hımm anladım, ben kitaba dokunmak isteyenlerdenim gerçi tabletim de yok ama olsa da ordan okumazdım galibaÇantamda başına bişey gelir diye korkuyorumben tablet olayı çıktıktan sonra yanımda kitap taşımayı bıraktım. Kitabın kendisini satın alıyorum. Pdften okuyorum. Eve gelince aslından birkaç sayfa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bildirimleriniz.592561/page-279#post-44568673Kızlar bitirdiğiniz kitapları hangi topiğe bitti die yazıyorsunuz ?
hımm anladım, ben kitaba dokunmak isteyenlerdenim gerçi tabletim de yok ama olsa da ordan okumazdım galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bildirimleriniz.592561/page-279#post-44568673
Ruhi Mücerret 149 dayım. Dün akşam evde olmadığımdan pek okuyamadım, hedefim yarına bitirmek.
Çok şükür bir sıkıntım yok, sakin geçiyor diyelim. Bu arada Kardeşimin Hikayesi'ni okudum. Güzel bir kitaptı, teşekkür ederimmCanım nasıl gidiyor hamilelik
lavin ikinci bir gün yapıyoruz. 5 kişilik bir grup. bebekten sonra vaktin olmaz diye katılamamıştın 1. gruba simdi katılmak istermisin? benim ki sadece bir fikir ama son gün senin olur bebek geldiği ay kitaplarında hazır eline gelirÇok şükür bir sıkıntım yok, sakin geçiyor diyelim. Bu arada Kardeşimin Hikayesi'ni okudum. Güzel bir kitaptı, teşekkür ederimm
Hoş geldiniz amaç da bu zaten bir iki derken bir bakmışsın kitapkurdu olmuşsun , keyifli okumalarMerhaba arkadaşlar bende düzenli kitap okumayı çok istiyorum fakat çoçukluğumdan bu yana böyle bir alışkanlık kazanamadım maalesef ,şimdi sizlere katılarak telafi etmek istiyorum.En son "kızımı yetiştiriyorum" adlı bir kitap aldım mine izgi'nin ona devam edicem ,ilk olarak inşallah sizlerinde desteği ile hedefim ayda 1 kitap.
Çok şükür bir sıkıntım yok, sakin geçiyor diyelim. Bu arada Kardeşimin Hikayesi'ni okudum. Güzel bir kitaptı, teşekkür ederimm
BU TOPİK TAM BANA GÖRE KIZLAR bende aranıza katılmak istiyorum kitap okumayı çok seven jitap okumaya aç gözlü biri olarak hem paylaşım yapıp hemde önerilerinizi almak için inanılmaz bi fırsat bu şuan elimdeki kitap
Senden Önce Ben --Jojo Moyes sayfa 137 :)
hoş geldinizMerhaba arkadaşlar bende düzenli kitap okumayı çok istiyorum fakat çoçukluğumdan bu yana böyle bir alışkanlık kazanamadım maalesef ,şimdi sizlere katılarak telafi etmek istiyorum.En son "kızımı yetiştiriyorum" adlı bir kitap aldım mine izgi'nin ona devam edicem ,ilk olarak inşallah sizlerinde desteği ile hedefim ayda 1 kitap.
Davet için teşekkür ederim canımmm. Daha önce de arkadaşlar teklif ettiler ama ben maalesef katılamayacağım. Önümüzdeki yıl hepsine katılacağım amalavin ikinci bir gün yapıyoruz. 5 kişilik bir grup. bebekten sonra vaktin olmaz diye katılamamıştın 1. gruba simdi katılmak istermisin? benim ki sadece bir fikir ama son gün senin olur bebek geldiği ay kitaplarında hazır eline gelir
İntiharından önce yazdığı mektubu okudun mu?amok koşucusu bitti.kısa kısa hikayalerden oluşan kitap..
asıl ilginç olan, kitabın yazarı stefan zwing eşiyle beraber intahar etmesi..
Evet kuralları okudum canım 2günde bir yazıcam inşallah :)hoş geldiniz
ilk mesajımızdaki kurallarımızı okudunuz mu
Ooooo ciddi misinay ben de gitmeden bitiririm belki ama o ilerleyen yerlere gelemedm ki
pasarofca bak sonra da bunu okuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?