- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
takip oluyor sanırım bende yeni üyeyim inceleme fırsatım olmadı. ekleyim mmrv benim kullanıcı adımda.vikitap üyeliği açtım. arkadaş olarak ekleniyormu?
asmunikal kullanıcı adım
Al tabiki canım ama karşılaştırma yaparsam Nar ağacı daha güzeldi .nasıldı mücella?
listeme alsam mı acaba
Teşekkür ederim canım . Nazan Bekiroğlu , Ahmet Ümit , İskender Pala benimde favorilerim onların kitabını aldığımda ilk başta onlar okunuyor diğerleri sıra bekliyor. Akşam gene başka kitaplara gittim geldim Patasanada karar verdim yine.ben hiç nazar bekiroğlu okumadım
_bloom_ ahmet ümit okuyanları gördükçe nedense mutlu oluyorum :) keyifli okumalar
Nazan Bekiroğlu'nun tavsiye edeceğiniz başka kitabı var mı?
Genelde deneme yazıyor galiba.hepsi
önce romanları. Mücella, Nar Ağacı, Yusuf ileZüleyha, İsimle Ateş Arasında, La
denemelerinden de Yol Hali, Mimoza Sürgünü
deneme kitapları genelde gazetedeki yazılarından derlenmiş oluyor.Genelde deneme yazıyor galiba.
Ben de kitap olarak deneme asla okuyamıyorum.
Değişik bir şey arıyorum da karar veremedim.
Hangi kitap canım oilk defa bir Ahmet Ümit kitabında bu kadar sıkıldımbaşka bir kitap olsa çoktan bırakmıştım ama bunu bırakamıyorum. bitsin diye okuyorum okuyorum hala 200 lerdeyim
son kitabı Elveda Güzel Vatanım.Hangi kitap canım o
Ben bayılıyorum Ahmet Ümit'e.
Benim hala okumadığım kitapları var malesef.son kitabı Elveda Güzel Vatanım.
ben de çok severim tüm kitaplarını okudum.
fakat bunu polisiye ile harmanlamamış sadece tarih. tarihi de severim normalde ama ya yanlış bir zamanda okuyorum kitabı ya da sahiden hoşuma gitmedi.
sevdiği kadına mektuplar şeklinde İttihat ve Terakki dönemini anlatıyor.
kaç sayfa kiilk defa bir Ahmet Ümit kitabında bu kadar sıkıldımbaşka bir kitap olsa çoktan bırakmıştım ama bunu bırakamıyorum. bitsin diye okuyorum okuyorum hala 200 lerdeyim
Benim hala okumadığım kitapları var malesef.
Ben mesela aşk köpekliktir i hiç sevmedim.
Ben de vadideki zambak okumaya devam ediyorum.
kaç sayfa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?