Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kızlar
kalinkaselin biz yurtdışı seyahatlerimizi hep bireysel yapıyoruz. Oturuyorum netin başına. Uçak bileği, otel rezervasyonu şehirlerarası tren biletlerini alıyorum. Gezilecek yerleri yazıyorum. Orada metro vs kullanmak Nasıl ekonomik onlara bakıyorum bitti.
Tur olayı bana da ters. Turun daha pahalıya geldiğini düşünüyorum. Ucuz gibi görünmese kesinlikle daha pahalı.
Çok sevindim tatilinin iyi geçmesine Beğendin öi oraları. Yeni güzergahım neresi Can'ım.

gerekli araştırmalar ve bilgilere sahip olunursa tursuz gezmek en mantıklısı.
en önemliside bir kere tecrübe edebilmek. ondan sonra daha rahat olur
papatya abla da var. bol bol destek te alırız

tatilinin iiyi geçmesine sevindim.
bende kaçırdım nereye gittiğini canım. merakta ettim:)

Araba yoksa ülke için de tur belki ama ben yine de sevmiyorum.
Paris'e gitmeden önce eyfelin tepesine çıkmak için biletimizi aldık. Saatinde gittik ve asansörle tepeye çıktık. Fakat turla giden pek çok arkadaşım bunu yapamadı. Onlara 2 saat serbest zama. Vermişler. Zaten bi sıra oluyor. Ana baba günü gibi. Mü kin değil 2 saatte bitsin. Turla gidenler malesef bazı şeyleri kaçırıyorlar. Az Zaman'da çok şehir görüyorlar ancak üstünkörü oluyor. Yanı bize göre değil. Tabi ki herkesin seçimi değişik olabilir.
Veya biz de çocuk oldupu için ne Zaman acıkacağı belli olmuyor. Biz kafamıza göre hareket ediyoruz. Oğlumuz da çok seviyor gezmeyi. Ben de plan program yapmayı seviyorum. Dil sıkıntım da yok.
Y yesil_zeytin_ elimden geleni yaparım Canım

teşekkür ederim
yurt için de aaraba olmadan malesef birşey olmuyor.
tur şirketleride kar amaçlı zaten.
mesela ben yazın katıldım. karagöl diye bir yer oraya gitmek içinde extra dolmuş parası aldılar 10tl falan.
sonra artvindeki baraja gidemedik. tur listesinde vardı ama zaman yetmedi.
kendileriin anlaştığı yerlere götürüp alışveriş yaptırdılar.. fındık alıcaz dedik. en lüks yerle anlaştıkları için çok pahalıya alındı fındıklar falan.
batum dada neredeyse hiç hiçbirşey yapmadan döndük bla bla..

bende araştırdım mesela italyada tekne turu grupla 20euro oluyor. 6 kişilik gruplar falan. ama sen tek bireysel oradan herhangi biriyle tekneye binersen 5euro falan ödüyormuşsun. bugun gibi bir çok örnek var bende çok istiyorum umarım nasip olur(rakamları salladım)

Son düzenleme:
Günaydın,

Okuldayım, yanıma kitabımı almayı unuttum. Ben unuttum ya boş zamanım çıktı ortaya, ders biraz geç başlayacakmış. Uyuz olduğum zamanlar bunlar.

Yeni planı söyle yaptım , çocuklu olduğumuz için arabayla 12 yada 15 günde tam detaylı arastirmadigim için gün belirlemedim edilmeden çıkıp Bulgaristan, romanya , Sırbistan , Arnavutluk , Makedonya turu yapmak
Kendi aracimizla bu turu daha hızlı ve daha konforlu yapacağınızı düşündüm
Şu an araştırıyorum:)

Bide eylülde assos a üç günlük bi tatil planladım bu kesin gibi

Yüzde yüz aynı fikirdeyim.... benim turu tercih etmememdeki en önemli sebep çocuk , diğeri canımın istediği gibi gezemiyorum mesela gittiğim yerde hiçbir tur Bosna hersek müzesine , milli parka , ve bi çok yere götürmedi yani ta oraya kadar gidipde bide daha fazla para verip o yerleri görmeden gelseydim üstelik koştura koştura hiç memnun kalmazdım

Mesela bi hafta sadece Bosna için çok fazla ama biz çok hızlı hareket edemedik oğlumun öğle uykusunda bekledik , namaz vakitleri uygun yerler aradık Vs... eğer tek başıma olsaydım bi haftada Bosna hersek, hirvatiatan ve Sırbistan çok rahat gezerdim... hemde turlerin bana sunduğu fiyatın yarısına daha çok yer görerek

Bide benim İngilizcem de çok kötüdür:) hani yabancılar istanbula gelip " var ben ayasofyaya gitmek" diye turkceyi katlederek konusurlarya aynen öyle konuşuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…