buraya 2 günde bir gelip okumada ne alemde olduğumuzu söylüyoruzKizlar bildirim sayfasina kitabi bitirince basladigimiz tarihle beraber bitirdiğimiz kitabi mi yaziyoruz.ben sadece buraya gunluk okudugum kitabi ve kaldigim sayfa sayisini yaziyorum baska yapamam gereken bir sey var mi acaba??
Tess'i merak ettim simdi :)kanıt 100 bölüm çekilmiş. ama 2009da ben 2 yada 3 bölüm izlemiştim. tess i okuyunca yüklettim flaşa dev ekranda izliyorum..
Tesekkurlerburaya 2 günde bir gelip okumada ne alemde olduğumuzu söylüyoruz
bildirim sayfasına da kitabı bitirdiğimiz zaman atıyorum Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna bitti yazıyoruz
başlama tarihini yazıp yazmamak tamamen sizin inisiyatifinizde
Bu ayı iki kitapla tamamlayıp kendimi aştımyeni kitabıma karar veremedim daha, semerkant veya bülbülü öldürmek'e başlarım yarın.
Ben biraz başlamıştım aslında ama araya zaman girdi unuttumsemerkant ı merak ediyorum
O zaman önce onu oku biz de fikir sahibi olalımBen biraz başlamıştım aslında ama araya zaman girdi unuttum
O zaman önce onu oku biz de fikir sahibi olalım
Tatildeydim :) ara ara girebildim tabi kitapta okuyamadım bide internet olmayan bi yerdeydim:)merhaba uzun süredir görünmüyordunuz?
Csi dizileri de iyi oluyor aslinda da izlemedigim kalmadi tukettim hepsini :-/Yeni kitabıma sabah karar verdim
Taaa migrostaki kitap endiriminden geçen sene aldigim bir Ahmet ümit kitabı
Beyoglunun en güzel abisi yeni kitabım
Bugün iş yerine götürdüm
Yerimden kalkıp kimseyle pek konuşmadım sadece işimi yapıp kitap okudum şu an 160. Sayfadayim birazdan kahve eşliğinde devam edicem
Bu arada kanıt izlemeye bayılırım ama katili hiç tahmin edemiyorum ya benden polis Molis olmazmış
Ama Ahmet umitin tarzına alıştım katili iyi sakliyo fakat hep bahcevan cikiyo dikkati bi yere çekiyo çekiyo o insan yada insanlar çıkmıyo yani şu an eminim ki dikkati çektiği kişiler diil çok az üstünden hızlıca geçtiği biri işledi cinayeti:)
Paptyacim çok güzel geçti iyiki turla falan gitmemişim ve dikkatimi şu çekti ne kadar turla gezen insan varsa hepsi türkü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?