Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

evlimiymiş o Nina'nın sevgilisi değil miydi o yahu ne ara evlendi
Vampir günlüklerini ben de çok izlerdim ama Nina ölünce bıraktım
ninanın en yakın arkadaşıyla fingirdemiş sonra çok eleştirilmiş bu yakınlaşmaları
sonra da buna rağmen o kızla evlenmiş daha yeni
hatta ninayı düğüne çağırmışlar gelmemiş

ninanın en yakın arkadaşıyla fingirdemiş sonra çok eleştirilmiş bu yakınlaşmaları
sonra da buna rağmen o kızla evlenmiş daha yeni
hatta ninayı düğüne çağırmışlar gelmemiş
abooooooooo
ben bunları hiç bilmiyorum ya Nina ile ayrıldılar diye ninada diziden ayrıldı sanıyordum ben, meğer neler neler olmuş
Kkda takiliyorum bende ara ara göz atiyorum :)

ben de el işiyle uğraşıyorum genelde

vampire diaries i ben de baya bi izledim ve damona bayılıyodum ben de
ama klaus da acayip bişi yahuu
kocalar duymasın
He ya o da var bak Caroline o varken hala Tyler'in pesinde ne dolaniyordu anlamis degilim bu arada. Terligi kafasina firlatasim geliyordu oturdugum yerden

bence Poyraz Karayel in artık suyu çıktı ki ben çok sıkı bir izleyicisiydim. Sefer'in diziden çıkması, her felaketin Poyraz'ın başına gelmesi ve Ayşegül- Poyraz'ın abartılı sevdası gına getirdi

Sefer öldü mü ölmedi mi derken tuttum instagram hesabina baktim. Adam yeni film cekecekmis seferi öldurmeyeceklerdi. He izliyorum ama artik hobi olarak

Sefer öldü mü ölmedi mi derken tuttum instagram hesabina baktim. Adam yeni film cekecekmis seferi öldurmeyeceklerdi. He izliyorum ama artik hobi olarak
Sefer Poyrazla kavga ettiği için gönderdiler diziden. İlker Kaleli ya o ya ben demiş. Sefer'in ipi çekildi haliyle

bu yıl ve geçen yıl takip ettiğim dizi olmadı belkide eşim yüzünden.

KANIT'ı bilir misiniz?(2009yapımı:)
ben cok severım:)(tess okumamdan belli) onun tüm bölümleri yüklü akşam bişey izlemek isteyince flashtan onu açıyorum.
eşim sıkılıncada behzatın tüm bölümleri var onu izliyor.
onlar bitince 20 dakika yada galip derviş izlemeyi düşünüyorum..

Merhaba kızlar,

2 gündür kitabımı okuyamıyorum, yorgunluktan erkenden uyuyorum. Bugün erken döndüm okuldan, bakalım okuyabilecek miyim, çok yorgun hissediyorum.

Kizlar bildirim sayfasina kitabi bitirince basladigimiz tarihle beraber bitirdiğimiz kitabi mi yaziyoruz.ben sadece buraya gunluk okudugum kitabi ve kaldigim sayfa sayisini yaziyorum baska yapamam gereken bir sey var mi acaba??

Kanit iyidir iyi :) ders niteliginde sirf Sevil Atasoy icin bile izlenir yani. Tekrarlari verildiginde nadir de olsa izlemedigim bölüm çıkıyor izliyorum. Bu aksam poyrazdan sonra verirler yine :) Behzat Ç.de güzeldi onu da yorgunluktan uyuyakalmadigim zamanlar izliyordum :)

kanıt 100 bölüm çekilmiş. ama 2009da ben 2 yada 3 bölüm izlemiştim. tess i okuyunca yüklettim flaşa dev ekranda izliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…