- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
evetdurum bukadar vahim demek
Bende babil den sipariş verdim daha elime ulaşmadı çok merak ediyorum şimdi dahada merak ettim yafkendi evime gidip kitap aldım araya almak için
Elveda Güzel Vatanım biraz beklesin. yeni kitabım On Bir
okuyunca yorumunu yaz mutlakaBende babil den sipariş verdim daha elime ulaşmadı çok merak ediyorum şimdi dahada merak ettim yaf
çok sıkıcı gelmişti bana o bilgeteşekkürler kızlar.
ferrarisini satan bilge var elimde. o bitsin ona geçerim inşallah
bana da . zaten o adam da ticaretçi kitapları aynı hepçok sıkıcı gelmişti bana o bilge
kişisel geliştiremiyorum kendimi ben kuzum ya :)bana da . zaten o adam da ticaretçi kitapları aynı hep
ben dekişisel geliştiremiyorum kendimi ben kuzum ya :)
çok sıkıcı gelmişti bana o bilge
bana da . zaten o adam da ticaretçi kitapları aynı hep
Attila sayfa 250 deyim tam yarısına geldim
Tarihsel bilimden uzak ucuz macera romanlarına benziyo
Bide MS 350 yıllarında avrupanın siyasi yapısını bilmeyen ve kitabı okumak isteyenler için inanılmaz sıkıcı olabilir
Bu kitap dört yıldan beri bende ve su an avrupa tarihi gördüğüm için yine okunabilirler arasında bende insan altına bi dip not falan bişey yazar takıldığım yerde açıp gene baktım çok teorik isim var harita bilgisi lazım benim harita bilgim yok denebilcek düzeyde ve bir tane dip not yok çok eksik buldum kitabı bide bunun ikinci cildi var yani kitap yazmak herkesin harcı diil her bilgi kitap opmuyo malesef....
Bide ben kitabı bulduğuna inanmiyorum aslında kitap doğru zamanda beni seçiyor bu kitapla buna su an yüzde yuz inaniyorum... Bunu bide güneş cavmasinda hissetmiştim öyle bi zamanda okumustumki onu belki çok iyi bi kitap diil ama okuduğum zaman çok iyi bi zamndi onun için yeri ayri
neye dayanarak çok kötü dedi merak ettim. ben çok beğendim. biraz zaman geçsin tekrar okuyacağım atladığım yerler olmuştur diye.mücellayı okuyanlar nasıl buldu? Arkadaşım çok kötü falan dedi okumaktan soğudum.
kumral ada mavi tunaya başlıyorum.
biraz turk filmi tadında ama sonunda iyiki okumuşum diyorsunmücellayı okuyanlar nasıl buldu? Arkadaşım çok kötü falan dedi okumaktan soğudum.
kumral ada mavi tunaya başlıyorum.
bilemedim ki canım o zaman alıp okuyayım arkadaştan bendeneye dayanarak çok kötü dedi merak ettim. ben çok beğendim. biraz zaman geçsin tekrar okuyacağım atladığım yerler olmuştur diye.
teşekkürler azra. bebiş ne zaman geliyobiraz turk filmi tadında ama sonunda iyiki okumuşum diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?