Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hımm anladım, ben kitaba dokunmak isteyenlerdenim gerçi tabletim de yok ama olsa da ordan okumazdım galiba
Kızlar bitirdiğiniz kitapları hangi topiğe bitti die yazıyorsunuz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bildirimleriniz.592561/page-279#post-44568673

BU TOPİK TAM BANA GÖRE KIZLAR bende aranıza katılmak istiyorum kitap okumayı çok seven jitap okumaya aç gözlü biri olarak hem paylaşım yapıp hemde önerilerinizi almak için inanılmaz bi fırsat bu şuan elimdeki kitap
Senden Önce Ben --Jojo Moyes sayfa 137 :)

Merhaba arkadaşlar bende düzenli kitap okumayı çok istiyorum fakat çoçukluğumdan bu yana böyle bir alışkanlık kazanamadım maalesef ,şimdi sizlere katılarak telafi etmek istiyorum.En son "kızımı yetiştiriyorum" adlı bir kitap aldım mine izgi'nin ona devam edicem ,ilk olarak inşallah sizlerinde desteği ile hedefim ayda 1 kitap.

Bayan Peregreine'ın Tuhaf Çocukları bitti. sanırım yeni kitabı da çıkacak sonu biraz havada kaldı yani
biraz çocuksu bir kitaptı ondan çok bayılmadım, sanırım ikinci kitap çıksa da okumam
şimdi hediye kitaplarım gelmeye başlayana kadar ince bir kitap olsun diye Bozkurt Güvenç'in "Kültürün ABC" sini okuyacağım

Çok şükür bir sıkıntım yok, sakin geçiyor diyelim. Bu arada Kardeşimin Hikayesi'ni okudum. Güzel bir kitaptı, teşekkür ederimm
lavin ikinci bir gün yapıyoruz. 5 kişilik bir grup. bebekten sonra vaktin olmaz diye katılamamıştın 1. gruba simdi katılmak istermisin? benim ki sadece bir fikir ama son gün senin olur bebek geldiği ay kitaplarında hazır eline gelir

Hoş geldiniz amaç da bu zaten bir iki derken bir bakmışsın kitapkurdu olmuşsun , keyifli okumalar

hoş geldiniz
ilk mesajımızdaki kurallarımızı okudunuz mu

Davet için teşekkür ederim canımmm. Daha önce de arkadaşlar teklif ettiler ama ben maalesef katılamayacağım. Önümüzdeki yıl hepsine katılacağım ama

Ooooo ciddi misin ay ben de gitmeden bitiririm belki ama o ilerleyen yerlere gelemedm ki

Bülbülü Öldürmek'i bitirdim. Birkaç ay önce Fareler ve İnsanlar'ı okumuştum. Ondan beri bu derece keyifle okuduğum bir kitap olmamıştı .Tabii beni ağlatan da...

Şu an yorum yapamıyorum spoiler olmasın diye ama sen bitirince karakter hakkında konuşalım.

pasarofca bak sonra da bunu okuruz :)

Evet,evet kesinlikle okumalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…