bende ahmet ümit hayranıyım. sultanı öldürmek kitabını aldım. onuda okumadım hala.son kitabı Elveda Güzel Vatanım.
ben de çok severim tüm kitaplarını okudum.
fakat bunu polisiye ile harmanlamamış sadece tarih. tarihi de severim normalde ama ya yanlış bir zamanda okuyorum kitabı ya da sahiden hoşuma gitmedi.
sevdiği kadına mektuplar şeklinde İttihat ve Terakki dönemini anlatıyor.
850 den sonra derken kaç sayfaydikiAkşam evde hayatın kaynağını okudum son sayfalara yaklaştım bitmek üzere bu akşam biter. Kitap 850. sayfadan sonra daha bi güzelleşti. Bunca zamandır elimde beklettiğime üzüldüm.
Kitabım evde hatırlayamıyorum tam ama 960 falan heralde8
850 den sonra derken kaç sayfaydiki
araya küçük bi kitap mı alsanyani her kitabı güzel olacak diye bir şey yok. zaten bence öyküleri zayıf biraz romanlarına göre.
500 küsür
küçük kitabım yokaraya küçük bi kitap mı alsan
başka bi kitabı da yarısına kadar okuküçük kitabım yok
Telefonun da play store varsa ücretsiz kitaplar bölümünde beyaz günler diye bi kitap var ikiyüz kusur sayfa onu okuyabilirsin yani aman aman diil ama sürükleyici boş zamanda okunabilcek bisi küçük kitabın yoksa tavsiye ederim bide devamı var pembe günler diye onu okumadım ama
Telefonun da play store varsa ücretsiz kitaplar bölümünde beyaz günler diye bi kitap var ikiyüz kusur sayfa onu okuyabilirsin yani aman aman diil ama sürükleyici boş zamanda okunabilcek bisi küçük kitabın yoksa tavsiye ederim bide devamı var pembe günler diye onu okumadım ama
ince memed tabi kiyaşar kemalin hangi kitabını okumamı tavsiye edersiniz.
yaşar kemalin hangi kitabını okumamı tavsiye edersiniz.
Kitaplarim geldi. Sirada bekleyen onca kitabim varken ilk tercihim hemen değişti. Elimdeki kitabi bitirmem lazim acilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?