Kuyucaklı Yusuf'u ben bitirmek üzereyim. Çok beğendim.
Ben sanıyeler once bıtırdım.cok huzunlu bıtıyor.bır taraftan yusuf' a kızarken bır taraftan da 1900 lerın basında yasamıs bır ınsanı su devırle kıyaslıyor olabılecegımdeb dolayı kendıme kızıyorum.bıtır bakalım sen ne dusuneceksın.Ben de beğendim, anlatımının doğallığı ve betimlemelerin gerçekçiliği çok etkileyici. Yaklaşık 90 Sayfam kaldı bitirmek için, hem merak ediyorum hem de bitmese bu anlatım diyorum.
Ben sanıyeler once bıtırdım.cok huzunlu bıtıyor.bır taraftan yusuf' a kızarken bır taraftan da 1900 lerın basında yasamıs bır ınsanı su devırle kıyaslıyor olabılecegımdeb dolayı kendıme kızıyorum.bıtır bakalım sen ne dusuneceksın.
Orhan Pamuk hiç okumadım. Hangi kitabıyla başlamamı önerirsiniz?
Şimdi okumaycağım canım zaten almayı düşünüyorum o yüzden sordum. Göçebeyi henüz bitiremedim. Bitirir bitirmez Küçük kadınlara geçeceğim.ben masumiyet müzesini okumuştum bitek çok beğenmedim ama o kitabın da kendine özgü bi hayran kitlesi var ben zevksizim galibaküçük kadınları okumayacak mısın
Şimdi okumaycağım canım zaten almayı düşünüyorum o yüzden sordum. Göçebeyi henüz bitiremedim. Bitirir bitirmez Küçük kadınlara geçeceğim.
Tatlım şmdi bilgisayarı kapatıp Göçebeye geçiyorum . Yarıdayım ama kısa sürede bitecek kesin çünkü harika.yavaş yavaş okuyup seni bekliyorum bengöçebe ya bak bi daha okumak istedim o kitabı, kuzenime vermiştim seneler önce ne yaptı acaba
Tatlım şmdi bilgisayarı kapatıp Göçebeye geçiyorum . Yarıdayım ama kısa sürede bitecek kesin çünkü harika.
Sende okuma listene ekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?