Yaşasın
En son bi noel bölümü vardi isteayy canım Sherlock yaa, ne kaa özledim
En son bi noel bölümü vardi iste
Cekimleri baslamamis miydi2017ye kadar bekle dur işin yoksa
Cekimleri baslamamis miydieylül gibi falan gelir diyordum ama
2017 diye duydum ben de, keşke eylülde olsa
oldu mu şimdi?
Ben sıkılıyorum bizimkileri izlerken yabütün sevdiğim diziler hep mini dizi şeklinde, bizim diziler öyle mi ama colkını çıkartıyorlar bir sezon içerisinde
Ben sıkılıyorum bizimkileri izlerken yauzat uzat
Hangisi? Bi poyraz karayeli izliyoruz o da dökülüyor aradaben ancak 3 parçaya ayırıp falan izleyebiliyorum, o da 1 tane dizi var izlediğim onu bile yani
Hangisi? Bi poyraz karayeli izliyoruz o da dökülüyor arada
ayyy Benedictim CumberbatchimYaşasınkitaplarindan okumadigim yok sanirim. Sherlock'la ilgili olan diziler filmler zaten kaçmaz. (Robert Downey jr. Kusura bakmasin da Benedict Cumberbatch'in üzerine tanimam) Houdini and Doyle'a basladim dün fena degil gibi :)
Hayat Sarkisina tekrarlari gelirse bakiyordum. Denk gelmiyor sanirim bu ara baya oldu izlemeyeliHayat şarkısı izliyorum ben de o da sırf Birkan Sokullu'nun hatrına ve 3 parçaya ayrılmış biçimde
Poyraz Karayel'i baştan izlemeye başlamadım sonradan da pişman oldum. ama en baştan izlemek de gözüm kesmiyor yaa mübarekler çok uzunlar
Bekar olsam bi onun bir de ian somerhalderin resimlerini duvara asabilirdimayyy Benedictim Cumberbatchim
adam sherlock olmak için yaratılmış
çok seviyorum onu harika bi oyuncu ve çok iyi bir insan
Hayat Sarkisina tekrarlari gelirse bakiyordum. Denk gelmiyor sanirim bu ara baya oldu izlemeyelipoyraz iyidir ya zülfikar icin bile izlenir yani not: yerli diziler yersiz uzun
Ayrica takim elbise bir insana bu kadar mi yakışırayyy Benedictim Cumberbatchim
adam sherlock olmak için yaratılmış
çok seviyorum onu harika bi oyuncu ve çok iyi bir insan
Bekar olsam bi onun bir de ian somerhalderin resimlerini duvara asabilirdim
O ara ben Alperi ikinci kez uyutmus yemek yemis mutfagi toplamis cayi demlemis bitirmis uykunun ilk evresine gecmis bulunuyorumsaat 8den 12ye kadar sürüyor yaaözeti reklamı osu busu derken resmen 4 saat
ayy iaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?