Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de beğendim, anlatımının doğallığı ve betimlemelerin gerçekçiliği çok etkileyici. Yaklaşık 90 Sayfam kaldı bitirmek için, hem merak ediyorum hem de bitmese bu anlatım diyorum.
Ben sanıyeler once bıtırdım.cok huzunlu bıtıyor.bır taraftan yusuf' a kızarken bır taraftan da 1900 lerın basında yasamıs bır ınsanı su devırle kıyaslıyor olabılecegımdeb dolayı kendıme kızıyorum.bıtır bakalım sen ne dusuneceksın.

kültürün ABCsi kitabını yoğun uğraşlarım sonucunda bitirdim bu tarz kitaplarda çok sıkılıyorum sonra sıkıldığım için de kendime kızıyorum
Küçük Kadınlar'a başlayacağım ama başlamak için de B BaslarsanBitirirsin u beklemem lazım, belki de dayanamayıp ufaktan başlarım ya bana kızmaz ki o

Ben de az önce bitirdim. Aynı hisleri paylaşıyoruz. Ben annesine de çok kızdım. Kadın öyle dedi böyle yaptı derken yine aklını çeldi. Garip ama bazı şeyler hala değişmemiş. Zenginsen ve de güçlü bir tanıdığın varsa hayat bazıları için çok kolay.

iyi pazarlar kızlar
dün Tespih Ağacının Gölgesinde bitti
Bülbülü öldürmek kadar tat vermedi bana.. Yine güzeldi tabi ama ne bileyim, diğerinin yanında yavan kaldı sanki
bi kitaplığıma gidip bakayım, sıradaki kitabım ne olsun diye

Ahmet Altan ölmek kolaydır sevmekten bitti. Ben kitabı beğendim. Osmanlı dönemini anlatıyor. Anlatımı çok hoş, hikaye insanı sarıp sarmalıyor.
Yeni kitabım sarah jio gündüz sefası

ben masumiyet müzesini okumuştum bitek çok beğenmedim ama o kitabın da kendine özgü bi hayran kitlesi var ben zevksizim galiba küçük kadınları okumayacak mısın
Şimdi okumaycağım canım zaten almayı düşünüyorum o yüzden sordum. Göçebeyi henüz bitiremedim. Bitirir bitirmez Küçük kadınlara geçeceğim.

Şimdi okumaycağım canım zaten almayı düşünüyorum o yüzden sordum. Göçebeyi henüz bitiremedim. Bitirir bitirmez Küçük kadınlara geçeceğim.

yavaş yavaş okuyup seni bekliyorum ben göçebe ya bak bi daha okumak istedim o kitabı, kuzenime vermiştim seneler önce ne yaptı acaba

yavaş yavaş okuyup seni bekliyorum ben göçebe ya bak bi daha okumak istedim o kitabı, kuzenime vermiştim seneler önce ne yaptı acaba
Tatlım şmdi bilgisayarı kapatıp Göçebeye geçiyorum . Yarıdayım ama kısa sürede bitecek kesin çünkü harika.
Sende okuma listene ekle.

Ben Brida'yı okuyorum, yazarı Paulo Coelho. Simyacı'yı okuduysanız öneririm, bana şimdilik aynı havayı verdi. ^_^

Alice Ölüler Diyarında bitti. Zombiler üzerine yazılmış bir kitaptı. Alice Harikalar Diyarında'n esinlenmiş bazı karakterler vardı. Okuyunca direkt dikkati çekiyor. Kitabın çevirisi hiç güzel değildi, bir sürü anlatım bozukluğu vardı, kendimi test çözüyor gibi hissettim, sürekli yanlışları buldum durdum. Yazım hataları da baya vardı.

Yeni kitabım, Orhan Veli__Bütün Yazıları II Bindiğimiz Dal, 214 sayfa.

Sahafta görüp almıştım. Sadece şiirlerini okumuştum Orhan Veli'nin. Düz yazıları nasıl olacak merak ediyorum. Bütün Yazıları I'i bulamadım. Neyseki roman değil de o yüzden bir sıkıntı olmaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…