Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Biz ülke içinde arabayla seyahat ediyoruz. Uçak ya da başka ulaşım aracı kullanmıyoruz hiç
kalinkaselin güzergah bence çok güzel. Tüm Balkan'ları görmüş olursunuz böylece. Bizim bu yıl planlar hazır. Şu anda booking de 6, airbnb de 2 rezervasyonumuz var. Kafamızda bi yer daha var. Onun da rezervasyonunu yaparız en kısa zamanda.
Assosda var planlarımızın arasında. Beğeneceğimizi düşünüyorum.
Yaşadığım yer bu kadar sapa olmasa daha çok yurtdışı yapabilirdik ama burdan çom zor oluyor. En yakın havalimanı 2 saat zaten.

rezervasyon yapıp gitmeme ihtimali için ne yapıyorsun abla.
bilmediğim için soruyorum.

Y yesil_zeytin_ tam da yazdığın sebeblerden dolayı sevmiyorum ben turu. Ben gittiğim yeri cılkını çıkarana kadar gezmeyi seviyorum. Paldır küldür sevmiyorum. Yurtdışında ev kiralıyorum genelde. Kahvaltımızı ediyoru güzelce. Planımızı yapıp çıkıp geziyoruz.
kalinkaselin çok güzel anlatmışsın. Tam da benim demek istediğim bu.
Benim bazı gezilerim iş için oluyor. Davet alıyorum konuşmacı olarak. Vakit uygun olursa reddetmiyorum pek. Şili'den gelen bi daveti kabul edememiştim yıllar önce. Hala içimde uktedir.
Davet gelince Hooop bize bi gezi çıkıyor. Eşim ve oğlum da geliyor benimle.

Çok güzel kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın:)

en kısa zamanda inşallah. şu yeni düzenimizi bir kuralım da hayırlısıyla

orası da var planlarımızda. ay her yer var bizim planımızda assos, çanakkale,cunda

en kısa zamanda inşallah. şu yeni düzenimizi bir kuralım da hayırlısıyla

orası da var planlarımızda. ay her yer var bizim planımızda assos, çanakkale,cunda
Bizim aile olarak açgözlü olduğumuz tek konudur gezmek.
Görülecek çok yer var. Oğlumuz büyümeden çok gezelim istiyoruz.

Bizim aile olarak açgözlü olduğumuz tek konudur gezmek.
Görülecek çok yer var. Oğlumuz büyümeden çok gezelim istiyoruz.
biz de öyleyiz. ben üniversiteyken Doğu Karadeniz'i bir de Ege nin bazı kısımlarını karış karış ettim. öğrencilik bittikten sonra da yaşadığım yer her yere uzak olduğu için fırsat bulamadım pek.

taşındıktan sonra her yere yakın olacağımız için, gezi oburu olduk. sürekli planlar planlar

Evet siz de sapa bi yerde yaşıyorsunuz.
Allahtan bizim buralarda günü birlik gidilecek yerler de çok var da hevesimizi alıyoruz.
İstanbul bu açıdan süper. Bin uçağa git.

Evet siz de sapa bi yerde yaşıyorsunuz.
Allahtan bizim buralarda günü birlik gidilecek yerler de çok var da hevesimizi alıyoruz.
İstanbul bu açıdan süper. Bin uçağa git.
o yüzden diyorum ya her yere yakın diye bir de daha ucuz uçak falan. bizim burdan tek firma sadece İstanbul'a uçuş var. kış dönemi 60-70 lira civarı olan biletler mayıstan sonra 190 a kadar fırlıyor

o yüzden diyorum ya her yere yakın diye bir de daha ucuz uçak falan. bizim burdan tek firma sadece İstanbul'a uçuş var. kış dönemi 60-70 lira civarı olan biletler mayıstan sonra 190 a kadar fırlıyor
Biz de burdan aktarmalı gidiyoruz. Bilet fiyatları fırlıyor aktarmalı olunca. Çocuk da olunca 3 kişilik bayağı çok oluyor ama başka şansımız yok.

bence değeri imkanlar olduktan sonra. gezmeye verdiğim paraya hayatta acımam.
Biz de hiç acımıyoruz. Ama tatili ekonomik yapmaya çalışıyoruz.
Yurtdışında alışveriş yapmıyoruz. Ufak tefek şeyler dışında kılık kıyafet almıyoruz. Meşhurmuş filan diye bilmediğimiz şeyleri yemiyoruz. Buradan kuruyemiş bisküvi filan götürüyoruz. Tuttuğumuz evin mutfağı da olduğu için makarna hazır çorba yapıyoruz.
Bu şekilde olunca çok para harcamıyoruz.
Uçak biletimizi çok önceden alıp taksitle ödüyoruz.

insanın yediği içtiği unutuluyorda gezdiği asla unutulmuyor..
tur olunca şu yemek meşhur denir baya anlaşmalı yerlerine götürüp fazla fazla masraf ödüyorsun.

bende çok istiyorum hem istiyorum. şuan ülke içnideyim bakalım.
bu senede kapadokya ve ayvalık,cunda ya gitme planım var. belki denize falan girerim yani sadece ayaklarımı koyarım

Evet aynen öyle...
Gezilen görülen unutulmuyor, yenilen alınan unutuluyor.
En büyük tutkum oğlumla güzel anılar biriktirmek

Bulunduğum yerin tek sevdiğim özelliği desem abartmam sanırım:)
Bence de süper bi özellik
Biz uçak kalkmadan 4 saat önce evden çıkıyoruz.
Havalimanın olduğu şehre varıyoruz. Arabamızı otoparka bırakıyoruz. Onlar bizi havaalanına bırakıyor. Uçak kalkıyor İstanbul'a varıyoruz. Diğer uçağı bekliyoruz.
Dönüşte de aynı terane...
Ama yine de vazgeçmiyoruz gezmekten.

kızlar ben hikayelerden oluşan kitapları hiç sevmiyorum. kitapta bir bütünlük olacak. öyle istiyorum.
aklınıza gelen ve hikayelerden oluşan kitaplar varsa yazar mısınız.
yanlışlıkla almayayım.
çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…