Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

herkese mutlu yıllar kızlar şimdiden

2015'de kaç kitap okudum bilmiyorum ama 2016'da vikitap sayesinde sayı tutabilirim sanırım.
hedef olarak da 40 kitap diyorum kendime. hem kpss ve yds, hem de düğün hazırlıkları yetişemem gibi geliyor ama yine de hedefi çok koyalım ki bizi kamçılasın

Evet dün gece saat 01:00 sularında nazan bekiroğlu mucellaya başladım perdeyide açtım gece gece kar yagiyo ben yatakta mumlarida tütsümüde yaktım ay bi romantik bi romantik bi gece önce hiç uyumamistim yani 24 saat uykusuzdum neyse başladım okumaya bir sayfa bir sayfa bir sayfa daha nolacak acaba diye diye saat oldu üç uyuyamiyorum ertesi gün is var kitap kucağında yatakta uyyakalmisim üçten sonra hayatımda ilk kez kitap okurken uyyakaldim:)
Sabah kalktım zor bela ise gittim utanmasam ve kar yagmamis olsa yolda giderken okuycaktim ise gittim üstümü çıkarır çıkarmaz yine başladım okumaya bana hadi erken cık dediler bugün kitabı bitirip öyle gitmeyi bile düşündüm yolda eve giderken merak ederim diye:) yolda yol olsa balkondan hastane gorunuyo sitenin kapısıyla hastanenin bahçe kapısı bitişik:)
Eve geldim oğlumu uyuttum geçtim yine başına bitmesin istiyorum ama bitiyo

Surrender mutlu yıllar, en güzel yeniyıl kutlaması kızının gelişi olacak artık.

İnşallah ağrısız sızısız güzel bir doğum olurr.
merhaba, mutlu yıllar lavin, bizim minnoş ocakta gelmek istemedi
ayın 28 inde geldi
inşallah senın bebikte saglıcakla gelır. allah yardımcın olsun gebelık süresince

merhaba, mutlu yıllar lavin, bizim minnoş ocakta gelmek istemedi
ayın 28 inde geldi
inşallah senın bebikte saglıcakla gelır. allah yardımcın olsun gebelık süresince

Çok sevindim tebrik ederim
Allah sağlıka analı babalı büyütsün

Kış Bahçesi sayfa 69. dayım. çok güzel kar yağıyor, hava tam yatıp da kitap okumalık ama benim ders çalışmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…