Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

vikitap yerine 1000kitaba taşınalım bence :)

1000kitabı daha çok begendim ben

1000 kitapta da nick im _Simurg_m
ne zaman güncellerim Allah kerim vi kitapla uğraşmaktan daha iyi sanki.

günaydınlar
1000kitaba sizden okuyunca bende baktım meğer daha önceden üye olmuşum takip edelim birbirimiz Ama çok güncel değil vikitabı baya güncel tutuyordum.

günaydınlar
1000kitaba sizden okuyunca bende baktım meğer daha önceden üye olmuşum takip edelim birbirimiz Ama çok güncel değil vikitabı baya güncel tutuyordum.

Benim de vikitap yıllardır tuttuğum yer olduğu için daha günceldi, ama artık açamıyorum bile siteyi. Bunda yeniden ekleme yapıyorum biraz zaman alacak gibi ama sevdim.

Benim de vikitap yıllardır tuttuğum yer olduğu için daha günceldi, ama artık açamıyorum bile siteyi. Bunda yeniden ekleme yapıyorum biraz zaman alacak gibi ama sevdim.
Bende sevdim kitapla uğraşmak eğlenceli bana müthiş keyif veriyor. Vikitap 1000kitap kütüphane gibi benim sizin kadar çok fazla okuma geçmişim yok ama yinede güncellemekte fayda var.

aynen benim için vi kitapta sıfır 1000kitapta. Güncellemeye 1000 kitapla başlamak daha güzel ve kolay gelcek gibi. Vikitap hızlı bi site olsa sıkıntı yokta çıldırtıyor.

bende 1000 kitapta yazın uyelık açmısım meger:)
orası hızlı oldugu ıcın ordan devam edıcem vıkıtabı acamıyorum ben bugun kaç kere denedim:)

İyi akşamlar
Bülbülün Kırk Şarkısı sayfa 139'dayım.
Güzel gidiyo..

ya 1000kitapta okumakta olduğumuz kitabı ekleyince tarihi otomatik alıyor mu acaba? kitabı okudum seceneğini secince tarih girilebiliyor sadece. kafam karıştı bide nerden takip etcez birbirimizi. of kafamda deli sorular . herşey zor gözüküyor bana.
_Simurg_m kullanıcı adım ekleyebilirsniz siz ekleyin.

Kristin Hannah - Kış Bahçesi sayfa 222 deyim bu hafta mutlaka bitireceğim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…