyorum
Bildirim yapmış olayım bari:)
Kuyucaklı Yusuf 140 lardayım
Hadi bakalım çok az kalmış hayırlı doğumlar diliyorum Allah kolaylık versin canım.B BaslarsanBitirirsin geçmiş olsun canım.
canım 28 aralık için gün verdi doktor. 1 hafta kaldı Betül bebek geliyor.
selam kızlar
hafta sonu dublörün dilamması ve kırmızı pazartesiyi okudum.
Dublörün Dilamması, murat menteş ilk defa okudum. Akıcı bir kitap.. Boş
vakitlerinizi değerlendirmek için okuyabilirsiniz.
Kırmızı pazartesi, sanırım beklentimi yüksek tuttum. Oyüzden çok beğendiğim söylenemez..Birdaha okumak istiyorum. Bazı kitaplar vardıya kendini veremeden okursun. Benimkide öyle oldu sanırım.
Okumak istediğim bir kitaptı. Buradan da arkadaşlar güzel yorumlar yapmışlardı. Kitapyurdunda çok güzel demişlerdi. Bilemedim ben beğenmedimCanım maşallah ne güzel Kırmızı Pazartesi benim de çok beğendiğim bir kitap olmamıştı maalesef. Halbuki Yüzyıllık Yalnızlık'a bayılmıştım. Beklentiye girmemek lazım aslında, haklısın.
Okumak istediğim bir kitaptı. Buradan da arkadaşlar güzel yorumlar yapmışlardı. Kitapyurdunda çok güzel demişlerdi. Bilemedim ben beğenmedim
Bazen oluyor işte çok övülen Kör Baykuş'u da ben beğenmemiştim, Güneş Çavması da benim için 'Ehh işte' seviyesinden öteye gidememişti. Kişisel zevkler giriyor sonrasında işin içine çünkü. Okumadan da anlaşılmıyor meret:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?