Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabalar sayfa 46'dayım. Yavaş gittiğime bakmayın gayet sürükleyici.. Fakat sizlerden yardım istiyorum bir konuda. Biliyorum ki insanlar kendi zamanını kendileri yaratır; ancak ben nedense bu kadar bol saatim varken okumaya uygun ortam yaratamamaya başladım. Eskiden süt sağarken okurdum iş yerinde şimdi ne olduysa o düzeni, o nabzı tutturamıyorum. Eve döndüğümde çocuğu uyutunca ben de uyumaya başladım. Sabah da uyanmak eskisi kadar kolay değil. Yollarda da her zaman okuyamıyorum Bahanelerimi unutturmamı sağlayacak önerileriniz var mı ??

ben bunun dönem dönem olduğunu düşünüyorum.
bazı aylar varki hiç kitap okumadım. yapacak bir işim olmamasına rağmen. mesela bu ayda 5 6 kitap okudum. ayın bitmesine 9 gün varken..
evdeki kitaplardan ziyade dışardan isteidğin bir kitabı alıp başlayabilirsin, belki etkisi olur

hiç yaşar kemal okumadım desem

evde en az 7-8 tane okumadığım kitap varken benim de gözüm sürekli yeni kitaplara ya bi durdurmam lazım kendimi
Senin yine 8-10 tane benim en az 60-70 tane okumadigim kitap var inanamıyorum kendime:))
Evlendikten sonra eşimle kitaplar birleşince oldu 50 tane falan ondan var 20 yanesinide ben almisimdir ve hala gözüm yeni kitaplarda biri beni dur dursun
Sırf bu yüzden bu sene Kitap fuarına gitmedim ya kendime ceza verdim sene sonuna kadar en az yarısını bitircem diye bakalım umudum var

Aslında evet evdeki kitaplar evlendikten sonra eşimden gelenler ve ben çoğunu okumadım o yüzden de aldıklarım dışında onları okumayı düşünüyorum fakat olmuyor...... Bunu elimdeki kitabımı bitirince deneyeceğim

senin baya da çokmuş yeni kitapları da çok merak ediyorum, türk ve dünya edebiyatı eksiklerim de var ama elimde de okunmamış kitaplar var, kafam çok karışık

Seni çok iyi anlayabiliyorum. Bu ara elime aldığım her kitap sürünüyor. zihin yorgunluğundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Ya da internete fazla vakit harcamaktanda olabilir.
Kendime şöyle bir çare bulduğuma inanıyorum. İnce okuması keyifli bir kitap okursam eski okuma zevkim geri gelebilir.
Benim sorunum uzun zamandır kalın kitaplar okuyo olmaktı.

Çok Şükür Çiçeklerimi Rüzgara verdim bitti.
Serinin kalan kitaplarıda var ama bi süre ara vereceğim. Debbie nin bu serisindeki kitapları keyifle okumuştum. Anı geçirmek kafa dağıtmak için basitliğiyle iyi geliyordu. Ama bu kitap çok sıktı. Umarım serinin devamı bu şekilde değildir.
Biten kitapları yazdığımız başlık neresiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…