O ara ben Alperi ikinci kez uyutmus yemek yemis mutfagi toplamis cayi demlemis bitirmis uykunun ilk evresine gecmis bulunuyorum
boşanıyor muymuş neymis bu arada. Ergen ergen the vampire diaries izleme sebebi yahu
vampire diaries i ben de baya bi izledim ve damona bayılıyodum ben deBekar olsam bi onun bir de ian somerhalderin resimlerini duvara asabilirdim
ninanın en yakın arkadaşıyla fingirdemiş sonra çok eleştirilmiş bu yakınlaşmalarıevlimiymiş oNina'nın sevgilisi değil miydi o yahu ne ara evlendi
Vampir günlüklerini ben de çok izlerdim ama Nina ölünce bıraktım
Kkda takiliyorum bende ara ara göz atiyorum :)ben de genelde 11 reklamından sonra amaaann haftaya özetini izlerim diyip yatıyorum
vampire diaries i ben de baya bi izledim ve damona bayılıyodum ben de
ama klaus da acayip bişi yahuu
kocalar duymasın
Ohoooo. Ninanin arkadasiyla evlendiydi sanirim Nikkie ile. Mavi takim elbise giydiydi hatta düğünündeevlimiymiş oNina'nın sevgilisi değil miydi o yahu ne ara evlendi
Vampir günlüklerini ben de çok izlerdim ama Nina ölünce bıraktım
aboooooooooninanın en yakın arkadaşıyla fingirdemiş sonra çok eleştirilmiş bu yakınlaşmaları
sonra da buna rağmen o kızla evlenmiş daha yeni
hatta ninayı düğüne çağırmışlar gelmemiş
Kkda takiliyorum bende ara ara göz atiyorum :)
Ohoooo. Ninanin arkadasiyla evlendiydi sanirim Nikkie ile. Mavi takim elbise giydiydi hatta düğününde
He ya o da var bak Caroline o varken hala Tyler'in pesinde ne dolaniyordu anlamis degilim bu arada. Terligi kafasina firlatasim geliyordu oturdugum yerdenvampire diaries i ben de baya bi izledim ve damona bayılıyodum ben de
ama klaus da acayip bişi yahuu
kocalar duymasın
Sefer öldü mü ölmedi mi derken tuttum instagram hesabina baktim. Adam yeni film cekecekmisbence Poyraz Karayel in artık suyu çıktı ki ben çok sıkı bir izleyicisiydim. Sefer'in diziden çıkması, her felaketin Poyraz'ın başına gelmesi ve Ayşegül- Poyraz'ın abartılı sevdası gına getirdi
Sefer Poyrazla kavga ettiği için gönderdiler diziden. İlker Kaleli ya o ya ben demiş. Sefer'in ipi çekildi haliyleSefer öldü mü ölmedi mi derken tuttum instagram hesabina baktim. Adam yeni film cekecekmisseferi öldurmeyeceklerdi. He izliyorum ama artik hobi olarak
Kanit iyidir iyi :) ders niteliginde sirf Sevil Atasoy icin bile izlenir yani. Tekrarlari verildiginde nadir de olsa izlemedigim bölüm çıkıyor izliyorum. Bu aksam poyrazdan sonra verirler yine :) Behzat Ç.de güzeldi onu da yorgunluktan uyuyakalmadigim zamanlar izliyordum :)bu yıl ve geçen yıl takip ettiğim dizi olmadı belkide eşim yüzünden.
KANIT'ı bilir misiniz?(2009yapımı:)
ben cok severım:)(tess okumamdan belli) onun tüm bölümleri yüklü akşam bişey izlemek isteyince flashtan onu açıyorum.
eşim sıkılıncada behzatın tüm bölümleri var onu izliyor.
onlar bitince 20 dakika yada galip derviş izlemeyi düşünüyorum..
kanıt 100 bölüm çekilmiş. ama 2009da ben 2 yada 3 bölüm izlemiştim. tess i okuyunca yüklettim flaşa dev ekranda izliyorum..Kanit iyidir iyi :) ders niteliginde sirf Sevil Atasoy icin bile izlenir yani. Tekrarlari verildiginde nadir de olsa izlemedigim bölüm çıkıyor izliyorum. Bu aksam poyrazdan sonra verirler yine :) Behzat Ç.de güzeldi onu da yorgunluktan uyuyakalmadigim zamanlar izliyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?