Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kizlar bildirim sayfasina kitabi bitirince basladigimiz tarihle beraber bitirdiğimiz kitabi mi yaziyoruz.ben sadece buraya gunluk okudugum kitabi ve kaldigim sayfa sayisini yaziyorum baska yapamam gereken bir sey var mi acaba??
buraya 2 günde bir gelip okumada ne alemde olduğumuzu söylüyoruz
bildirim sayfasına da kitabı bitirdiğimiz zaman atıyorum Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna bitti yazıyoruz
başlama tarihini yazıp yazmamak tamamen sizin inisiyatifinizde

Tesekkurler

Yeni kitabıma sabah karar verdim
Taaa migrostaki kitap endiriminden geçen sene aldigim bir Ahmet ümit kitabı
Beyoglunun en güzel abisi yeni kitabım
Bugün iş yerine götürdüm
Yerimden kalkıp kimseyle pek konuşmadım sadece işimi yapıp kitap okudum şu an 160. Sayfadayim birazdan kahve eşliğinde devam edicem

Bu arada kanıt izlemeye bayılırım ama katili hiç tahmin edemiyorum ya benden polis Molis olmazmış
Ama Ahmet umitin tarzına alıştım katili iyi sakliyo fakat hep bahcevan cikiyo dikkati bi yere çekiyo çekiyo o insan yada insanlar çıkmıyo yani şu an eminim ki dikkati çektiği kişiler diil çok az üstünden hızlıca geçtiği biri işledi cinayeti:)

Csi dizileri de iyi oluyor aslinda da izlemedigim kalmadi tukettim hepsini :-/

Nar ağacı sayfa 272.
Yeniden adapte olabildim kitaba
kalinkaselin nasıl geçti canım tatil
Paptyacim çok güzel geçti iyiki turla falan gitmemişim ve dikkatimi şu çekti ne kadar turla gezen insan varsa hepsi türkü:)
Bir iki de çekik amcalar teyzeler gördüm genelde bireysel geziyolar:)
Bu ilk tek seyahat deneyimimde çok doğru bi karar vermişim :) ve turla gitseydim çocukla bana zulüm olacaktı o kadar hızlı geziyolarki çocukla ayak uydurmak çok zor...
Kendime acayip güvenim geldi şu an dünyanın her yerine gidebilirim
Ve tarzancaya yakın ingilizcemle anlaştım insanlarla :) en çok korktuğum şey dil problemiydi ama zaten ana dili ingilizce olmayan insanlarda az çok benim bildiğim kadar biliyo:) tatildeyken yeni tatil planladım:) inanılmaz hoşuma gitti:)
Bide fiyat konusunda daha uyguna geldi mesela internette bakıyorum iki yetişkin bir çocuk hesaplattigimda ekstralarla birlikte 5 gün 3200 e gelecekti ben 7 gün kaldım üstelik araba kiralama ve ekstra alışverişler ve turla gidilen her yere gittik gitmedikleri yerlerede gittik Vs ... 2800 e geldi çocuk olduğu için yanımızda konfordan pek ödün de veremedik üstelik, çok şaşırdım Yani:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…