- 26 Eylül 2012
- 216
- 205
- 53
ince memed 1 2 3 4 diye gidiyor bu bir seri miince memed tabi ki
ben bunun dönem dönem olduğunu düşünüyorum.Merhabalar sayfa 46'dayım. Yavaş gittiğime bakmayın gayet sürükleyici.. Fakat sizlerden yardım istiyorum bir konuda. Biliyorum ki insanlar kendi zamanını kendileri yaratır; ancak ben nedense bu kadar bol saatim varken okumaya uygun ortam yaratamamaya başladım. Eskiden süt sağarken okurdum iş yerinde şimdi ne olduysa o düzeni, o nabzı tutturamıyorum. Eve döndüğümde çocuğu uyutunca ben de uyumaya başladım. Sabah da uyanmak eskisi kadar kolay değil. Yollarda da her zaman okuyamıyorumBahanelerimi unutturmamı sağlayacak önerileriniz var mı ??
Senin yine 8-10 tane benim en az 60-70 tane okumadigim kitap var inanamıyorum kendime:))hiç yaşar kemal okumadım desem
evde en az 7-8 tane okumadığım kitap varken benim de gözüm sürekli yeni kitaplara ya bi durdurmam lazım kendimi
ben bunun dönem dönem olduğunu düşünüyorum.
bazı aylar varki hiç kitap okumadım. yapacak bir işim olmamasına rağmen. mesela bu ayda 5 6 kitap okudum. ayın bitmesine 9 gün varken..
evdeki kitaplardan ziyade dışardan isteidğin bir kitabı alıp başlayabilirsin, belki etkisi olur
Senin yine 8-10 tane benim en az 60-70 tane okumadigim kitap var inanamıyorum kendime:))
Evlendikten sonra eşimle kitaplar birleşince oldu 50 tane falan ondan var 20 yanesinide ben almisimdir ve hala gözüm yeni kitaplarda biri beni dur dursun
Sırf bu yüzden bu sene Kitap fuarına gitmedim yakendime ceza verdim sene sonuna kadar en az yarısını bitircem diye bakalım umudum var
Seni çok iyi anlayabiliyorum. Bu ara elime aldığım her kitap sürünüyor. zihin yorgunluğundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Ya da internete fazla vakit harcamaktanda olabilir.Merhabalar sayfa 46'dayım. Yavaş gittiğime bakmayın gayet sürükleyici.. Fakat sizlerden yardım istiyorum bir konuda. Biliyorum ki insanlar kendi zamanını kendileri yaratır; ancak ben nedense bu kadar bol saatim varken okumaya uygun ortam yaratamamaya başladım. Eskiden süt sağarken okurdum iş yerinde şimdi ne olduysa o düzeni, o nabzı tutturamıyorum. Eve döndüğümde çocuğu uyutunca ben de uyumaya başladım. Sabah da uyanmak eskisi kadar kolay değil. Yollarda da her zaman okuyamıyorumBahanelerimi unutturmamı sağlayacak önerileriniz var mı ??
Hergün yeni ilgi çekici bir kitap çıkarken merak etmemek olanaksız zaten.senin baya da çokmuşyeni kitapları da çok merak ediyorum, türk ve dünya edebiyatı eksiklerim de var ama elimde de okunmamış kitaplar var, kafam çok karışık
evet seri ama sadece 1 i okusan da yeterliince memed 1 2 3 4 diye gidiyor bu bir seri mi
Hergün yeni ilgi çekici bir kitap çıkarken merak etmemek olanaksız zaten.
yaşar kemalin hangi kitabını okumamı tavsiye edersiniz.
ince memed tabi ki
evet seri ama sadece 1 i okusan da yeterli
zaten diğerlerini de zamanla alıp okumak istersin bence
ince memed serisi tabii ki de. 4 kitap
herkes bir fat,ha okusun bu mübarek günde28 şubatta ince memed 4 ü okumaya başladım 1-2 dk sonra eşim msj atmıştı yaşar kemal vefat etmiş diye ;(
nasıl üzülmüştüm , bak hatırladım yine üzüldüm, rahmet istedi adamcağız
Bir kitap kurdu mübarek günde napar???herkes bir fat,ha okusun bu mübarek günde
bence deherkes bir fat,ha okusun bu mübarek günde
Çok Şükür Çiçeklerimi Rüzgara verdim bitti.
Serinin kalan kitaplarıda var ama bi süre ara vereceğim. Debbie nin bu serisindeki kitapları keyifle okumuştum. Anı geçirmek kafa dağıtmak için basitliğiyle iyi geliyordu. Ama bu kitap çok sıktı. Umarım serinin devamı bu şekilde değildir.
Biten kitapları yazdığımız başlık neresiydi?
durum bukadar vahim demekkendi evime gidip kitap aldım araya almak için
Elveda Güzel Vatanım biraz beklesin. yeni kitabım On Bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?