- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Yok değilim ama orda doğdum büyüdüm, ailem de hâlâ orda yaşıyo, kırıkkaleli sayılırım yani artık
Amin Maloof'un Semerkant ve Doğunun Limanları'ni okumuştum, anlatımı hoştur umarım sen de beğenirsin
Kuyucaklı'yı bitirdin mi yoksa
Olsun bitti ya sen ona bakEvettttt ama hüzünlü bittiğinden sevinemedim bitirdiğime pek
Olsun bitti ya sen ona bak
Beğendin mi sonunu, bana kız ( adı müzeyyen miydi) annesine çabuk yenildi gibi geldi
ay nasıl sinir bir kadın o nasıl çirkeeefffEvet bitti şükür, bu ay bir kitap bitirebildim sonunda
sonuna üzüldüm, şaşırdım, ikisi kaçıp mutlu mesut yaşasaydı keşke.
Muazzezin de annesinin dayatması ve alkol dışında, parasızlığına, yaşına, boşluğuna verdim gitti
Hangi kitap bu bahsettiğinizay nasıl sinir bir kadın o nasıl çirkeeefffsaçlarını elime dolayıp sürüklemek istedim
Kuyucaklı Yusuf.Hangi kitap bu bahsettiğiniz
Öz anne bir de...ay nasıl sinir bir kadın o nasıl çirkeeefffsaçlarını elime dolayıp sürüklemek istedim
Başla bir an önce de hayatının en güzel romanlarından birini okuyacaksın benceKürk mantolu madonna
Artik yarin baslayayim yahu.
evet şaka gibi gerçekten. kitabın sonuna kadar merakla bekledim bir şey olur da anne üvey çıkar diye. çıkmadı.Ben de okumuştum o kitabı. Ama karakterlerin adını unutmuşum.
Ben de inanamamıştım öz anne olmasına
O konuda pek şüphem yok :) baslarsam 2 3 günlük ömrü var da baslayamadim iş güçten.Başla bir an önce de hayatının en güzel romanlarından birini okuyacaksın bence
Evet bitti şükür, bu ay bir kitap bitirebildim sonunda
sonuna üzüldüm, şaşırdım, ikisi kaçıp mutlu mesut yaşasaydı keşke.
Muazzezin de annesinin dayatması ve alkol dışında, parasızlığına, yaşına, boşluğuna verdim gitti
Anası ayrı dert zaten ama kız çok dirayetsiz çıktı benceay nasıl sinir bir kadın o nasıl çirkeeefffsaçlarını elime dolayıp sürüklemek istedim
Kız bir tuhaf değil miydi ama? Ne istediğini pek de biliyor gibi değildi sankiAnası ayrı dert zaten ama kız çok dirayetsiz çıktı bence
Kız bir tuhaf değil miydi ama? Ne istediğini pek de biliyor gibi değildi sanki
Ben de okumuştum o kitabı. Ama karakterlerin adını unutmuşum.
Ben de inanamamıştım öz anne olmasına
Ben deniz tatilinde okumuştum, biraz ağır gelmişti tatil için:)O konuda pek şüphem yok :) baslarsam 2 3 günlük ömrü var da baslayamadim iş güçten.
Aynen bize neyseKocası bile kabul etmişti kızlar, bize laf düşmez artık
Aslında çok da şaşırmamak gerek, günümüzde öz annelerin neler yaptığını görüyoruz üçüncü sayfa haberlerde...
Deniz tatilinde okunacak kitap degil canim belli o zatenBen deniz tatilinde okumuştum, biraz ağır gelmişti tatil için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?