Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yusuf ile zuleyhaya yeni bi başlangıç yapıp bitirdim

Nazan bekiroglunu okurken bişey farkettim kendimde, aslında hepimizin bildiği olayları isliyo ;adem ile Havva ,yusuf ile Züleyha Habil ile kabil gibi
Sonunu biliyorum tüm hikayeyi çok iyi biliyorum aslinda ama kitabın sonuna doğru yinede merak ediyorum:))
Olaylara o kadar güzel anlamlar yüklüyo ki bu kadını beğenmemek elimde diil sanırım sadece bazı kitapları Nazan bekiroglunun bende çıtayı yüksek olduğu için beklediğim performansı bulamıyorum...
Kitap kesinlikle önerilir su gibi akiyo...

Nar Ağacı dün akşam bitti. sonu biraz eksik gibi geldi bana, ama genel anlamda kitabı çoookkk beğendim
çok yakın iki arkadaşımla birlikte mayıs ortasında Mücella'ya başlayacağız. bi de onlarla ortak okuma etkinliği düzenlemiş olduk yani
bu sabah itibarı ile başladığım kitabım sevgili loliss ciğimin hediyesi olan Cengiz Aytmatov'un Cemile-Sultan Murat kitabı henüz 20li sayfalardayım ama musait bir zamanıma denk gelirse birkaç gün içinde biter, çok güzel bir anlatımı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…