- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Paptyacim çok güzel geçti iyiki turla falan gitmemişim ve dikkatimi şu çekti ne kadar turla gezen insan varsa hepsi türkü:)
Bir iki de çekik amcalar teyzeler gördüm genelde bireysel geziyolar:)
Bu ilk tek seyahat deneyimimde çok doğru bi karar vermişim :) ve turla gitseydim çocukla bana zulüm olacaktı o kadar hızlı geziyolarki çocukla ayak uydurmak çok zor...
Kendime acayip güvenim geldi şu an dünyanın her yerine gidebilirim
Ve tarzancaya yakın ingilizcemle anlaştım insanlarla :) en çok korktuğum şey dil problemiydi ama zaten ana dili ingilizce olmayan insanlarda az çok benim bildiğim kadar biliyo:) tatildeyken yeni tatil planladım:) inanılmaz hoşuma gitti:)
Bide fiyat konusunda daha uyguna geldi mesela internette bakıyorum iki yetişkin bir çocuk hesaplattigimda ekstralarla birlikte 5 gün 3200 e gelecekti ben 7 gün kaldım üstelik araba kiralama ve ekstra alışverişler ve turla gidilen her yere gittik gitmedikleri yerlerede gittik Vs ... 2800 e geldi çocuk olduğu için yanımızda konfordan pek ödün de veremedik üstelik, çok şaşırdım Yani:)
Bosna hersek canım
Araba yoksa ülke için de tur belki ama ben yine de sevmiyorum.
Paris'e gitmeden önce eyfelin tepesine çıkmak için biletimizi aldık. Saatinde gittik ve asansörle tepeye çıktık. Fakat turla giden pek çok arkadaşım bunu yapamadı. Onlara 2 saat serbest zama. Vermişler. Zaten bi sıra oluyor. Ana baba günü gibi. Mü kin değil 2 saatte bitsin. Turla gidenler malesef bazı şeyleri kaçırıyorlar. Az Zaman'da çok şehir görüyorlar ancak üstünkörü oluyor. Yanı bize göre değil. Tabi ki herkesin seçimi değişik olabilir.
Veya biz de çocuk oldupu için ne Zaman acıkacağı belli olmuyor. Biz kafamıza göre hareket ediyoruz. Oğlumuz da çok seviyor gezmeyi. Ben de plan program yapmayı seviyorum. Dil sıkıntım da yok.
Y yesil_zeytin_ elimden geleni yaparım Canım
hafta sonuki mesajımıda orada mı aldınBosna hersek canım
Ben de çok istiyorum Balkanları gezmeyiBosna hersek canım
ne bölüm okuyordun sen gizGünaydın,
Okuldayım, yanıma kitabımı almayı unuttum. Ben unuttum ya boş zamanım çıktı ortaya, ders biraz geç başlayacakmış. Uyuz olduğum zamanlar bunlar.
Yeni planı söyle yaptım , çocuklu olduğumuz için arabayla 12 yada 15 günde tam detaylı arastirmadigim için gün belirlemedim edilmeden çıkıp Bulgaristan, romanya , Sırbistan , Arnavutluk , Makedonya turu yapmakGünaydın kızlar
kalinkaselin biz yurtdışı seyahatlerimizi hep bireysel yapıyoruz. Oturuyorum netin başına. Uçak bileği, otel rezervasyonu şehirlerarası tren biletlerini alıyorum. Gezilecek yerleri yazıyorum. Orada metro vs kullanmak Nasıl ekonomik onlara bakıyorum bitti.
Tur olayı bana da ters. Turun daha pahalıya geldiğini düşünüyorum. Ucuz gibi görünmese kesinlikle daha pahalı.
Çok sevindim tatilinin iyi geçmesine Beğendin öi oraları. Yeni güzergahım neresi Can'ım.
ne bölüm okuyordun sen giz
Ülke içinde Evet araba çok mantıklı yurt dışında da yakın yerlerde, tur gezileri pek kafama yatmıyo benim...araba yoksa turla gitmek daha cazip geliyor bana nedense. bilemedim
Yüzde yüz aynı fikirdeyim.... benim turu tercih etmememdeki en önemli sebep çocuk , diğeri canımın istediği gibi gezemiyorum mesela gittiğim yerde hiçbir tur Bosna hersek müzesine , milli parka , ve bi çok yere götürmedi yani ta oraya kadar gidipde bide daha fazla para verip o yerleri görmeden gelseydim üstelik koştura koştura hiç memnun kalmazdımAraba yoksa ülke için de tur belki ama ben yine de sevmiyorum.
Paris'e gitmeden önce eyfelin tepesine çıkmak için biletimizi aldık. Saatinde gittik ve asansörle tepeye çıktık. Fakat turla giden pek çok arkadaşım bunu yapamadı. Onlara 2 saat serbest zama. Vermişler. Zaten bi sıra oluyor. Ana baba günü gibi. Mü kin değil 2 saatte bitsin. Turla gidenler malesef bazı şeyleri kaçırıyorlar. Az Zaman'da çok şehir görüyorlar ancak üstünkörü oluyor. Yanı bize göre değil. Tabi ki herkesin seçimi değişik olabilir.
Veya biz de çocuk oldupu için ne Zaman acıkacağı belli olmuyor. Biz kafamıza göre hareket ediyoruz. Oğlumuz da çok seviyor gezmeyi. Ben de plan program yapmayı seviyorum. Dil sıkıntım da yok.
Y yesil_zeytin_ elimden geleni yaparım Canım
Hayır cnm gelmiştim :) evdeydim:)hafta sonuki mesajımıda orada mı aldın
Çok güzel kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın:)Ben de çok istiyorum Balkanları gezmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?