Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Attila sayfa 250 deyim tam yarısına geldim
Tarihsel bilimden uzak ucuz macera romanlarına benziyo
Bide MS 350 yıllarında avrupanın siyasi yapısını bilmeyen ve kitabı okumak isteyenler için inanılmaz sıkıcı olabilir
Bu kitap dört yıldan beri bende ve su an avrupa tarihi gördüğüm için yine okunabilirler arasında bende insan altına bi dip not falan bişey yazar takıldığım yerde açıp gene baktım çok teorik isim var harita bilgisi lazım benim harita bilgim yok denebilcek düzeyde ve bir tane dip not yok çok eksik buldum kitabı bide bunun ikinci cildi var yani kitap yazmak herkesin harcı diil her bilgi kitap opmuyo malesef....

Bide ben kitabı bulduğuna inanmiyorum aslında kitap doğru zamanda beni seçiyor bu kitapla buna su an yüzde yuz inaniyorum... Bunu bide güneş cavmasinda hissetmiştim öyle bi zamanda okumustumki onu belki çok iyi bi kitap diil ama okuduğum zaman çok iyi bi zamndi onun için yeri ayri

Ben de Attila'nın sadece 1. cildini okumuştum, 2. elimde olmasına rağmen okumamıştım. Sevememiştim açıkçası.

Günaydınlar.
Ya Allah'ın Sevdikleri-Cemalnur Sargut bitti
Yeni kitabım Acı Çikolata-Laura Esquivel

mücellayı okuyanlar nasıl buldu? Arkadaşım çok kötü falan dedi okumaktan soğudum.

kumral ada mavi tunaya başlıyorum.
neye dayanarak çok kötü dedi merak ettim. ben çok beğendim. biraz zaman geçsin tekrar okuyacağım atladığım yerler olmuştur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…