Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlar
soner yalçın-the özal sf 70 (ara ara okuyacağım bu kitabı )
ferrarisini satan bilge sf 20

bende ahmet ümit hayranıyım. sultanı öldürmek kitabını aldım. onuda okumadım hala.
elveda güzel vatanımda gözümü korkutuyor açıkçası

Akşam evde hayatın kaynağını okudum son sayfalara yaklaştım bitmek üzere bu akşam biter. Kitap 850. sayfadan sonra daha bi güzelleşti. Bunca zamandır elimde beklettiğime üzüldüm.

Günaydın kitap kurtları
Attila sayfa 160 dayım 500 sayfa bugün hızlı ilerleyecegimi dusunuyorum bata baktım olcak hafta sonu sınavlarını verirsem daha hızlı ilerlerim gibi geliyo:)

Telefonun da play store varsa ücretsiz kitaplar bölümünde beyaz günler diye bi kitap var ikiyüz kusur sayfa onu okuyabilirsin yani aman aman diil ama sürükleyici boş zamanda okunabilcek bisi küçük kitabın yoksa tavsiye ederim bide devamı var pembe günler diye onu okumadım ama

telefondan okuymayı pek sevmiyorum. teşekkür ederim tavsiyen için

yaşar kemalin hangi kitabını okumamı tavsiye edersiniz.

hiç yaşar kemal okumadım desem
Kitaplarim geldi. Sirada bekleyen onca kitabim varken ilk tercihim hemen değişti. Elimdeki kitabi bitirmem lazim acilen.

evde en az 7-8 tane okumadığım kitap varken benim de gözüm sürekli yeni kitaplara ya bi durdurmam lazım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…