Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Tamam işte, esnettim artık kuralı.

Gel gel...

kuzu, sende öyle bir kural komuşsun ki, benım müzik konum 70-80 sayfa oldu mesela
vıdeo ekleyen en basından sonuna kadar konuyu okumak zorunda ve hepsını aklında tutmak zorunda kalır
kalır--color

Benim açtığım iki konu da farklı kuzu, belirli bir grup yani.

O yüzden diyorum tekrar olmasın diye...

Aynı şarkıları paylaşıp durursak anlamı olmaz ki, değil mi?

Bu ince keçe bir de kalın alsaymışım ne dermişsin acaba Sör Evet incesi bile biraz kalın ama güzel

renkli kartonlarla da yapılabılır :=) benim keçeye karşı bir gıcıklığım var uyuzum kendisine

ama çok beğendim, çok güzel yapmışsın
buraya neden resmını koymadın ki?

renkli kartonlarla da yapılabılır :=) benim keçeye karşı bir gıcıklığım var uyuzum kendisine

ama çok beğendim, çok güzel yapmışsın
buraya neden resmını koymadın ki?

Sen iste koyayım Sör senin gıcıklığın varsa boşver ben yaparım Sıradaki eserimde uyku gözlüğü.
Kızlar keçeden kitap ayıracı yaptım az önce fotosunu koyuyorumm :)
Eki Görüntüle 636999 İştee buu :) İlk denemem :)

5 gün verıyorum sana :) gerçi bir solukta bıtıreceksın, eminim

Hayırlı akşamlar herkese
dün gece lavanta çayı içince uykuma yeniliyorum kitabımı bugün okudum ve bir solukta bitti hakikaten :))
klasiklerden devam yeni kitap Mehmet Celal 'in ''Küçük Gelin'' olsun .Arkadaşımın kitaplarını okuyup bir an önce teslim edeyim kaç günüm var sör??

İkinciyide paylaşmak istedim sizinle okuyucu bilgeler uyku gözlüğü yaptım sadece lastiği eksik evde varsa onu da ekleyeceğim sonra yoksa alırım artık bi ara :)
Eki Görüntüle 637062

sayfa sayını bilmeden nasıl gün verebılırım kı?

İyi akşamlar herkese.
Sur bana süre vermemişsin sanırım.
Ya da ben bulamadım.
Süremi merakla bekliyorum.
300 sayfa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…